Algemene informatie over Disneyland® Paris

Disneyland Paris.jpg

 

 

Disneyland® Paris is weer open!

Het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, Disney's Hotel Cheyenne zijn weer open. Disney's Davy Crockett Ranch op 13 juli. Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Sequoia Lodge blijven gesloten en de heropeningsdata worden op een later tijdstip aangekondigd. Het Disneyland Hotel ondergaat momenteel een koninklijke renovatie en zal tot nader order gesloten blijven.

Bekijk hier de aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om je veilig te verwelkomen.

Heeft u plannen om naar Disneyland Paris te gaan? Ga wijs op reis.

Check van te voren het reisadvies op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. In het reisadvies leest of uw vakantiebestemming veilig is. In het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben deze landen de kleur groen of geel. U ziet ook of er voor reizigers uit Nederland een quarantaineplicht of testverplichting geldt. Houd kort voor vertrek, tijdens uw reis en ook bij terugkeer het reisadvies in de gaten.

Disneyland® Paris

Er is geen land dat zo sprookjesachtig mooi is als Disneyland® Paris. Voor kinderen is een bezoek aan dit wereldberoemde attractiepark bij Parijs een onvergetelijke belevenis. Ze komen de figuren uit hun favoriete Disney film tegen. Sprookjes komen er tot leven in de prachtige attracties. Mickey Mouse is er met al z’n vriendjes, zoals Donald Duck, Goofy en Pluto. Natuurlijk is ook zijn vriendinnetje Minnie Mouse er. Als volwassene is een bezoek aan dit park een grandioos feest van herkenning. En je geniet nog eens extra als je alles met je kind meebeleeft. Tijdens je bezoek aan Disneyland® Paris ben je écht even helemaal weg.

 

Hotels bij Disneyland® Paris

Weekendjeweg.nl neemt je mee! Naar hotels vlakbij Disneyland® Paris. De Disneyland hotels hebben een eigen thema. Waar wil je liever naartoe? Een hotel in de sfeer van cowboys of ridders of wil je tussen de wolkenkrabbers van New York wanen? Vanuit sommige hotels loop je in enkele minuten naar het de ingang van het park. Andere liggen iets verder weg, maar wel zo prettig geregeld: de hele dag door vertrekt een shuttlebus vanaf de parkeerplaats van je hotel. In ca. 10 minuten word je bij de ingang van Disneyland® Paris gebracht.   

 

Website Disneyland Paris.jpg