Veelgestelde vragen over Disneyland® Paris

Disneyland Paris.jpg
Heb je een vraag over Disneyland® Paris? Hieronder vindt je de meest gestelde vragen én antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij dan staan wij je uiteraard graag te woord!

Wat houdt het FASTPASS® systeem precies in?

Dit is een gratis service, die de wachttijd aanzienlijk verkort, en waarmee je tot bepaalde attracties al binnen een paar minuten toegang krijgt. Via je toegangsticket krijg je een tijdstip toegewezen waarop je met de FASTPASS®-entree direct de attractie in kunt. 


Wij gaan al richting de omgeving van Parijs en overwegen om één dag Disneyland® Paris te bezoeken. Hoe zijn we zeker van een ticket?
Reserveer vooraf alvast je 1 Dag / 2 Parken ticket en bespaar hiermee 15% ten opzichte van de prijs ter plaatse. Klik hier voor tickets.

Welk adres kunnen we het beste in ons navigatiesysteem invoeren als we naar Disneyland® Paris gaan?
Voor de meeste systemen is ‘Avenue Paul Seramy in Marne-la-Vallee’ de beste optie.

Wij denken erover om naar Disneyland® Paris te gaan, maar vinden (één van) onze kinderen nogal jong. Vanaf welke leeftijd zijn de parken het leukst?
Dit is vooral een eigen inschatting. Het is echter wel handig om te weten dat kinderen t/m 6 jaar (en soms zelfs t/m 11 jaar) gratis toegang en verblijf krijgen, wanneer je een Disney arrangement boekt. Tevens zijn er baby care centres om de kleintjes te verschonen, er zijn buggies beschikbaar (tegen betaling) en beide ouders kunnen om en om van een attractie genieten middels de baby switch service.

Voor meer antwoorden op veelgestelde vragen, kun je hier terecht.