Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Campingvakanties
dagen

Safaritent nabij Friesland op camping in de Kop van Overijssel

Camping De Waterbuffelfarm
Oldemarkt, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een safaritent op rustige camping nabij Friesland in het noorden van Overijssel o.b.v. logies

De camping ligt aan de rand van de provincie Overijssel, vlakbij Friesland. De naam van de camping, Camping de Waterbuffelfarm, geeft al aan dat je je op een boerderijcamping bevindt. Het is hier ook mogelijk om de buffels te voeren, een rondleiding te maken over de boerderij en te proeven van de heerlijke producten en het boerderijleven. Maar er zijn ook andere dieren aanwezig zoals: ezels, pony's, mini-schapen, Kune Kune varkens, lama's, struisvogels en nog veel meer! Rondom de camping zijn vele wandel- en fietspaden aanwezig. Zo fiets of wandel je in een korte tijd naar Friesland of breng je een bezoek aan het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Liever een MTB-route? Ook dat is mogelijk. In Steenwijk ligt een mooie route van 11 km en dit is vlakbij de camping. Ook Giethoorn, Blokzijl en het Tjeukemeer zijn in de nabije omgeving. Huur een bootje en ga lekker het water op. De Safaritent is compleet ingericht en staat al helemaal voor je klaar bij aankomst. Dat is toch genieten? Zeker met dit uitzicht.

Campingvakanties
dagen

Safaritent nabij Friesland op camping in de Kop van Overijssel

Camping De Waterbuffelfarm
Oldemarkt, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 4-persoons Safaritent
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Vanuit je tent uitzicht op de dieren van de Waterbuffelfarm
  • Vele wandel- en fietspaden in de directe omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op de camping
  • Gratis parkeren bij de camping
  • Tip: Huur een bootje in Giethoorn of Blokzijl
  • Tip: Breng een bezoek aan de Orchideeënhoeve
Camping De Waterbuffelfarm
Ossenzijlerweg 5,
Oldemarkt, Nederland
Kaart
Ossenzijlerweg 5, Oldemarkt, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Aan de rand van de provincie Overijssel, vlakbij Friesland, vind je Camping de Waterbuffelfarm. Een mooie, rustige camping, waar je kunt genieten van de dieren om je heen en het prachtige landschap. Alle plaatsen op de camping zijn zo opgesteld, dat iedereen uitzicht heeft op de dieren van de Waterbuffelfarm en de prachtige natuur. Het bijzondere van deze locatie is dat deze alleen geschikt is voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Minimarkt

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Recreatie en spellen
Paasloërweg 14A

Beleef een avontuur in de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog. Van april t/m november zijn de deuren geopend.

't Lokaal in Kalenberg

Eten en drinken
Kalenbergerpad 2

Voor een koffiepauze - mét Blokzijler Brok! - tijdens of na je vaart kan je terecht bij 't Lokaal. Het voormalige kerkje is omgetoverd tot een pittoresk cafeetje. Je vindt het naast recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap.

Pantropica

Dierentuinen en aquaria, Natuur & Parken
Oosterringweg 34

Duizenden verschillende soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke een wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders.

Sluiszicht in Blokzijl

Eten en drinken
Zuiderstraat 2

Aan de sluis van Blokzijl zit het gezellige café-restaurant Sluiszicht. Met uitzicht op de sluis en de oude havenkolk is dit de perfecte plek om even op te laden.

Blokzijl

Steden
Blokzijl

Blokzijl is een oud vestingstadje in de kop van Overijssel. Het stadje biedt vele restaurantjes, mogelijkheden voor een heerlijke rondvaart en leuke bezienswaardigheden.

Proef de Blokzijler Brok

Eten en drinken, Cultuur
---

Vaar, wandel of fiets je in de buurt van Blokzijl? Een tussenstop voor de authentieke Blokzijler Brok kan dan niet ontbreken! Deze mix tussen kruidkoek en speculaas is ontstaan als bakkersfoutje, maar is daarna uitgegroeid tot een lokale lekkernij, die je tegenwoordig zelfs online kunt bestellen.

Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
- Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:
- Lakenpakket € 8,00 per persoon
- Kinderpakket (kinderstoel + campingbedje) € 2,00 per nacht

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

LET OP: deze accommodatie is alleen te boeken vanaf 18 jaar en ouder.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau