Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
dagen

4*-hotel gelegen in het landelijke Peer nabij Hasselt incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

De Boskar Peer Hotel
Peer, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel gelegen in het landelijke Peer nabij Hasselt incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Geniet van een heerlijk verblijf in het landelijke Peer, gelegen in de Belgische provincie Limburg. Er is hier voor ieder wat wils! De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. In de omgeving vind je diverse routes die je leiden door bossen, langs boerderijen en landerijen. Ga een dagje skiën in Snow Valley, gelegen op slechts 3 minuten tijden vanaf het hotel. Toe aan wat verkoeling? Neem een duik in het Aqua Mundo van Center Parcs Erperheide. Wil je er een dagje op uit? Met 45 minuten rijden ben je in Maastricht, een gezellige, bourgondische stad en heeft voor iedereen wat wils. Je kunt hier uitgebreid winkelen, speciaalbier drinken of een bezoek brengen aan de grotten van St. Pietersberg. Deze historische stad biedt veel gezelligheid! Je verblijft in een prachtig historisch hotel gedateerd uit 1773. Het prachtig gerenoveerde Oud Stadshuis 1673 herbergt het Grand Café en de brasserie van Hotel de Boskar.

Natuur
dagen

4*-hotel gelegen in het landelijke Peer nabij Hasselt incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

De Boskar Peer Hotel
Peer, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook boekbaar o.b.v. halfpension
  • Historisch hotel dateert uit 1773
  • Hotel ligt aan het marktplein van Peer
  • Nabij de grens van België
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip breng een bezoek aan Maastricht ca. 45 min. rijden
Tips voor tijdens je verblijf

Breng een bezoek aan Weert
Weert is een leuke stad en wordt omringd door mooie natuur, rust en ruimte. De stad zelf heeft een gezellig centrum met veel mooie monumenten en een verscheidenheid aan musea. Je kunt het pronkstuk van de stad, de Sint Martinuskerk, bezoeken welke zich in het hart van de stad bevindt. Bezoek ook het nabij gelegen Thorn, hét witte stadje. De natuurliefhebber kan mooie wandeltochten maken door de nabijgelegen Laurabossen.

Dagje naar Valkenburg (ca. 63 km)
Wanneer je in Maastricht bent kun je een bezoek aan Valkenburg niet overslaan! Het mergelstadje is een trekpleister voor vele toeristen. Maak een ritje in de kabelbaan of bezoek de historische Kasteelruïne en de ondergrondse grotten. Laat je leiden door een gids die je meeneemt in de donkere geschiedenis van deze gangen. Struin door de gezellige pittoreske straatjes bekijk leuke winkeltjes.

De Boskar Peer Hotel
Markt 1,
Peer, België
Kaart
Markt 1, Peer, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Stadhuis Hotel de Boskar is gelegen in het Belgische Peer, een klein dorpje op zo'n 15 minuten van de Nederlandse grens. Het kleinschalige hotel aan de Markt in het dorp is al sinds 1773 actief. Vroeger was het en drukbezochte plaats op de postkoetsverbinding tussen Maastricht en Den Bosch. Niet lang geleden, in 2010 om precies te zijn, is het gebouw omgetoverd tot hotel. De kamers van Hotel de Boskar zijn voorzien van televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met douche en toilet. In de brasserie die gevestigd is in het oude stadhuis naast het hotel, kunt u 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijt. Ook kunt u er terecht voor een heerlijk diner. Als hotelgast kunt u zich gratis uitleven in de fitnessruimte. Tegen betaling kunt u ook heelrijk ontspannen in de sauna van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, ondergronde privé parking
Parkeerkosten
€ 7,00 per dag per auto
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht per dier (honden zijn zeer welkom in het hotel, niet in de brasserie )

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

LABIOMISTA

Musea
Marcel Habetslaan 50

LABIOMISTA is een evoluerend kunstwerk dat je meeneemt in de unieke visie van kunstenaar Koen Vanmechelen over identiteit, fertiliteit & bioculturele diversiteit.

Thor Park

Bezienswaardigheden
Thor Park

Thor Park is dé hotspot voor technologie, energie en innovatie in de stad Genk.

C-Mine Expeditie

Tours & activiteiten
Evence Coppéelaan 91

beleef de mijn op een nieuwe manier! Geniet van een interactief parcours onder de grond, een reis door de voormalige steenkoolmijnsite van Winterslag.

Multiculinair genieten in de Vennestraat

Tours & activiteiten
Vennestraat

De Vennestraat ligt letterlijk in de schaduw van C-mine en is de kosmopolitische slagader van Genk met zijn restaurantjes, cafés, gespecialiseerde winkeltjes, galerijtjes en de wekelijkse versmarkt.

Bokrijk

Steden
Bokrijk

Bokrijk, dat is elke keer anders. Ontdek het Openluchtmuseum, de historische huizen, de kunst van ambacht en zelfs de Sixties!

Bakkerijmuseum de Grenswachter

Musea
Kapellerweg 15

Dit museum wordt ook wel het gezelligste museum in de Kempen genoemd. In de oude bakkerij wordt door bakkers nog ambachtelijk gebakken met gestookte ovens met takkenbossen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht per dier (honden zijn zeer welkom in het hotel, niet in de brasserie )

Belangrijke informatie

Let op!
Honden zijn zeer welkom in het hotel, niet in de brasserie.
Het is mogelijk fietsen te huren bij de receptie, deze dien je een week van tevoren te reserveren.

Parkeren

Ja, ondergronde privé parking

Parkeerkosten

€ 7,00 per dag per auto

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau