Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Droom weg aan de Magische Moezel.. Wie gun jij een weekendje weg naar de Moezel?


Wie geef jij een weekendje weg naar die prachtige gebied in Duitsland? Slechts twee uur over de Duitse grens vind je een heel bijzonder landschap. Glooiende heuvels met wijngaarden, prachtige vakwerkhuizen en een slingerende rivier. Welkom in de Moezel: een sprookjesachtige bestemming dicht bij huis! Wie zie jij dit magische gebied al verkennen?

Wat is er te doen aan de Moezel?

Dit geef jij met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card!

Varen over de Moezel

Ontdek de Moezel per boot. Dit is een heerlijke manier om de rivier en het wijnlandschap eromheen op een rustige manier in je op te nemen. Onderweg meer je aan bij de mooiste dorpjes voor een gezellig bezoek.

Wijnen bij Schloss Lieser

Breng een bezoek aan Schloss Lieser, één van de beste wijnhuizen van de Moezel. In 2021 werden ze bekroond tot wijnmaker van het jaar. Het familiebedrijf wordt met veel passie gerund door Thomas Haag en zijn kinderen.

Op pad met Jeremy

Maak kennis met de geschiedenis van Cochem, door 's avonds op pad te gaan met stadsgids Jeremy. Als 'nachtbewaker' van de stad neemt Jeremy je op een vermakelijke manier mee door de rijke geschiedenis van Cochem.

Sprookjeskasteel Burg Eltz

De ligging in het bos is precies wat kasteel Burg Eltz zo sprookjesachtig maakt. Het is een Harry Potter-achtig bouwerk met 8 hoge torens, indrukwekkende vakwerkconstructies, erkers en puntdaken. Van 1 apr tot 1 nov kun je er een rondleiding boeken!

Hangbrug Geierlay

Ons favoriete uitzicht is toch wel die vanaf de Hangbrug Geierlay: een wandelbrug van maar liefst 360m lang. Na een wandeling van 1,7 km vanuit Mörsdorf, betreed je - met licht trillende benen - de hangbrug die op 100m hoogte een verbluffend uitzicht biedt over het Hunsrückdal.

Stap op de fiets!

Voor fietsliefhebbers is er een 269 km lange fietsroute die spectaculaire uitzichten biedt op vele bochten van de rivier en de stijle wijnbergen. Tussendoor kun je stoppen bij een van de middeleeuwse dorpjes en steden.

Deze deals boek je met een Cadeau Card!


Voor welke gelegenheid geef jij een weekendje naar de Moezel?

Verjaardag

Huwelijk

Jubileum

Gewoon zomaar

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau