Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hoog op de bucketlist: vind de beste reis naar de USA

Waarom zou je langer wachten om iets af te vinken dat zo hoog op je bucketlist staat? Leef die Amerikaanse droom en reis naar de USA, het land met de wolkenkrabbers, ontelbare natuurwonderen en de wereldberoemde film- en muziekcultuur. Lees verder

Vind de beste hotels in Amerika op weekendjeweg.nl!

Eindelijk: je reis naar USA gaat beginnen

Je reis usa begint met de voorpret op Weekendjeweg, waar je vanzelfsprekend je route uitstippelt en de hotels vindt die het beste bij jou en je partner passen. Je kijkt elkaar aan: gaat jullie langverwachte Amerika reis er nu eindelijk van komen? Oog in oog staan met Mount Rushmore, koninklijk relaxen in Venice Beach of in Florida, shoppen in Chicago, rijden over de legendarische Route 66, er is simpelweg te veel om op te noemen. Elke stad heeft weer zijn eigen, relatief jonge geschiedenis.

Geschiedenis van muziek en film

Het leuke tijdens je reis naar de USA is: veel plekken heb je al vaak gezien op televisie. Veel van je favoriete artiesten en filmsterren komen er vandaan. Voor de één is grunge-hoofdstad Seattle het walhalla, jazzliefhebbers trekken weer naar New Orleans. In Texas en Mississippi is de blues het iconische en invloedrijke genre. Filmsterren loop je natuurlijk tegen het lijf in Hollywood. Kiezen uit steden voor je reis usa is een luxeprobleem, maar ook die zijn er om opgelost te worden. En dan te bedenken dat de wonderen der natuur hier door het hele land verspreid liggen, van de Grand Canyon tot Niagara Falls.

Lang gekoesterde droom waarmaken

Je Amerika reis wordt hoe dan ook een onvergetelijke, jaloersmakende ervaring, eentje die ze jou nooit meer af gaan pakken. Heb je al zin gekregen in al die beroemde plekken en bezienswaardigheden? Zie je jezelf al over de Golden Gate Bridge rijden, poseren naast de bomen in Nationaal park Yosemite of een gele taxi wenken in New York? Denk eenmaal in je hotel nog eens terug aan dat moment waarop je eindelijk besloot om deze lang gekoesterde droom waar te maken.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau