Algemene informatie over Disneyland® Paris

Disneyland Paris.jpg

 

 

Disneyland® Paris is momenteel gesloten

In navolging van de laatste maatregelen van de Franse autoriteiten is Disneyland Paris per 29 oktober 2020 tot nader order gesloten. Controleer regelmatig de website voor verdere updates: disneylandparis.com.

 

Bekijk hier veelgestelde vragen rondom de tijdelijke sluiting van Disneyland® Paris.

 

Disneyland® Paris

Er is geen land dat zo sprookjesachtig mooi is als Disneyland® Paris. Voor kinderen is een bezoek aan dit wereldberoemde attractiepark bij Parijs een onvergetelijke belevenis. Ze komen de figuren uit hun favoriete Disney film tegen. Sprookjes komen er tot leven in de prachtige attracties. Mickey Mouse is er met al z’n vriendjes, zoals Donald Duck, Goofy en Pluto. Natuurlijk is ook zijn vriendinnetje Minnie Mouse er. Als volwassene is een bezoek aan dit park een grandioos feest van herkenning. En je geniet nog eens extra als je alles met je kind meebeleeft. Tijdens je bezoek aan Disneyland® Paris ben je écht even helemaal weg.

 

Hotels bij Disneyland® Paris

Weekendjeweg.nl neemt je mee! Naar hotels vlakbij Disneyland® Paris. De Disneyland hotels hebben een eigen thema. Waar wil je liever naartoe? Een hotel in de sfeer van cowboys of ridders of wil je tussen de wolkenkrabbers van New York wanen? Vanuit sommige hotels loop je in enkele minuten naar het de ingang van het park. Andere liggen iets verder weg, maar wel zo prettig geregeld: de hele dag door vertrekt een shuttlebus vanaf de parkeerplaats van je hotel. In ca. 10 minuten word je bij de ingang van Disneyland® Paris gebracht.   

 

Website Disneyland Paris.jpg