Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Verblijf in het gezellige Delft in Zuid-Holland incl. ontbijt

Campanile Hotel Delft
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Zuid-Holland in het het gezellige Delft nabij het centrum incl. ontbijt

Campanile Hotel Delft ligt ideaal voor het maken van diverse leuke uitjes. Delft is een karakteristiek Oudhollandse stad die wereldberoemd is dankzij het Delfts blauwe aardewerk, Hollandse hofjes, grachten, historische monumenten en bijzondere musea zoals het legermuseum. Voor nog meer cultuur bezoek je de Nieuwe kerk en bewonder je de kunstwerken van Vermeer. Ook op het gebied van winkelen bied Delft je vele mogelijkheden. Rondom het plein de Markt vindt je kleine specialiteiten winkels, boetieks en galeries. In winkelgebied de Zuidpoort halen shopliefhebbers hun hart op in de landelijke warenhuizen en ketens. Voor natuurschoon ga je naar het Delftse Hout, een mooi gebied direct naast het hotel, waar je heerlijke wandelingen maakt. Kortom, Delft en omgeving bieden je alles voor een heerlijk weekendje weg.

Stedentrips
dagen

Verblijf in het gezellige Delft in Zuid-Holland incl. ontbijt

Campanile Hotel Delft
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. 2 frituur- welkomsthapjes p.p.
  • Gelegen naast recreatiegebied Delftse Hout
  • Hotel op 3 km van het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de typische Delftse plekjes
Campanile Hotel Delft
Kleveringweg 53,
Delft, Nederland
Kaart
Kleveringweg 53, Delft, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Campanile Hotel Delft ligt 3 km van het centrum van Delft, naast natuurgebied het Delftse Hout met uitgestrekte weiden en bossen. Het hotel beschikt over 95 kamers en is gemakkelijk te bereiken via de A13 maar ook met het openbaar vervoer. Het personeel is uiterst servicegericht ingesteld en staat 24 uur per dag voor je klaar. In de avonduren nodigt het restaurant je uit voor een lopend buffet in een gezellige sfeer. Vervolgens buik je uit in de bar/lounge met open haard. Je maakt gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De goed verzorgde kamers van Campanile Hotel Delft zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekservice, gratis koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi, bureau en een badkamer met bad, douche, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
ja
Parkeerkosten
geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier van max. 15 kilo per kamer. Niet toegestaan in het restaurant en lounge (m.u.v. hulphonden)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Nieuwe Kerk

Cultuur
Markt 80

De Nieuwe Kerk van Delft is de laatste rustplaats van Willem van Oranje die in 1584 vermoord is. Later zijn er meer leden van het koninklijke huis in de van Oranje-Nassau grafkelder bijgeplaatst.

Tour door Delfts Brouwhuis

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Hippolytusbuurt 43

Ga met Jon Cornelese mee op tour door zijn Delfts Brouwhuis, waar elke week nieuwe biertjes op de kaart staan. Elke eerste zondag van de maand vertelt hij je alles over de Delftse brouwers, de brouwketels en de 14e-eeuwse bierkelder, die tijdens de verbouwing per toeval werd ontdekt! Geniet daarna van de vele tapbieren en de verrassende biercocktails.

Delft

Steden
Delft

De stad telt vele historische bezienswaardigheden. Bezoek het Prinsenhof en bezichtig de kogelgaten die achterbleven nadat Willem van Oranje was vermoord. In de Nieuwe Kerk bevinden zich het praalgraf van Willem van Oranje en de Koninklijke grafkelder.

Beestenmarkt

Bezienswaardigheden
Beestenmarkt

De Beestenmarkt is het dorpslein van Delft die een ruime hoeveelheid aan verschillende terrasjes aanbiedt.

Museum Prinsenhof in Delft

Musea
Sint Agathaplein 1

Bezoek Museum Prinsenhof en kom alles te weten over het leven van Johannes Vermeer, de Hollandse Meesters, Delfts Blauw, en Willem van Oranje - die hier op 10 juli 1584 werd vermoord (de kogelgaten zitten nog in de muur!).

Stadhuis van Delft

Bezienswaardigheden
Markt 87

Het stadhuis van Delft werd al in de 17e eeuw gebouwd. Het ontwerp was van de Amsterdamse architect Hendrick de Keyser. De toren is echter ouder, deze werd omstreeks 1300 gebouwd.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier van max. 15 kilo per kamer. Niet toegestaan in het restaurant en lounge (m.u.v. hulphonden)

Parkeren

ja

Parkeerkosten

geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.05 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau