Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Ontdek de vestingstad Menen nabij Ieper en Kortrijk

Value Stay Menen
Menen, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen en ontdek de vestingstad Menen nabij Ieper en Kortrijk o.b.v. logies

Ontdek de rijke geschiedenis van deze historische stad Menen. Start daarom je trip met een stadswandeling. Wanneer je een wandeling door de stad maakt, zie je overal beeldhouwwerken terug, schitterende monumenten, mooie pleinen, oude musea, maar ook leuke winkels, sfeervolle restaurants en gezellige cafés. Breng een bezoek aan het Stadsmuseum 't Schippershof en het Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers. Winkelliefhebbers kunnen terecht in de Rijselstraat en 'De Barakken'. Voor rust en ontspanning maak je een wandeling in de nabij gelegen natuurgebieden De Poel en de Geluwebeek. Wil je een dagje op pad? Met slechts 5 minuten rijden ben je in het France Halluin.

Steden dichtbij
dagen

Ontdek de vestingstad Menen nabij Ieper en Kortrijk

Value Stay Menen
Menen, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Incl. late check out tot 13.00 uur t.w.v. €10,00
  • Hotel gelegen op 650 meter van het Centraal Station
  • Met 15 minuten rijden ben je in Kortrijk
  • Slechts 5 minuten rijden van Halluin in Frankrijk
  • 1 kind van t/m 2 jaar verblijft GRATIS
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de Vestingstad Kortrijk!
Bezoek de leuke stad Kortrijk!

In het Zuiden van het mooie West-Vlaanderen vind je de stad Kortrijk. Je voelt hier de rijke geschiedenis en komt al snel veel historische en moderne gebouwen tegen. De stad heeft veel highlight die je zou moeten bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Museum ‘Kortrijk 1302’, waar je op een bijzondere manier kennis maakt met de Guldensporenslag van 11 juli 1302 op de Groeningekouter. Het is een modern museum en leert jou meer over het hoe en waarom.

Daarnaast moet je ook zeker een stadswandeling maken! Je komt via deze manier langs mooie en bijzondere plekjes. In het Begijnhof is er een huisje ingericht in de tijd van toen, het toont je hoe de begijntjes er leefden en wat ze dagelijks deden. Via deze weg kom je uiteindelijk bij de Mattheuskapel. Wandel ook even door het Groeningepark via de Groeningepoort en bewonder het Groeningemonument. Het gouden monument stelt de Maagd van Vlaanderen voor.

Value Stay Menen
Wahisstraat 34/42,
Menen, België
Kaart
Wahisstraat 34/42, Menen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In Menen vind je op 650 meter van het Centraal Station, Value Stay Menen. Het hotel is gelegen op 15 minuten rijden van Kortrijk. Het hotel is voorzien van een snackbar, je maakt gratis gebruik van Wi-Fi, er is privé parkeergelegenheid (tegen betaling) en een tuin. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, direct bij het hotel
Parkeerkosten
€9,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kortrijk

Steden
Kortrijk

Kortrijk is een aangename compacte stad waar nog veel van de historie terug te vinden is. Verspreid door de stad tref je verschillende middeleeuwse bouwwerken aan.

Museum Kortrijk 1302

Musea
Begijnhof

Ga terug in de tijd in Museum Kortrijk 1302. Bezoek in het Begijnhof dit museum en beleef zeven eeuwen op één dag.

Bierkasteel van Honsebrouck

Tours & activiteiten
Ingelmunstersestraat 46

Bierkasteel van Honsebrouck is een brouwerij waar diverse bieren worden gebrouwen. Je kunt een rondleiding volgen en tevens diverse bieren proeven. Er is ook een restaurant.

Ieper

Steden
Grote Markt 34

Tijdens de middeleeuwen was Ieper een bloeiende handelsstad en één van de grote Vlaamse lakensteden naast Brugge en Gent. De Indrukwekkende Lakenhalle is het bewijs van deze glorieperiode.

Citadel van Lille

Bezienswaardigheden
Avenue Du 43E Régiment D'infanterie

Deze citadel is één van de weinige citadellen die nog in gebruik is door het Franse leger. Hierdoor is het niet mogelijk deze te bezoeken. Wandel door het prachtige park er om heen.

Lille

Steden
Lille

In Lille kun je terecht voor cultuur, historie en een bruisend nachtleven. Breng een bezoek aan het toonaangevende winkelcentrum Euralille. Bezoek ook het Palais des Beaux-Arts.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:

  • Je kunt inchecken vanaf 16:00 uur. Mocht je later arriveren of er is niemand aanwezig bij de receptie, kun je inchecken via de procedure voor zelf inchecken met een code. De toegangscode wordt automatisch via de e-mail verzonden.
  • Een babybed is beschikbaar voor €7 per nacht (max. 1 bed per kamer).
Parkeren

Ja, direct bij het hotel

Parkeerkosten

€9,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

9:30-10:00 / 16:00-20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau