Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fietsvakanties
dagen

Ontdek Amsterdam per fiets vanuit leuk hotel o.b.v. logies

Hotel2stay Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
2, 3 of 4 dagen Amsterdam per fiets onveilig maken op basis van logies

Amsterdam... Wie houdt er niet van deze mega stad! Maar om alles te voet of met het openbaar vervoer te doen is lang zo leuk niet als met de fiets. Het hotel bevindt zich net even buiten de drukte van de binnenstad. Maar dat is nu zeker geen probleem omdat je gedurende je verblijf een fiets tot je beschikking hebt waarmee je de stad "onveilig" kunt maken. Hierdoor kun je misschien net op andere plekken komen dan je normaal gesproken zou doen. Amsterdam en een lekker flesje prosecco wachten op je!

Fietsvakanties
dagen

Ontdek Amsterdam per fiets vanuit leuk hotel o.b.v. logies

Hotel2stay Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Inclusief kleine fles prosecco
  • Inclusief 1 dag fietshuur per persoon
  • Gratis samengestelde fietsroute
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: ga bij lekker weer een paar uurtjes met wat lekkers in het Vondelpark zitten!
Amsterdam op twee wielen

Voor de kunst en design liefhebbers
NDSM is Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een bezoek aan Amsterdam, maar deze verlaten scheepswerf is een toffe plek om te eten, drinken, fotograferen en te ontmoeten. Ooit was het de grootste scheepswerf ter wereld, maar in de jaren '80 ging de "Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij" failliet en kwam het terrein leeg te staan. Nu vinden hier het hele jaar door festivals plaats en is een nieuwe generatie creatievelingen en ondernemers opgestaan om deze inspirerende plek weer nieuw leven in te blazen.

De Torenbrug
"Gedraag je in Amsterdam anders kom je er zo bij te zitten!" Dat was wat deze brug moest uitstralen naar de scheepslui die de stad binnen kwamen varen. De brug diende namelijk als gevangenis voor piraten die belasting ontdoken. De kerkers en tralies zijn nog steeds aanwezig bij deze oudste en meest bijzondere brug van de stad.

Spaarndammerbuurt
Vanaf je hotel wandel je zo deze veelzijdige buurt in. Dus als je wil kun je fiets even laten staan. Ben je op zoek naar Architectonische hoogstandjes? Bezoek dan museum Het Schip. Het gebouw is het toonbeeld van de Amsterdamse School en heette vanwege het opvallende uiterlijk al snel in de volksmond "Het Schip". Van oorsprong was dit een woningbouwcomplex en is nu een museum waar je alles te weten komt over deze kunst- en architectuurstroming.

De dansende huisjes
Een plek waar je makkelijk aan voorbij zou fietsen zijn de "dansende huisjes". Op het eerste gezicht lijkt dit gewoon een rijtje grachtenpanden, maar wie beter kijkt ziet dat ze schots en scheef staan! Je kunt de huisjes het beste zien vanaf een rondvaartboot of vanaf de overkant van het water. Niet voor niets zijn dit de meest fotogenieke pandjes van de stad.

Hotel2stay Amsterdam
Tempelhofstraat 2,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Tempelhofstraat 2, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een persoonlijk karakter en heerlijke lichte studio's is wat dit leuke hotel je te bieden heeft! Met een launderette, privé sauna, gym, parkeergarage en dakterras met uitzicht op de stad is dit toch the place to be! Alle moderne studio's hebben een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, een eigen badkamer met douche, handdoeken en toiletartikelen. Bij het inchecken ontvang een tasje met de basis keukenbenodigdheden. Vaatwastabletten kun je kopen in de Food Market.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Gratis parkeren in de parkeergarage van het hotel
Hoogtepunten

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

Sauna Deco

Spa en Wellness
Herengracht 115

Genieten en ontspannen met een vleugje Parijse luxe? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Koninklijk Paleis Amsterdam

Bezienswaardigheden
Dam 16

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een paleis op de Dam in de binnenstad van Amsterdam. Het paleis is in gebruik door het Koninklijk Huis als ontvangstpaleis en wordt gebruikt voor tentoonstellingen.

Madame Tussauds Amsterdam

Musea, Tours & activiteiten
Dam 20

Zie sterren van over de hele wereld in Madame Tussauds. Ervaar hoe het voelt om in een DJ booth te staan als Afrojack of neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs.

Body Worlds Amsterdam

Bezienswaardigheden
Damrak 66

In Body Worlds Amsterdam kunt u zo'n 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen bekijken.

Belangrijke informatie

In 2023 geldt naast de vaste toeristenbelasting (7% per verblijf) wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt € 3,00 per persoon per nacht en dient ter plaatse te worden voldaan. (voor 2024 geldt een toeristenbelasting van 12,5%, zonder extra toeristentax)

Let op: - Er geldt een minimale leeftijd van 21 jaar voor de hoofdboeker - Bij het inchecken is een borg van Euro 100 (in contant) vereist, deze wordt bij het uitchecken geretourneerd

Parkeren

Gratis parkeren in de parkeergarage van het hotel

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau