Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Moezel
dagen

Geniet van het uitzicht van de Moezel o.b.v. halfpension

Peifer's Moselhotel
Brodenbach, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 6 of 8 dagen direct aan de Moezel o.b.v. halfpension

Begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet waarbij je een prachtig uitzicht over de romantische Moezel hebt. Wandel vervolgens gezellig naar het dorpscentrum van het wijnstadje Brodenbach gelegen op ca. 1 km. van hotel. Maak een boottocht over de Moezel of ga heerlijk wandelen of fietsen door de wijnheuvels van Brodenbach. Peifer's Moselhotel ligt nabij Brodenbach, tussen Cochem en Koblenz. In Cochem is naast de beroemde burcht ook het oude gezellige marktplein Moezelromantiek ten top. Koblenz heeft een prachtige historische binnenstad en is zeer geschikt om een dagje te shoppen. Geniet bij terugkomst van je heerlijke 3-gangendiner/buffet in het stijlvolle restaurant van Peifer.

Moezel
dagen

Geniet van het uitzicht van de Moezel o.b.v. halfpension

Peifer's Moselhotel
Brodenbach, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje (Mosel aperitief)
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet (chef's keuze)
  • 1 x wilddiner met specialiteiten uit eigen jacht
  • 1 x fiets- en wandelkaarten van de regio (per kamer)
  • Tips voor uitstapjes in de omgeving van de gastheer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Ehrenburg kasteel d.m.v. een prachtige wandeling!
Durf jij het aan?

Bezoek de Geierlay hangbrug, een fascinerende hangbrug in het plaatsje Mörsdorf. Het is dé langste voetgangersbrug van heel Duitsland. De brug is ca. 360 meter lang en hangt ongeveer 100 meter boven het Mörsdorfer Bachtal. Een wandeling over de brug is niet voor iemand die bang is voor hoogtes. Laat de adrenaline door je aderen stromen en wandel over de hangbrug!

Peifer's Moselhotel
Moselufer 43,
Brodenbach, Duitsland
Kaart
Moselufer 43, Brodenbach, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Peifer's Moselhotel biedt een mooi aanzicht bij rivier de Moezel. De klassiek ingerichte kamers beschikken over een televisie, douche en toilet. De kamers zijn geheel rookvrij en bieden gratis Wi-Fi. Iedere ochtend kun je aanschuiven bij een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Het stijlvolle restaurant van Peifer biedt heerlijke gerechten voor zowel lunch als diner. Voor een drankje moet je in de gezellige Bierstube zijn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Varen over de Moezel

Tours & activiteiten
---

Ontdek de Moezel per boot. Ongeveer de helft van de 544 kilometer lange Moezel slingert door Duitsland. Stap dus aan boord van een van de vele rondvaartboten. Dit is een heerlijke manier om de rivier en het wijnlandschap eromheen op een rustige manier in je op te nemen. Onderweg meer je aan bij de mooiste dorpjes voor een gezellig bezoek.

Op pad met Jeremy

Cultuur, Steden
--

Maak kennis met de geschiedenis van Cochem, door 's avonds op pad te gaan met Jeremy. Als 'nachtbewaker van de stad' neemt Jeremy je op een vermakelijke manier mee door de rijke geschiedenis van Cochem.

Wijnen bij Schloss Lieser

Eten en drinken
Moselstrasse 33

Breng een bezoek aan Schloss Lieser, één van de beste wijnhuizen van de Moezel. In 2021 werden ze bekroond tot wijnmaker van het jaar. Het familiebedrijf wordt met veel passie gerund door Thomas Haag en zijn kinderen.

Kasteel Eltz

Cultuur, Bezienswaardigheden
Burg-Eltz-Straße 1

Burcht Eltz is een van de belangrijkste burchten in Duitsland, gelegen in de plaats Wierschem. Een stenen sprookje dat het bezichtigen waard is!

Cochem

Steden
Cochem

Cochem is een romantische wijnstad aan de rivier de Moezel. De stad heeft een prachtig historisch centrum.

Koblenz

Steden
Koblenz

De historische stad Koblenz heeft naast de beroemde wijn vele historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:

  • In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieu sticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieu sticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau