Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Stedentrip Rome inclusief vlucht en hotel nabij het Vaticaan

Il Cantico ST Peter
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Maak een romantische stedentrip van 3, 4 of 5 dagen naar Rome inclusief vlucht en hotel nabij het Vaticaan o.b.v. logies

Op loopafstand van het Vaticaan, midden in Rome vind je Hotel Il Cantico St. Peter. De perfecte plek om Rome te gaan proeven, voelen, ontdekken. Dompel je onder in de kunst, architectuur, mode en fantastische restaurants. Stap in de wereld van de gladiatoren in het Colosseum. Wist je dat je het Colosseum ook in de avond kunt bezoeken? Met het prachtige licht, zeker het overwegen waard! Als je gratis de mooiste kunst van de grote kunstenaars wil bewonderen, dan pak je de "benenwagen" en bezoekt bijvoorbeeld de Engelenburg die vol staat met beelden van Bernini, of wandel één van de vele kerken binnen. Het leukste is misschien toch "per ongeluk expres" verdwalen, want juist dan kom je op de mooiste plekken!

Stedentrips
dagen

Stedentrip Rome inclusief vlucht en hotel nabij het Vaticaan

Il Cantico ST Peter
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Rome vanaf een luchthaven naar keuze
  • Gratis upgrade naar Superior kamertype
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis late check-out tot 12.00 uur
  • Op loopafstand van het Vaticaan
  • Tip: bezoek winkelstraat Via Cola di Rienzo
Niet te missen in Rome

Trasteverre
Ben je toe aan wat rust, en vind je het niet erg om een stuk te lopen, bezoek dan deze wijk. De met klimop begroeide terracotta huisjes lijken eerder in een slaperig dorpje te staan dan in het bruisende Rome. Het middelpunt van de wijk is de Santa Mariakerk. Dit is de oudste Christelijke kerk van de stad. Op de trapjes van de fontein komen de "locals" en toeristen samen om even de dag door te nemen of een gezellig babbeltje met elkaar te maken. In Trastevere duurt het even voor het leven op gang komt, maar dat geeft niks als je ondertussen heerlijk van je kopje koffie geniet op een terrasje of in een leuk koffiezaakje.

Trevifontein
La Dolce Vita, Angels and Demons, wie kent de films niet waar deze prachtige fontein in te zien was. Gebouwd tegen de achterzijde van het Palazzo Poli en recht onder de triomfboog zie je het standbeeld van zeegod Neptunus op zijn schelpvormige strijdwagen. Hij wordt door twee gevleugelde paarden naar de zee getrokken. de naam Trevi is afgeleid van tre via, oftewel drie wegen. Vroeger kwamen er namelijk op de plek van de fontein drie wegen bij elkaar. Wil je nog eens terug naar Rome? Gooi dan met je ogen dicht met je rechterhand een muntje over je linkerschouder in de fontein, de legende zegt dat je als gooier van de munt nog eens zal terugkeren naar Rome. Gooi je twee muntjes, dan zul je je liefde gaan vinden in de stad. Wil je liever trouwen? Gooi dan drie muntjes!

Het Vaticaan
Vaticaanstad is een klein staatje in Rome, er wonen ongeveer 826 mensen die met name bestaan uit geestelijken zoals nonnen, monniken, priesters, kardinalen en de beroemde Zwitserse garde. Het is het kleinste staatje ter wereld en wordt geregeerd door de Paus. Het Vaticaan heeft tal van bekende bezienswaardigheden, zoals de Sint Pieter Basiliek, het Sint Pietersplein, de Sixtijnse Kapel en de vele tuinen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Il Cantico ST Peter
Via del Cottolengo 50,
Rome, Italië
Kaart
Via del Cottolengo 50, Rome, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op slechts een paar minuten lopen van het Vaticaan, ligt dit hotel met modern ingerichte kamers. Deze zijn allen voorzien van airconditioning, Tv, badkamer met douche, föhn en gratis toiletartikelen. In het hotel kun je na een lange dag in Rome genieten van een heerlijke koffie in de bar van het hotel, of kies voor een mooie wijn die je vanuit de open wijnkelder zelf kunt kiezen! Het ontbijt bestaat voornamelijk uit zoete en hartige producten. Het hotel maakt ook zelf cake en jam. Op ongeveer 700 meter van het hotel ligt het treinstation van San Pietro.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sint-Pietersbasiliek

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza San Pietro

In Vaticaanstad vindt u het Sint Pietersplein en de Sint-Pietersbasiliek. Wanneer u de basiliek binnen loopt, zult u verstelt staan van het interieur. Het is vrij donker, maar overal waar u kijkt vindt u schilderingen, beelden en andere prachtige versieringen

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau