Openingstijden van Disneyland® Paris

Disneyland Paris.jpg


Disneyland® Paris is open

Het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe zijn weer open. Disney's Sequoia Lodge gaat open op 1 december 2021.
Disney's Davy Crockett Ranch zal tijdelijk tijdens het winterseizoen van 10 november 2021 t/m 31 maart 2022 gesloten zijn. Het Disneyland Hotel ondergaat momenteel een koninklijke renovatie en zal tot nader order gesloten blijven.

Bekijk hier de aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om je veilig te verwelkomen. Een geldig coronabewijs (pass sanitaire) is verplicht gedurende het gehele verblijf om Disneyland Paris te kunnen bezoeken voor gasten vanaf 12 jaar en 2 maanden en ouder. Ook een geldig legitimatiebewijs moet u kunnen tonen tijdens uw bezoek. Ook is een coronabewijs (pass sanitaire) nodig voor toegang tot de Disney Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch en Disney Village.
Het dragen van een mondkapje is verplicht voor alle gasten van 11 jaar en ouder. In overeenstemming met de aanbevelingen van de Franse overheid wordt het dragen van een mondkapje nog steeds aanbevolen vanaf 6 jaar. Gasten zijn verplicht om een mondkapje te dragen in de Disney Parken, Disney Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch, alle binnenlocaties in Disney Village en Golf Disneyland. Gasten kunnen hun mondkapje tijdelijk afzetten tijdens het eten of wanneer zij een foto maken op een Selfie Spot buitenlocatie. 

 

Heeft u plannen om naar Disneyland Paris te gaan? Ga wijs op reis.

Check van te voren het reisadvies op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. In het reisadvies leest of uw vakantiebestemming veilig is. In het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben deze landen de kleur groen of geel. U ziet ook of er voor reizigers uit Nederland een quarantaineplicht of testverplichting geldt. Houd kort voor vertrek, tijdens uw reis en ook bij terugkeer het reisadvies in de gaten.

 

Openingstijden Disneyland® Park (dit kan afwijken i.v.m. maatregelen Covid-19)

Het Disneyland® Park is doorgaans vanaf 10:00 uur ’s morgens geopend en sluit ’s avonds tussen 19:00 en 22:00 uur, afhankelijk van de maand en dag.

Openingstijden Walt Disney Studios® Park (dit kan afwijken i.v.m. maatregelen Covid-19)
In het Walt Disney Studios® Park ontdek je de magische wereld van film, animatie en televisie op 4 cinemagische 'locaties' vol opwindende attracties en spectaculaire shows. Dit park bevindt zich pal naast het Disneyland Park. Het Walt Disney Studios Park is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, afhankelijk van de maand en dag kan dit verschillen.

Bekijk hier de openingstijden van beide parken per maand.

Extra Magic Time
Vanaf 1 oktober kun je als Disney® Hotel gast 1 uur vóór de reguliere openingstijden (van 09.00 – 10.00 uur) je favoriete Disney Figuren ontmoeten en heb je eerder toegang tot een aantal attracties. Dit kan in zowel het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park.

 

Disneyland® Paris wordt nóg mooier
De komende periode werkt Disneyland® Paris aan zijn attracties waardoor het magische Resort nog sprookjesachtiger, spannender en leuker wordt.  Er blijven maar liefst 50 attracties, shows en parades over zodat je bezoek altijd magisch is.

Klik hier om te bekijken aan welke attracties Disneyland® Paris werkt.