Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Stedentrip naar de levendige stad Bologna incl. 4*-hotel en vlucht

Zanhotel Europa
Bologna, Bologna, Italië bekijk op kaart
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de historische stad Bologna incl. 4*-hotel en vlucht

Het Zanhotel Europa ligt op ongeveer tien minuten wandelen van het historische stadscentrum van Bologna, Italië. Het centraal station ligt op zo’n 50 meter afstand. In de omgeving zijn verschillende restaurants, bars en parken te vinden. In Bologna is genoeg te beleven voor jong en oud. Ga lekker shoppen, maak kennis met de Italiaanse lekkernijen op de lokale markten of bezoek een museum. In Bologna vind je onder andere een Ferrari-museum en een Ducati-museum. Daarnaast is het een aanrader om een stadswandeling te maken. Zoek eventueel een gids die je meer kan vertellen over de historische bezienswaardigheden in de stad. Wil je Bologna graag van bovenaf bekijken? Beklim dan de Asinelli-toren. Na afloop heb je ongetwijfeld een lekker drankje en hapje in één van de gezellige trattoria’s of wijnbarretjes verdiend.

Stedentrips
dagen

Stedentrip naar de levendige stad Bologna incl. 4*-hotel en vlucht

Zanhotel Europa
Bologna, Bologna, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Bologna vanaf luchthaven naar keuze
  • Optioneel: inclusief ontbijt
  • Tegenover het Centraal Station
  • Tip: bezoek het best bewaarde geheim van Bologna, Little Venice!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Breng een bezoek aan Torre Asinelli en Torre Garisenda
Deze twee torens zijn een van de bezienswaardigheden van Bologna die jij zeker moet bezoeken tijdens jouw stedentrip. Dit is een typisch symbool van de stad, en zijn op grote afstand te zien. De torens zijn ca. 100m hoog, en een van de torens kun je zelf beklimmen! Hiervoor ga je met de 498 trappen omhoog, en heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Neem een kijkje bij Little Venice
Wil jij graag een van de best bewaarde geheimen van Bologna bezoeken? Neem dan gauw een kijkje in de wijk Via Piella. Hier vind je namelijk een hele bijzonder plek, die de locals Little Venice noemen. Dit is een raampje waardoor je prachtige kleurrijke huisjes kunt bekijken aan het Reno Canal. Hierdoor lijkt het net alsof jij je in Venetië bevindt!

Bezoek de Basilica di San Petronio
De Sint-Petroniusbasiliek is een van de grootste kerken ter wereld, gevestigd in Bologna. Het een belangrijk gebouw in Italië, en werd gebouwd tussen de 15de en de 16de eeuw. Ook vind je hier de grootste zonnewijzer ter wereld! Je kunt deze kerk zelf bezoeken, maar je kunt ook op pad met een gids. En het allerleukste... de kerk is gratis te bezoeken!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Zanhotel Europa
Via Cesare Boldrini, 11,
Bologna, Italië
Kaart
Via Cesare Boldrini, 11, Bologna, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren elegante stadshotel ligt in het centrum, op korte afstand van meerdere winkels, bars, restaurants en nachtclubs. Op 300 meter van het hotel zit een bushalte en het Centraal Station zit op 450 meter. Het hotel heeft rolstoeltoegankelijke activiteiten. Tevens is er een speeltuin en prachtige tuin aanwezig. Bij het hotel kan je eventueel fietsen huren. De kamers zijn standaard voorzien van een minikoelkast, telefoon, televisie en Wi-Fi. Terwijl jij ontspant tijdens een potje golf, in de fitnessruimte, spa, sauna, massagebehandeling of in het solarium, kunnen je kinderen meedoen aan het animatieprogramma.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Bologna

Bezienswaardigheden, Steden
Bologna

Bologna is een grote universiteitsstad met een prachtig middeleeuws centrum. Geniet van prachtige gebouwen, heerlijk eten en een indrukwekkende natuurlijke omgeving.

Galleria dell'Accademia

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Ricasoli 60, Firenze

Als je in Florence bent, is er geen ontkomen aan dat je David by Michelangelo moet bezoeken! In Galleria dell'Accademia staat de echte, op Piazza della Signoria staat een replica.

Florence

Steden
Piazza Del Duomo

Florence is de hoofdstad van de drukbezochte Italiaanse regio Toscane. Het is tevens de grootste en drukst bezochte stad van Toscane. Florence is één van de belangrijkste steden ter wereld op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur en architectuur.

Santa Maria del Fiore/Duomo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo, Firenze

De kathedraal is een echt plaatje om te zien. De grote koepel(Duomo genoemd) is een herkenbaar punt voor Florence. U kunt de hoge toren ook bezoeken en beklimmen

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is één van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau