Algemene informatie over Disneyland® Paris

Disneyland Paris.jpg

 

 

Disneyland® Paris is open!

Het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Davy Crockett Ranch,  Disney's Hotel Santa Fe zijn weer open. Disney's Sequoia Lodge gaat open op 1 december 2021.

Disney's Davy Crockett Ranch zal tijdelijk tijdens het winterseizoen van 10 november 2021 t/m 31 maart 2022 gesloten zijn. Het Disneyland Hotel ondergaat momenteel een koninklijke renovatie en zal tot nader order gesloten blijven.


Bekijk hier de aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om je veilig te verwelkomen. Een geldig coronabewijs (pass sanitaire) is verplicht gedurende het gehele verblijf om Disneyland Paris te kunnen bezoeken voor gasten vanaf 12 jaar en 2 maanden en ouder. Ook een geldig legitimatiebewijs moet u kunnen tonen tijdens uw bezoek. Ook is een coronabewijs (pass sanitaire) nodig voor toegang tot de Disney Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch en Disney Village. 
Het dragen van een mondkapje is verplicht voor alle gasten van 11 jaar en ouder.
In overeenstemming met de aanbevelingen van de Franse overheid wordt het dragen van een mondkapje nog steeds aanbevolen vanaf 6 jaar. 
Gasten zijn verplicht om een mondkapje te dragen in de Disney Parken, Disney Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch, alle binnenlocaties in Disney Village en Golf Disneyland. Gasten kunnen hun mondkapje tijdelijk afzetten tijdens het eten of wanneer zij een foto maken op een Selfie Spot buitenlocatie. 


Heeft u plannen om naar Disneyland Paris te gaan? Ga wijs op reis.

Check van te voren het reisadvies op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. In het reisadvies leest of uw vakantiebestemming veilig is. In het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben deze landen de kleur groen of geel. U ziet ook of er voor reizigers uit Nederland een quarantaineplicht of testverplichting geldt. Houd kort voor vertrek, tijdens uw reis en ook bij terugkeer het reisadvies in de gaten.

Disneyland® Paris

Er is geen land dat zo sprookjesachtig mooi is als Disneyland® Paris. Voor kinderen is een bezoek aan dit wereldberoemde attractiepark bij Parijs een onvergetelijke belevenis. Ze komen de figuren uit hun favoriete Disney film tegen. Sprookjes komen er tot leven in de prachtige attracties. Mickey Mouse is er met al z’n vriendjes, zoals Donald Duck, Goofy en Pluto. Natuurlijk is ook zijn vriendinnetje Minnie Mouse er. Als volwassene is een bezoek aan dit park een grandioos feest van herkenning. En je geniet nog eens extra als je alles met je kind meebeleeft. Tijdens je bezoek aan Disneyland® Paris ben je écht even helemaal weg.

 

Hotels bij Disneyland® Paris

Weekendjeweg.nl neemt je mee! Naar hotels vlakbij Disneyland® Paris. De Disneyland hotels hebben een eigen thema. Waar wil je liever naartoe? Een hotel in de sfeer van cowboys of ridders of wil je tussen de wolkenkrabbers van New York wanen? Vanuit sommige hotels loop je in enkele minuten naar het de ingang van het park. Andere liggen iets verder weg, maar wel zo prettig geregeld: de hele dag door vertrekt een shuttlebus vanaf de parkeerplaats van je hotel. In ca. 10 minuten word je bij de ingang van Disneyland® Paris gebracht.   

 

Website Disneyland Paris.jpg