Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
dagen

Luxe verblijf aan de Vecht incl. ontbijt en 8-gangen menu in Michelinsterrestaurant!

Restaurant en Boutique hotel De Nederlanden
Vreeland, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
2 dagen in prachtig boutique hotel aan de Vecht incl. 8-gangen prestige menu (in Michelinster restaurant De Nederlanden)

Ontspannen in luxe en heerlijk genieten van een fantastische culinaire reis op sterrenniveau in maar liefst 8-gangen! Laat je betoveren door de gerechten van chef Wilco Berends en zijn keukenbrigade met seizoensproducten en de heerlijkste wijnen. Koken op sterrenniveau is topsport en dat weet Wilco Berends maar al te goed. Sinds 2000 kookt hij al een Michelinster. In zijn restaurant De Nederlanden (*) komen alle disciplines op een perfecte manier samen. De eerlijke ingrediënten, de bereiding en cuisson ervan, de bepalende sauzen erbij, de uitdagende opmaak van de borden en uiteraard het contact met de gasten aan tafel. Zo zorgt Wilco voor een unieke ervaring waar iedereen zich prettig bij voelt. Na het diner kun je je terugtrekken op je fijne kamer en na een ontspannen nacht genieten van een heerlijk ontbijt dat aan je tafel geserveerd wordt. Restaurant en Boutique hotel de Nederlanden staat garant voor een uniek en aangenaam verblijf aan de Vecht!

Natuur
dagen

Luxe verblijf aan de Vecht incl. ontbijt en 8-gangen menu in Michelinsterrestaurant!

Restaurant en Boutique hotel De Nederlanden
Vreeland, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting in één van de fijne hotelkamers
  • 1 x uitgebreid ontbijt geserveerd aan tafel
  • 1 x 8-gangen prestige menu (in Michelinster restaurant De Nederlanden)
  • Gratis gebruik van badjassen en slippers
  • Gratis gebruik van Sparta Transport fietsen
  • Prachtig gelegen aan de Vecht
  • Culinair genieten op sterrenniveau
  • Tip: breng een bezoek aan Hilversum
Wat je kunt doen in de omgeving

Stelling van Amsterdam ontdekken per fiets
Om de hoofdstad te beschermen en de koninklijke familie en regering veilig onder te kunnen brengen in geval van een aanval op Nederland, werd tussen 1880 en 1914 de Stelling van Amsterdam aangelegd. Deze verdedigingslinie bestaat uit wallen, forten, dijken en sluizen. Middels een Fortenfietsroute van 45 kilometer kom je via de Ronde Venen langs al deze forten.

Utrecht
Is cultuur snuiven echt iets wat je graag doet? Dan zit je in Utrecht goed met haar vele culturele pareltjes! Zo kun je door de historische grachten van de stad varen, bekijk Utrecht vanaf de Domtoren, ga naar het Spoorwegmuseum of breng een bezoekje aan het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar. Utrecht heeft trouwens nog veel meer musea zoals het Nijntje museum en het Rietveld schröderhuis.

Spakenburg
Spakenburg is een levendig dorp wat door de jaren heen authentiek is gebleven. Breng een bezoek aan museum Spakenburg en leer alles over de geschiedenis van de gemeente Bunschoten, de klederdracht, het boerenleven en de visserij. voor of na je bezoek kun je er nog even lekker wat drinken in het museum café.

Restaurant en Boutique hotel De Nederlanden
Duinkerken 3,
Vreeland, Nederland
Kaart
Duinkerken 3, Vreeland, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dineren op sterrenniveau en overnachten in het groen. Boutique Hotel De Nederlanden is een luxe hotel gelegen aan de Vecht. De kamers van het Hotel zijn voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, zitje, kluis, bureau en een badkamer met bad en douche, toilet en föhn. 's Avonds kun je op sterrenniveau dineren in het prachtige restaurant waar chef Wilco Berends met de mooiste producten een spectaculair menu heeft samengesteld dat per seizoen wisselt. Om de gerechten te begeleiden zijn de mooiste wijnen met zorg samengesteld.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Breukelen

Straatweg 37

Breukelen, ten noord-westen van Utrecht, staat bekend om de groene omgeving, grote huizen en buitenplaatsen, gelegen langs de oevers van de Vecht. Breukelen is een plaats met een rijke geschiedenis. Daarmee is het zeker een bezoek waard en een fantastische plek voor een fiets-, wandel of boottochtje.

Kasteel Nijenrode

Kastelen
Straatweg 25

Aan de oevers van de Vecht ligt Kasteel Nijenrode. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw en is tegenwoordig de thuisbasis van de Nyenrode Business Universiteit.

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Musea
Media Parkboulevard 1

In museum Beeld en Geluid ontdekt u de wereld van de media en gaat u zelf aan de slag! Loop door de Showdeur als een echte presentator of bekijk en beluister de geschiedenis van Nederlandse popmuziek.

Slot Zuylen

Musea, Bezienswaardigheden, Cultuur
Tournooiveld 1

Slot Zuylen is een kasteel uit de 18e eeuw dat toen is verbouwd tot buitenhuis. Tegenwoordig dient het als museum, locatie voor concerten, evenementen en rondleidingen.

Kasteel de Haar

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kasteellaan 1

Een echte 'must do' is een bezoek aan Kasteel de Haar in Utrecht. Dit is een enorm groot en prachtig kasteel. Het mag zich daarom ook het grootste kasteel van Nederland noemen.

Lage Vuursche

Steden
Lage Vuursche

Dit authentieke dorpje trekt meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar vanwege de bosrijke omgeving, de gezellige restaurants, winkeltjes en natuurlijk de eindeloze recreatieve mogelijkheden.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 23:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.65 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau