Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

4*-designhotel in Maastricht incl. ontbijt

Designhotel Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen 4*-designhotel in hartje Maastricht incl. ontbijt!

Ontdek bourgondisch Maastricht. Dat komt wel goed tijdens dit unieke arrangement! Het prachtige 4*-designhotel ligt in het centrum en is hip ingericht: geen statige oude meubels, maar modern! Het hotel ligt midden in de hippe wijk 'Wyck'. Bezoek het Vrijthof en de Sint-Servaasbasiliek. Tijdens je verblijf staat er 's morgens een overheerlijk high-ontbijt voor je klaar, waardoor je uitgerust en met een goed gevoel de dag begint. Als je van het goede bourgondische leven houdt, zit je hier goed!

Stedentrips
dagen

4*-designhotel in Maastricht incl. ontbijt

Designhotel Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijt t.w.v. € 19,00 per persoon per dag
  • Hotel is gelegen nabij het centrum en station van Maastricht
  • Verblijf in een 4*-designhotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga ook naar Valkenburg en bezoek het drielanden punt!
Fietsen in Maastricht

Maastricht is een gezellige, bourgondische stad en heeft voor iedereen wat wils. Je kunt hier uitgebreid winkelen, speciaalbier drinken of een bezoek brengen aan de grotten van St. Pietersberg. Fietsen in Maastricht is een bijzonder leuke ervaring. Deze historische stad biedt veel gezelligheid, maar de omgeving kan ook erg goed verkend worden met een knooppuntenroute. De omgeving is heuvelachtig en heeft prachtige vergezichten. Maastricht is een leuke stad en erg geschikt voor jong en oud. Maar ook in de directe omgeving van de stad is veel te zien. Een goede reden om een paar dagen in en om deze mooie stad door te brengen!

Designhotel Maastricht
Stationsstraat 40,
Maastricht, Nederland
Kaart
Stationsstraat 40, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op slechts een paar minuten lopen van het centraal station ligt Designhotel Maastricht. Het hotel is gelegen midden in de trendy buurt Wyck, bekend om zijn bijzondere modeshops, delicatessenzaken, antiquariaten, interieur- en designwinkels en galeries voor beeldende kunst. Het oude stadscentrum is op loopafstand. Het hotel heeft disverse faciliteiten, zoals een restaurant, een bar en een fitnessruimte. Bij het hotel is parkeergelegenheid (tegen betaling). Elke kamer is voorzien van moderne faciliteiten, zoals gratis Wi-Fi en een flatscreen-tv. De kamers hebben tevens een eigen badkamer met douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbaar
Parkeerkosten
€ 14,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Hoogtepunten

Helpoort

Bezienswaardigheden
Sint Bernardusstraat 24B

Deze poort uit 1229 is de oudste stadspoort van Nederland. De poort en zijn gebouw hebben eerst dienst gedaan als kruithuis en later als woonhuis en atelier van Jef Schipper.

Bisschopsmolen Maastricht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stenenbrug 3

Midden in het centrum van Maastricht vindt u de Bisschopsmolen. In deze oude en nog steeds draaiende watermolen worden op ambachtelijke wijze broden gebakken.

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Sint-Servaasbasiliek

Bezienswaardigheden
Keizer Karelplein 3

Deze imposante basiliek is gebouwd op het graf van Sint Servaas, de eerste bisschop van Maastricht. De binnenkant is even indrukwekkend als de buitenkant doet vermoeden.

Limburgse grotten bezoeken

Bezienswaardigheden
Limburg

De enige grotten van Nederland vind je in Limburg. Daarom kan deze highlight niet ontbreken tijdens je bezoek. In deze ondergrondse mijnengangen werd vroeger steenkool en kalksteen (waaronder ook mergel) gewonnen.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja, openbaar

Parkeerkosten

€ 14,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.68 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau