Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

LAATSTE KANS! ⚡ Verblijf in hartje Den Bosch incl. ontbijt en ontvangst met Cava

Golden Tulip Hotel Central
Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het hart van Den Bosch incl. ontbijt en ontvangst met Cava

Verblijf in een sfeervol 4*-hotel, midden in het historische centrum van Den Bosch. In Den Bosch is ontzettend veel te doen en te beleven! Of je nu een fanatieke cultuursnuiver bent, een shopaholic, een natuurliefhebber of een bourgondische levensgenieter. In Den Bosch kan je altijd terecht! Vanuit het hotel wandel je zo de binnenstad in! Maak een historische stadswandeling en bewonder de vele bezienswaardigheden, leer alles over de historie en ontdek de mooiste plekjes. In het centrum vind je leuke winkels en boetieks, talloze cafés en sfeervolle restaurants. De imposante en rijk versierde Sint-Jan Kerk met felgekleurde glas-in-loodramen is zowel van buiten als van binnen een bezichtiging waard. Je kunt de stad ook bewonderen vanaf het water tijdens een rondvaart over de Binnendieze. Een heerlijke plek voor een aantal dagen weg!

Let op: dit zijn de ALLERLAATSTE kamers!

Steden dichtbij
dagen

LAATSTE KANS! ⚡ Verblijf in hartje Den Bosch incl. ontbijt en ontvangst met Cava

Golden Tulip Hotel Central
Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ontvangst met een glas Cava
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel is direct gelegen in het centrum
  • Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel
  • TIJDELIJK BOEKBAAR
  • Tip: maak een rondvaart door de stad
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 1 dagen voor aankomst

Wat is er te doen in de omgeving?

Sint-Jankathedraal
Als je in Den Bosch bent, kan je bijna niet om de indrukwekkende Sint-Janskathedraal heen. Of je nu kijkt naar het beeldhouwwerk, het grote orgel, het glas in lood of het schilderwerk, de details blijven je verbazen. Neem ook zeker even binnen een kijkje. Je kan de toren beklimmen met een gids. Om de toren liggen allemaal kronkelende middeleeuwse straatjes waar je rond kunt dwalen.

De Bossche Markt
Het centrale plein in de binnenstad is De Bossche Markt. Doordat het op een donk ligt, is het ook het hoogste punt van de stad. Hier vind je veel winkeltjes, gezellige terrasjes en historische gebouwen zoals het 14-eeuwse Stadhuis, De Mondriaan en één van de oudste bakstenen huizen van Nederland. Ook is hier drie keer per week de Bossche Markt.

De Binnendieze
Den Bosch is erg leuk om vanaf het water te ontdekken! De Binnendieze is de verzamelnaam van enkele kleine riviertjes in de historische binnenstad. Vroeger werd De Binnendieze gebruikt als watervoorziening, wasplaats, visplaats en afvalstort. Tegenwoordig vormen de riviertjes een idyllisch aanzicht en is het een ideaal netwerk voor bootjes. Huur je eigen bootje of ga met een gids op pad. Wanneer je met een bootje vaart, kom je langs de mooiste plekjes van de binnenstad.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 1 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Golden Tulip Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98,
Den Bosch, Nederland
Kaart
Burgemeester Loeffplein 98, Den Bosch, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Golden Tulip Hotel Central is gelegen aan het middeleeuwse marktplein, het kloppende hart van de bruisende cultuurstad Den Bosch. Met een rijke geschiedenis is dit hotel de bron van Bourgondische gastvrijheid. Alle kamers van Golden Tulip Hotel Central zijn standaard voorzien van een kluisje, minibar, telefoon, flatscreen-televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren is mogelijk tegen meerprijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,50 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Hoogtepunten

Sint-Janskathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Torenstraat 16

De Sint-Janskathedraal heeft een rijke historie en wordt beschouwd als hoogtepunt van de stad. Ontdek hoe twee kerken één zijn geworden, en kom alles te weten over de geschiedenis.

Het Noordbrabants Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Verwersstraat 41

Hier kom je alles te weten over de cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant. De Romeinse archeologie, de Zuid-Nederlandse schilderkunst en eigentijdse kunst en design.

Stedelijk Museum 's Hertogenbosch

Bezienswaardigheden, Musea
De Mortel 4

Dit museum is te vinden in het centrum van de stad. Bewonder hier beeldende kunst en design. Het is een zeer levendig museum met een collectie van keramiek en sieraden.

Varen op de Binnendieze

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Sint Janssingel

Je bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder een mooie vaarroute over de gracht, de Binnendieze. Je vaart langs de mooiste plekjes van de stad!

's-Hertogenbosch

Steden
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch heeft een prachtig historische centrum. In de stad zijn vele musea en bezienswaardigheden te vinden, de meeste zijn te vinden in het centrum.

Ontdekhoek Den Bosch

Recreatie en spellen
Onderwijsboulevard 3

De Ontdekhoek is zeer leuk voor de kinderen. Ze kunnen hier de hele dag proefjes doen en ontdekken zo de leukste dingen!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau