Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
dagen

Verblijf in Antwerpen en beleef de magische kerstsfeer incl. ontbijt

Holiday Inn Express Antwerp City – North
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen van de magische kerstsfeer in Antwerpen incl. ontbijt

Heb jij ook zo'n zin in kerst? Ligt je verlanglijstje al klaar, maar heb je zelf ook cadeautjes die je moet kopen? Dan ben je in Antwerpen op het juiste adres! De kerstmarkt in Antwerpen is ideaal om alvast wat kerstsfeer te proeven. Het is een van de grootste kerstmarkten van België. Je verblijft in het hartje van de trendy buurt 'Het Eilandje', in het moderne Holiday Inn Express Antwerp City – North. Dit gebied werd erg populair sinds de oude warenhuizen en gebouwen zijn gerenoveerd en werden veranderd in een plek vol restaurants en gezellige bars. Met 20 minuten lopen, sta je in het sfeervolle centrum van Antwerpen. Ontdek naast de kerstmarkt ook de stad zelf met z'n prachtige panden in uiteenlopende bouwstijlen tot interessante musea en leuke wijken.

Kerstmarkten
dagen

Verblijf in Antwerpen en beleef de magische kerstsfeer incl. ontbijt

Holiday Inn Express Antwerp City – North
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt middenin de buurt 'Het Eilandje'
  • 20 wandelminuten van het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen
Informatie kerstmarkt Antwerpen

Wanneer de dagen korter worden en de temperatuur gaat zakken, komen bij veel mensen de kerstkriebels weer opzetten. De kerstmarkt in Antwerpen is verspreid over diverse pleinen en is een uitje voor het hele gezin. Pak de verlanglijstjes erbij en ga kerstshoppen in Antwerpen! Van begin december tot begin januari worden deze markten gehouden. De exacte datums zijn nog niet bekend. Ze strekken zich uit over verschillende pleinen in de historische binnenstad. De magische kerstmarkten veroveren de Grote Markt, Suikerrui, Handschoenmarkt, Groenplaats en Steenplein, en creëren een sprookjesachtige sfeer rondom het Antwerpse Steenkasteel.

Schaatsen
Zonder een schaatsbaan is een kerstmarkt niet compleet. Je kan dan ook niet een kerstmarkt bezocht hebben, zonder te schaatsen. Dus bind de ijzers onder je schoenen en gaan met die banaan!

De Grote Markt
Op de Grote Markt staat de grote kerstboom met lichtjes en koop je handgemaakte producten en overheerlijke Belgische gerechten.

De Groenplaats
Voor een onvergetelijke kerstervaring in Antwerpen kun je genieten van schaatsplezier op de ijsbaan op de Groenplaats, gevolgd door genieten van heerlijke gerechten en drankjes bij een van de talrijke stands in de nabijheid.

Suikerrui
Wandel langs de reeks chalets en feestelijk versierde kraampjes, en speur naar authentieke geschenken terwijl je jezelf onderdompelt in de betoverende lichtjes en versieringen langs de rivieroever. Vervolg je weg en sluit je avontuur af met een ritje in het reuzenrad aan de Schelde bij het kasteel. Vanaf daar kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de rivier en de markt.

Holiday Inn Express Antwerp City – North
Italiëlei 2A,
Antwerpen, België
Kaart
Italiëlei 2A, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Holiday Inn Express Antwerp City-North ligt aan het Antwerps havengebied, recht in het hartje van de trendy buurt “Het Eilandje”. Geniet van een ontspannen verblijf in één van de comfortabele kamers. De kamers zijn voorzien van een tv, radio, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Ook beschikt het hotel over een hotel bar waar je terecht kan voor een lekker verfrissend drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 19,00 per nacht (reserveren is niet mogelijk)
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Museum aan de Stroom

Musea
Hanzestedenplaats 1

Het MAS (Museum aan de Stroom) is de plek in Antwerpen waar de stad en de haven elkaar letterlijk en figuurlijk raken. In het museum komt u meer te weten over Antwerpen en meer. Tevens kunt u op het dak van het museum genieten van een panoramisch uitzicht over Antwerpen.

Antwerpen

Bezienswaardigheden, Steden
Sint-Katelijnevest 68

Als je Antwerpen bezoekt, zul je vrijwel eerst terechtkomen in de historische binnenstad. Hier vind je vooral winkels, restaurants en bars. Bezoek in Antwerpen het MAS en de Onze-Lieve-Kathedraal.

Chocolate Nation

Musea
Koningin Astridplein 7

Chocolate Nation recht tegenover het Centraal station is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, volledig gewijd aan de Belgische chocolade.

Onze-Lieve-Vrouwekathedraal

Bezienswaardigheden
Groenplaats 21

De kathedraal is een enorme schatkamer met verschillende kunstwerken van onder andere Rubens.

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:

  • De exacte begin en einddatum van de kerstmarkt is nog niet bekend.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 19,00 per nacht (reserveren is niet mogelijk)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau