Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Beleef de magie.. Wie gun jij een weekendje weg naar de mooiste kerstmarkten?


Welke kerstlover geef jij een weekendje weg naar de mooiste kerstmarkten in Europa? Op een kerstmarkt beleef je de ultieme kerstsfeer. Hier hangt de geur van glühwein in de lucht en zijn de straten veranderd in sprookjesachtige wonderlanden. Dichtbij huis vind je prachtige kerstmarkten zoals in Valkenburg, Düsseldorf en Brugge. Ga je liever wat verder weg van huis? Dan zijn kerstmarkten in Wenen, Praag of Londen echt wat voor jou! Wie zie jij deze winter de mooiste kerstmarkten bezoeken?

Welke kerstmarkten zijn er?

Dit geef jij met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card!

Düsseldorf

📆 17 nov t/m 30 dec 2024
De kerstmarkt in Düsseldorf is een unieke ervaring die je absoluut niet mag missen tijdens de feestdagen. Elk jaar transformeert Düsseldorf zich in een winterwonderland met sfeervolle lichtjes, feestelijke kraampjes en een warme, gastvrije ambiance.

Wenen

📆 15 nov t/m 23 dec 2024
Ontdek de betoverende kerstmarkt in Wenen op het prachtige Rathausplatz, vol sfeervolle kraampjes en traditionele lekkernijen. Geniet van de unieke charme en geniet van een zorgeloze wintervakantie.

Londen

📆 17 nov t/m 1 jan 2025
Beleef de magie van de feestdagen op de kerstmarkt in Londen! Geniet van sfeervolle kraampjes, schitterende lichtjes en de geur van glühwein en gepofte kastanjes. Vind unieke cadeautjes en ambachtelijke producten.

Keulen

📆 18 nov t/m 23 dec 2024
Keulen, vol geschiedenis en cultuur, biedt een sfeervolle kerstmarkt aan de voet van de majestueuze Dom. De geur van versgebakken koekjes en glühwein vult de lucht, terwijl traditionele kerstliederen spelen. Bezoek ook het Heinzelmännchenmarkt in de Altstadt en de havenmarkt aan de Rijn voor een unieke ervaring.

Valkenburg

📆 15 nov t/m 30 dec 2024
Beleef de magie van de kerstmarkt in Valkenburg en verblijf in een gezellig hotel. Ontdek de ondergrondse grotten met sfeervolle kraampjes en winterse lekkernijen. Verken de charmante stad met prachtige kerstversieringen en geniet een onvergetelijke ervaring.

Praag

📆 30 nov t/m 23 dec 2024
Ervaar de magie van de kerstmarkt in Praag, een van de mooiste in Europa! Bezoek sfeervolle kraampjes op het Oude Stadsplein en ontdek handgemaakte cadeaus, lokale lekkernijen en prachtige decoraties. Dompel jezelf onder in de betoverende kerstsfeer van de stad.

Deze deals boek je met een Cadeau Card!


Voor welke gelegenheid geef jij een weekendje naar een kerstmarkt?

Verjaardag

Huwelijk

Jubileum

Gewoon zomaar

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau