Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Het noordelijkste bergresort van Duitsland, direct aan het fijne Oostzeestrand incl. ontbijt

Mariandl am Meer
Ostseebad Binz, Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland bekijk op kaart
Kom 3, 4, 6 of 8 dagen ontspannen in het noordelijkste bergresort van Duitsland, direct aan het fijne Oostzeestrand incl. ontbijt

Wil je natuur, wellness en strand combineren? Dan ben je in Mariandl am Meer aan het juiste adres! Dit park ligt in het noorden van Duitsland in Binz en dat is de grootste en bekendste badplaats op Rügen. Het park ligt direct aan de Oostzee en 700 meter verwijderd van het 5 kilometerlange strand. Het hotel beschikt over een wellnessfaciliteiten waar je gratis gebruik van kunt maken. Dus na een actieve dag in de natuur of op het strand, kan je heerlijk ontspannen in het hotel. Je kunt hier in de zomermaanden, maar ook daarbuiten, goed terecht!

Autovakanties
dagen

Het noordelijkste bergresort van Duitsland, direct aan het fijne Oostzeestrand incl. ontbijt

Mariandl am Meer
Ostseebad Binz, Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis kamerupgrade o.b.v. beschikbaarheid
  • Inclusief bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak t.w.v. € 150,00
  • Dagelijks gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Het park ligt direct aan de Oostzee en 700 meter van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Wat is er te doen in de omgeving?

Bezoek het immense complex Prora
Iets ten noordwesten van Binz ligt het enorme gebouw Prora. Het bestaat uit 4 gebouwen van 500 meter lengte en is in de jaren '30 en '40 aangelegd in opdracht van de Nazi’s. In eerste instantie was het gebouw gemaakt voor arbeiders en soldaten. Door de Tweede Wereldoorlog werd het gebouw niet in gebruik genomen. Jarenlang stond het complex leeg. Sinds enkele jaren is het een opgeknapt vakantiepark. Je vindt hier nu schitterende hotels en appartementen en de Nazi-sfeer is verdwenen.

Boomkroonpad Rügen en Granitz bosgebied
Achter het Prora gebouw vind je Boomkroonpad Rügen. Dit pad kan je bewandelen om uiteindelijk een waanzinnig uitzicht te hebben over het eiland. Het is geen zware route om omhoog te lopen, maar je moet wel 1250 meter lopen. Onderweg vind je voldoende informatie over de flora en fauna in het gebied. Tevens kun je mooie wandelingen maken in het bosgebied Granitz. Vergeet daarbij niet om een bezoek te brengen aan Jachtslot Granitz, gebouwd in de 19e eeuw. Dit is het populairste kasteel in de regio Mecklenburg vorPommern. Vanuit de toren heb je een mooi uitzicht over het eiland.

Oldtimermuseum en Galileo Wissenswelt kindermuseum
In het oldtimermuseum van Binz kunnen autoliefhebbers hun hart ophalen. Je vindt hier heel wat bijzondere exemplaren auto’s die zijn gemaakt in de periode tussen 1949 en 1989. Ontdek en vergelijk de Oost-Duitse en West-Duitse autogeschiedenis. Tevens staat de staatsauto van de DDR er, een Volvo 264 TE. Het museum is dagelijks geopend van april tot oktober. Als je op zoek bent naar een museum die ook geschikt is voor kinderen, kan je beter naar Galileo Wissenswelt gaan. In dit kindermuseum maak je kennis met de bio- en techniekwereld. Het is een interactief museum, zodat kinderen zelf kunnen uitvinden hoe groot bijvoorbeeld de bek van een haai is of hoe techniek werkt. Daarnaast kan je terug naar de tijd van dinosaurussen, kan je door je darmen heen wandelen en een kijkje nemen in een hart.

Mariandl am Meer
Nordstrand 400-403,
Ostseebad Binz, Duitsland
Kaart
Nordstrand 400-403, Ostseebad Binz, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Met z'n tweeën of met het gezin op vakantie, dat kan in Mariandl am Meer. Dit park ligt in het noorden van Duitsland aan de Oostzee. Met 700 meter wandelen, sta je op het strand van Prora. Op het park vind je verschillende faciliteiten zoals een restaurant, buiten- en binnenzwembad en een bar. Teven is er een terras, hamam en een sauna. De chalets zijn allemaal uitgerust met een zithoek, televisie, keuken en een eethoek. Verder is er een kledingkast en waterkoker. In de badkamer is er een föhn en douche. De kinderen kunnen zich uitleven op de speelplaats.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag (overdekt € 15,00 per dag)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Bad
  • Douche
  • Toilet

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Jachtslot Granitz

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Jagdschloß Granitz 1

Op de 109 m. hoge Tempelberg in het zuidoosten van Rügen bevindt zich het 'Jagdschloss Granitz'. Het slot werd tussen 1836 en 1846 gebouwd.

Putbus

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Steden
Alleestrasse 11

De residentie Putbus wordt ook wel de 'witte stad' van het eiland Rügen genoemd. Putbus kenmerkt zich door de betoverende, stralend witte, klassieke gebouwen met prachtige rozenstokken.

Trent

Natuur & Parken, Steden
Dorfstraße 26A

Trent is gelegen op het Duitse eiland Rügen. 60 kilometer lange zandstranden nodigen ieder jaargetijde uit tot lange wandelingen. Ontdek de natuur in het Königstuhl-centrum of het monument 'Kap Arkona'.

Kap Arkona

Natuur & Parken, Steden
Dorfstrasse 1C

Het noordelijkste punt van het eiland. Al van verre zijn de beide vuurtorens van Kap Arkona te zien. Tot ca. 1160 was de kaap een slavenvesting, die uiteindelijk door de Denen veroverd werd.

Ozeaneum

Dierentuinen en aquaria
Hafenstraße 11

Tijdens 5 permanente tentoonstellingen makat u kennis met de onderwaterwereld van de Oostzee, Noordzee en de Noord-Atlantische Oceaan.

Stralsund

Steden
Alter Markt

Stralsund is een Hanzestad en staat bekend als UNESCO World Heritage stad. Vanwege haar bewogen geschiedenis, de unieke locatie aan het water en de iconische gebouwen van baksteen is de stad een gotische een attractie in Mecklenburg-Vorpommern.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,50 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag (overdekt € 15,00 per dag)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 12.00 & 14.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau