Toegangstickets voor Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park

Disneyland Paris.jpg

Disneyland® Paris 

Het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Sequoia Lodge zijn weer open. Disney's Davy Crockett Ranch zal tijdelijk tijdens het winterseizoen van 10 november 2021 t/m 31 maart 2022 gesloten zijn. Het Disneyland Hotel ondergaat momenteel een koninklijke renovatie en zal tot nader order gesloten blijven. 

 

Heeft u plannen om naar Disneyland Paris te gaan? Ga wijs op reis.

Check van te voren het reisadvies op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. In het reisadvies leest of uw vakantiebestemming veilig is. In het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben deze landen de kleur groen of geel. U ziet ook of er voor reizigers uit Nederland een quarantaineplicht of testverplichting geldt. Houd kort voor vertrek, tijdens uw reis en ook bij terugkeer het reisadvies in de gaten.

Bekijk hier de aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om je veilig te verwelkomen. Een geldig coronabewijs (pass sanitaire) is verplicht gedurende het gehele verblijf om Disneyland Paris te kunnen bezoeken voor gasten vanaf 12 jaar en 2 maanden en ouder. Ook een geldig legitimatiebewijs moet u kunnen tonen tijdens uw bezoek. Er is ook een coronabewijs (pass sanitaire) nodig voor toegang tot de Disney Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch en Disney Village. 
Het dragen van een mondkapje is verplicht voor alle gasten van 6 jaar en ouder. Gasten zijn verplicht om een mondkapje te dragen in de Disney Parken, Disney Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch, alle binnenlocaties in Disney Village en Golf Disneyland. Gasten kunnen hun mondkapje tijdelijk afzetten tijdens het eten of wanneer zij een foto maken op een Selfie Spot buitenlocatie. Let op: vanaf 15 december 2021 zijn er nieuwe regels in Frankrijk voor o.a. gasten van 65 jaar en ouder en vanaf 15 januari 2022 voor gasten van 18 t/m 64 jaar. 


Overweeg je een bezoek aan Disneyland® Paris, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een toegangsticket bestellen dat geldig is voor 1 dag, maar er zijn ook toegangstickets voor meerdere dagen. Wil je slechts 1 park bezoeken? Dan bestel je een ticket dat voor 1 dag toegang geeft tot 1 park. 

LET OP

Tickets zonder vaste datum geven geen automatische toegang tot de Parken. Je moet met deze tickets ook nog een afzonderlijke (gratis) reservering maken voor de geselecteerde datum op het online reserveringsplatform om toegang te krijgen op de gewenste dag (afhankelijk van beschikbaarheid).


Acties en specials
Disneyland® Paris stelt wisselende acties samen waarmee je profiteert van kortingen en extra’s. Dan zit er bijvoorbeeld een pendeldienst vanuit Parijs centrum inbegrepen in de prijs; ideaal wanneer je een hotel in Parijs hebt geboekt. Of je ontvangt een extra dag gratis, dat is nog eens mooi meegenomen! 


Klik hier voor een overzicht van de toegangstickets van Disneyland® Paris.