Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
dagen

Vrijstaand hotelhuisje bij Vestingstadje Bourtange incl. ontbijt

Restinn Bourtange
Bourtange, Groningen, Nederland bekijk op kaart
3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen volop genieten in de natuur nabij het bijzondere Vestingstadje Bourtange incl. ontbijt

Op korte afstand van Vestingstadje Bourtange verblijf je een paar heerlijke dagen midden in de natuur. De accommodaties van Restinn Bourtange geven je een unieke ervaring. Alle hotelhuisjes zijn verdeeld over het natuurrijke terrein gelegen waardoor je optimaal kunt genieten van alle rust. Breng een bezoek aan het Vestingstadje of ga de grens over naar het Duitse Papenburg of Leer. Ook een mooie fiets- of wandeltocht door de omgeving mag zeker niet ontbreken!

Natuur
dagen

Vrijstaand hotelhuisje bij Vestingstadje Bourtange incl. ontbijt

Restinn Bourtange
Bourtange, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • Verblijf in een vrijstaand hotelhuisje midden in de natuur
  • Hotelhuisje is voorzien van bad- en bedlinnen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: bezoek Papenburg en Leer, in Duitsland
Ontdek de unieke historie van in het Vestingstadje Bourtange

Het is zo ver! Via de ophaalbrug stap jij het Vestingstadje Bourtange in. Je voelt direct de sfeer van het verleden en wordt overspoeld met prachtige bezienswaardigheden. Bezoek de verschillende musea, shop bij de leukste boetiekjes en proef de typische keuken. Ga terug in de tijd en bekijk middeleeuwse architectuur, grachten en dijken. Natuur, cultuur en geschiedenis. Zo kun je Bourtange het beste omschrijven. Wist je dat Bourtange is gebouwd in een stervorm= Dit was typisch voor vestingsteden!

Restinn Bourtange
Vlagtwedderstraat 33,
Bourtange, Nederland
Kaart
Vlagtwedderstraat 33, Bourtange, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Restinn Bourtange is een stand-alone locatie (zelfstandig werkend), Dit is anders dan andere locaties van Restinn. Het betekend dat er geen host aanwezig is om je naar je verblijf te begeleiden. Via een code kan je inchecken, deze code vraag je zelf op via het email adres info@restinn.nl Je krijgt voordat je incheckt via email de sleutelcode van je hotelhuisje, hiermee kun je zelfstandig inchecken. De services van een host zijn op deze locatie niet aanwezig. Het ontbijt is inclusief de verhuurprijs deze wordt elke ochtend aan de deur gebracht.

Op slechts 2 kilometer van het centrum van Bourtange is Restinn Bourtange gelegen. Restinn biedt individuele vrijstaande kamers in een rustige groene omgeving. Elke kamer is voorzien van comfortabele bedden, koffie- en theefaciliteiten en een moderne badkamer met douche (bad- en bedlinnen aanwezig), toilet en föhn. Je kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi en de parkeerplaats. Restinn staat voor bijzonder overnachten en buitengewoon genieten, het hele jaar door. Ieder huisje heeft openslaande deuren naar het terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Nee
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Hoogtepunten

Vesting Bourtange

Bezienswaardigheden
Vesting Bourtange

Vestingstadje Bourtange is toegankelijk en het bruist er van de activiteiten. Ga terug in de tijd en bekijk alle historische verdedigingswerken. Bezoek ook de musea in de vesting.

Fontana Bad Nieuweschans

Spa en Wellness
Weg Naar De Bron 3-9

Kom volledig tot rust en geniet van de vele wellnessfaciliteiten. Met diverse sauna's, een stoom badhuis, thermaalbad en een rustpaviljoen kun je volop ontspannen.

Hunebedcentrum

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Bronnegerstraat 12

Ben je gefascineerd door de Hunebedden? Bezoek het museum in Borger en kom meer te weten over deze mysterieuze stenen.

Leer

Steden
Leer

In het gezellige Leer is veel te zien. Naast het bewonderen van de historische gebouwen, kunt u er ook goed shoppen. In de kleine, oude stadskern zijn vele leuke winkels gevestigd.

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Groningen

Steden
Waagplein 4

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en staat bekend als een gemoedelijke universiteitsstad. Deze Hanzestad heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de Martinitoren.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.n.

Belangrijke informatie

Let op!

  • Je kunt alleen inchecken van 14.30 tot 19.00 uur.
  • Er is geen receptie op locatie. Dit is een 'stand alone' locatie. Geen host aanwezig. Je ontvangt instructies voor het inchecken.
  • Het ontbijt is inclusief en wordt in de ochtend of anders in overleg, bij de deur gebracht.
Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Geen receptie op locatie. Dit is een stand alone locatie. Geen host aanwezig. Je ontvangt instructies voor het inchecken.

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau