Toegangstickets voor Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park

Disneyland Paris.jpg

Disneyland® Paris is weer open! 

Het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Davy Crockett Ranch zijn weer open. Disney's Hotel Santa Fe gaat op 23 oktober 2021 weer open en Disney's Sequoia Lodge op 1 december 2021.
Disney's Davy Crockett Ranch zal tijdelijk tijdens het winterseizoen van 10 november 2021 t/m 31 maart 2022 gesloten zijn. Het Disneyland Hotel ondergaat momenteel een koninklijke renovatie en zal tot nader order gesloten blijven. 


Heeft u plannen om naar Disneyland Paris te gaan? Ga wijs op reis.

Check van te voren het reisadvies op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. In het reisadvies leest of uw vakantiebestemming veilig is. In het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben deze landen de kleur groen of geel. U ziet ook of er voor reizigers uit Nederland een quarantaineplicht of testverplichting geldt. Houd kort voor vertrek, tijdens uw reis en ook bij terugkeer het reisadvies in de gaten.

Bekijk hier de aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om je veilig te verwelkomen. Per 21 juli 2021 is een geldig coronabewijs (pass sanitaire) verplicht gedurende het gehele verblijf om Disneyland Paris te kunnen bezoeken voor gasten vanaf 18 jaar en ouder.
Vanaf 30 september geldt dit ook voor gasten van 12 t/m 17 jaar. Ook een geldig legitimatiebewijs moet u kunnen tonen tijdens uw bezoek. Vanaf 9 augustus is het coronabewijs (pass sanitaire) ook nodig voor toegang tot de Disney Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch en Disney Village.


Overweeg je een bezoek aan Disneyland® Paris, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een toegangsticket bestellen dat geldig is voor 1 dag, maar er zijn ook toegangstickets voor meerdere dagen. Wil je slechts 1 park bezoeken? Dan bestel je een ticket dat voor 1 dag toegang geeft tot 1 park. 


Acties en specials
Disneyland® Paris stelt wisselende acties samen waarmee je profiteert van kortingen en extra’s. Dan zit er bijvoorbeeld een pendeldienst vanuit Parijs centrum inbegrepen in de prijs; ideaal wanneer je een hotel in Parijs hebt geboekt. Of je ontvangt een extra dag gratis, dat is nog eens mooi meegenomen! 


Klik hier voor een overzicht van de toegangstickets van Disneyland® Paris.