Toegangstickets voor Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park

Disneyland Paris.jpg

Disneyland® Paris is weer open! 

Het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, Disney's Hotel Cheyenne zijn weer open. Disney's Davy Crockett Ranch op 13 juli. Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Sequoia Lodge blijven gesloten en de heropeningsdata worden op een later tijdstip aangekondigd. Het Disneyland Hotel ondergaat momenteel een koninklijke renovatie en zal tot nader order gesloten blijven.

Bekijk hier de aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om je veilig te verwelkomen.


Heeft u plannen om naar Disneyland Paris te gaan? Ga wijs op reis.

Check van te voren het reisadvies op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. In het reisadvies leest of uw vakantiebestemming veilig is. In het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben deze landen de kleur groen of geel. U ziet ook of er voor reizigers uit Nederland een quarantaineplicht of testverplichting geldt. Houd kort voor vertrek, tijdens uw reis en ook bij terugkeer het reisadvies in de gaten.


Overweeg je een bezoek aan Disneyland® Paris, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een toegangsticket bestellen dat geldig is voor 1 dag, maar er zijn ook toegangstickets voor meerdere dagen. Wil je slechts 1 park bezoeken? Dan bestel je een ticket dat voor 1 dag toegang geeft tot 1 park. 


Acties en specials
Disneyland® Paris stelt wisselende acties samen waarmee je profiteert van kortingen en extra’s. Dan zit er bijvoorbeeld een pendeldienst vanuit Parijs centrum inbegrepen in de prijs; ideaal wanneer je een hotel in Parijs hebt geboekt. Of je ontvangt een extra dag gratis, dat is nog eens mooi meegenomen! 


Klik hier voor een overzicht van de toegangstickets van Disneyland® Paris.