Openingstijden van Disneyland® Paris

Disneyland Paris.jpg

Openingstijden Disneyland® Park

Het Disneyland® Park is doorgaans vanaf 10:00 uur ’s morgens geopend en sluit ’s avonds tussen 19:00 en 22:00 uur, afhankelijk van de maand en dag.

Openingstijden Walt Disney Studios® Park
In het Walt Disney Studios® Park ontdek je de magische wereld van film, animatie en televisie op 4 cinemagische 'locaties' vol opwindende attracties en spectaculaire shows. Dit park bevindt zich pal naast het Disneyland Park. Het Walt Disney Studios Park is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, afhankelijk van de maand en dag kan dit verschillen.

Bekijk hier de openingstijden van beide parken per maand.

Extra Magische Uren
Op de meeste dagen hebben gasten van de Disney® Hotels al twee uur eerder toegang tot het Disneyland® Park (tussen 08:00 en 10:00 uur). Dit zijn relatief rustige tijden waarin je extra gelegenheid hebt om een deel van de Disney attracties te ontdekken en je favoriete Disney figuur te ontmoeten. 


Disneyland® Paris wordt nóg mooier
De komende periode werkt Disneyland® Paris aan zijn attracties waardoor het magische Resort nog sprookjesachtiger, spannender en leuker wordt.  Er blijven maar liefst 50 attracties, shows en parades over zodat je bezoek altijd magisch is.

Klik hier om te bekijken aan welke attracties Disneyland® Paris werkt.