Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Moezel
dagen

⚡️MEGADEAL! ⚡️Ontdek de mooie Moezelstreek inclusief ontbijt, wijnproeverij en meer!

Mike's Mosel Lodge
Treis-Karden, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in gezellig hotel inclusief ontbijt, wijnproeverij en flammkuchenavond

Heb jij ook zo veel leuke verhalen over de Moezelstreek gehoord? Tijdens je verblijf in Mike's Mosel Lodge kun je de streek op je gemakje gaan verkennen en krijg je bovendien ook nog eens leuke extra's! Aangezien je in een wijnstreek bent, mag een lekkere wijnproeverij natuurlijk niet ontbreken. Vergroot je kennis in een informele sfeer en bedenk wat jouw nieuwe favoriet is. Het mooie stadje Cochem met het indrukwekkende kasteel ligt op ongeveer 13 kilometer van je hotel. Je vindt hier eindeloze fiets- en wandelpaden geschikt voor ieder niveau. Maar ook pretparken, musea en moderne winkelcentra. Kortom in de Moezel moet je zijn!

Moezel
dagen

⚡️MEGADEAL! ⚡️Ontdek de mooie Moezelstreek inclusief ontbijt, wijnproeverij en meer!

Mike's Mosel Lodge
Treis-Karden, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, of 7 overnachtingen in gezellig hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x Flammkuchenavond met een glas Moeselwijn
  • 1 x wijnproeverij van 3 verschillende wijnsoorten uit de regio
  • Afscheidspresentje bij het vertrek
  • Inclusief VRM-Gästeticket voor leuke extra's en kortingen in de regio
  • Gratis gebruik van openbare parkeerplaatsen naast het hotel
  • Tip: maak een rondvaart over de Moezel!
Tips in de directe omgeving

Cochem
Waarschijnlijk is Cochem het mooiste stadje aan de Moezel. Sprookjesachtig mooi ligt het aan de oevers van de rivier. En met haar mooie vakwerkhuisjes en indrukwekkende kasteel is dit een uniek beeld in het mooie groene wijnlandschap. Het kasteel de Rechsburg moet je natuurlijk gezien hebben want het is een van de mooiste bezienswaardigheden in Cochem. Tijdens een rondleiding van bijna drie kwartier krijg je een flink aantal van de gedecoreerde zalen en kamers te zien. In het oude stadshart van het dorp vind je talloze vakwerkhuisjes en een wirwar van gezellige straatjes waar je op diverse plekken wijn kunt proeven.

Maak een rondvaart over de Moezel
Ongeveer de helft van de 544 kilometer lange Moezel slingert door Duitsland. Stap dus aan boord van een van de vele rondvaartboten. Tijdens de rondvaart is het genieten van het water, de prachtige natuur en het is een betoverend gezicht.

De Cochemer Sesselbahn
Een van de leukste dingen die je kunt doen in Cochem is een ritje met de stoeltjeslift te maken. Vanaf de stoeltjeslift heb je prachtig uitzicht over de Moezel. De kabelbaan heeft een lengte van 360 meter en brengt je vanuit het dal van Cochem naar het bergstation op een hoogte van 255 meter. Vanaf het uitkijkpunt Pinner Kreuz heb je adembenemend uitzicht over Cochem en de Moezel. In het terras-café kun je genieten van een hapje en een drankje. De kaartjes voor de stoeltjeslift zijn te koop als retour of een enkeltje. Je kunt ook een mooie wandeltocht naar beneden of boven maken.

Mike's Mosel Lodge
St.-Castor-Straße 49,
Treis-Karden, Duitsland
Kaart
St.-Castor-Straße 49, Treis-Karden, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gevestigd in een prachtig oud pand en aan de Moezel vind je hier je thuis weg van huis. De eigenaar zag meer in het pand dan alleen en wijnbar en maakte zijn droom waar door er een lodge van te maken. Wanneer je terug komt van een indrukwekkende dag op pad te zijn geweest, kun je in de bar de dag gezellig afsluiten met een drankje. Te midden van de wijngaarden en omgeven door prachtige monumenten is Mike's Mosel Lodge een perfecte plek om een paar dagen aan de dagelijkse sleur te ontsnappen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in de garage (o.b.v. beschikbaarheid)
Parkeerkosten
€10,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€15,00 per nacht
Hoogtepunten

Kasteel Eltz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Burg-Eltz-Straße 1

Burcht Eltz is een van de belangrijkste burchten in Duitsland, gelegen in de plaats Wierschem. Een stenen sprookje dat het bezichtigen waard is!

Wild- und Freizeitpark Klotten

Attractieparken
Wildparkstraße 1

In dit park vind je attracties, natuur en opwinding! De attracties staan voor snelheid, vlinders in de buik en puur plezier. Vele diersoorten vind je in het wild- en reacreatiepark.

Wild en Freizeitpark Klotten/Cochem

Attractieparken, Dierentuinen en aquaria
Wildparkstraße 1

Het wild en recreatiepark Klotten is een leuke mix tussen een dierentuin en een attractiepark

Op pad met Jeremy

Cultuur, Steden
--

Maak kennis met de geschiedenis van Cochem, door 's avonds op pad te gaan met Jeremy. Als 'nachtbewaker van de stad' neemt Jeremy je op een vermakelijke manier mee door de rijke geschiedenis van Cochem.

Sint-Martinuskerk

Bezienswaardigheden
Moselpromenade 8

De Sint-Martinuskerk in Cochem is een Rooms-katholieke kerk die behoort tot het bisdom Trier. De kerk staat aan de Moselpromonade op de linkeroever van de Moezel.

Cochem

Steden
Cochem

Cochem is een romantische wijnstad aan de rivier de Moezel. De stad heeft een prachtig historisch centrum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€15,00 per nacht

Parkeren

Ja, in de garage (o.b.v. beschikbaarheid)

Parkeerkosten

€10,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau