Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Stedentrip naar Brussel incl. ontbijt en Vlaamse friet

ibis Styles Brussels Louise
Brussel, Brussel, België bekijk op kaart
Geniet van een 2, 3 of 4 daagse stedentrip naar Brussel incl. ontbijt en Vlaamse friet

Maak een stedentrip naar Brussel! Binnen 2, 3 of 4 dagen kun je ontzettend veel ontdekken en beleven in deze prachtige stad. Je verblijft in het ibis Styles Brussels Louise, gelegen aan de trendy Avenue Louise. Tegen over het hotel bevindt zich een tramhalte. Ideaal, met de tram ben je binnen no-time midden in de stad. Bezienswaardigheden zijn er genoeg, bijvoorbeeld de Grote Markt, Manneken Pis, het Atomium, musea en stadsfeesten. Proef de lekkerste lokale biertjes, de wafels en chocolade. Natuurlijk mag ook een frietje bij een frietkot niet worden overgeslagen. Op de Kunstberg zie je in één blik hoe Brussel er uit ziet: een enorme mix van bouwstijlen die verschillende tijdperken weergeven. Een stad om verliefd op te worden!

Steden dichtbij
dagen

Stedentrip naar Brussel incl. ontbijt en Vlaamse friet

ibis Styles Brussels Louise
Brussel, Brussel, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief een zak Vlaamse friet met saus naar keuze bij de plaatselijke friettent
  • Hotel ligt tegenover een tramhalte
  • Hotel ligt 15 minuten van het metrostation Louise v
  • Hotel ligt ca. 3km van de Brusselse Grote Markt en het standbeeld van Manneke Pis
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan het Brouwerij Museum!
Meer over Brussel...

De Grote Markt
De Grote Markt is het stralende middelpunt van de stad. Het is een monumentaal plein met het middeleeuwse stadhuis, het Broodhuis en vele gildehuizen met ieder een eigen bijzonder verhaal. Rondom het plein vind je diverse gezellige restaurants en cafés waar je even lekker kunt neerstrijken voor een kopje koffie of misschien wel een lunch of diner!

Manneken Pis
Om de hoek in de Stoofstraat tref je het wereldberoemde beeld Manneken Pis. Het beeld staat hier al bijna vier eeuwen. Het is een plassend jongetje van slechts 58 cm en is op een sokkel geplaatst. Het beeld is uitgegroeid tot één van de beroemdste Belgische en Brusselse monumenten. En wist je dat er ook een Janneke Pis bestaat? Janneke Pis werd geboren in 1987 in opdracht van de eigenaar van het nabijgelegen restaurant. Je ziet haar glimlachend plassen in de buurt van Rue des Bouchers, in de kleine straat van Impasse de la Fidélité.

ibis Styles Brussels Louise
Louizalaan 212,
Brussel, België
Kaart
Louizalaan 212, Brussel, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

ibis Styles Brussels Louise is gelegen op de trendy Avenue Louise in Brussel. Tegenover het hotel bevindt zich een tramhalte en met 15 minuten lopen ben je bij metrostation Louise v. Met 10 minuten wandelen ben je bij de Brusselse Grote Markt en het standbeeld van Manneke Pis. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor een diner. Voor een verkoelend drankje neem je plaats aan de bar. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv, een bureau, telefoon en airconditing. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, vooraf reserveren noodzakelijk
Parkeerkosten
€ 15,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 8,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Koninklijk Paleis van Brussel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Brederodestraat 16

Het Koninklijk Paleis van Brussel is een paleis waar de Belgische koning zijn functie uitoefent. Hij houdt er audiënties en behandelt er staatszaken.

Manneken Pis

Bezienswaardigheden
1000 Brussel

Dit wereldberoemde standbeeldje van een plassend jongetje staat in het centrum van Brussel op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat.

De Kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele

Cultuur
Sinter-Goedeleplein

De Brusselse Sint-Michiels en Sint-Goedele kathedraal is het toneel van de halve Belgische geschiedenis. Hier werden koningen geboren, gekroond en begraven.

Grote Markt Brussel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt

De Grote Markt van Brussel is het centrale plein van Brussel. Het plein staat sinds 1998 op de lijst van het Werelderfgoed van de Unesco.

Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Galerie Du Roi 5

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen vormen een complex van 3 met glas overdekte winkelgalerijen in het centrum van Brussel, namelijk de Konings-, de Koninginne- en de Prinsengalerij.

Brussel

Steden
Brussel

Brussel wordt vaak gezien als de hoofdstad van Europa. De stad heeft vele bezienswaardigheden te bieden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 8,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

Let op!
- Indien de zak friet niet beschikbaar is, zal deze worden vervangen door een welkomstdrankje

Parkeren

Ja, vooraf reserveren noodzakelijk

Parkeerkosten

€ 15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau