Openingstijden van Disneyland® Paris

Disneyland Paris.jpg

HEROPENING Disneyland® Paris

Disneyland Paris zal gefaseerd heropenen vanaf 15 juli 2020.
Er worden gezondheidsmaatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van gasten en Cast Members te waarborgen, zie link: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/gezondheidsmaatregelen/. Kijk voor meer informatie omtrent de heropening op: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/heropening-disneyland-paris.

De gefaseerde heropening zal een bewuste aanpak volgen, met prioriteit op veiligheid en met aangescherpte gezondheidsmaatregelen voor gasten en Cast Members. Dit omvat onder andere een beperkt aantal gasten en het vooraf maken van reserveringen of boeken van toegangstickets op datum, zodat de richtlijnen van de overheid met betrekking tot afstand opgevolgd kunnen worden. Als gevolg hiervan zullen sommige ervaringen, shows of evenementen mogelijk niet beschikbaar zijn of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties.

In overeenstemming met de richtlijnen van de Franse regering en gezondheidsautoriteiten, worden in het hele resort afstandsmaatregelen getroffen in wachtrijen, attractie-voertuigen, boetieks, hotels, restaurants en andere faciliteiten. Er is duidelijke bewegwijzering om gasten hierop te wijzen. Op 15 juli 2020 zijn de meeste attracties, boetieks en eet- en drinkgelegenheden in Disneyland Paris weer open. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor gasten vanaf 11 jaar en Cast Members.

 

Openingstijden Disneyland® Park

Het Disneyland® Park is doorgaans vanaf 10:00 uur ’s morgens geopend en sluit ’s avonds tussen 19:00 en 22:00 uur, afhankelijk van de maand en dag.

Openingstijden Walt Disney Studios® Park
In het Walt Disney Studios® Park ontdek je de magische wereld van film, animatie en televisie op 4 cinemagische 'locaties' vol opwindende attracties en spectaculaire shows. Dit park bevindt zich pal naast het Disneyland Park. Het Walt Disney Studios Park is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, afhankelijk van de maand en dag kan dit verschillen.

Bekijk hier de openingstijden van beide parken per maand.

Extra Magic Time
Vanaf 1 oktober kun je als Disney® Hotel gast 1 uur vóór de reguliere openingstijden (van 09.00 – 10.00 uur) je favoriete Disney Figuren ontmoeten en heb je eerder toegang tot een aantal attracties. Dit kan in zowel het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park.

 

Disneyland® Paris wordt nóg mooier
De komende periode werkt Disneyland® Paris aan zijn attracties waardoor het magische Resort nog sprookjesachtiger, spannender en leuker wordt.  Er blijven maar liefst 50 attracties, shows en parades over zodat je bezoek altijd magisch is.

Klik hier om te bekijken aan welke attracties Disneyland® Paris werkt.