Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Een unieke vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten!

Het warme woestijnklimaat gedurende een vakantie naar de Emiraten maakt het mogelijk om kennis te maken met het échte woestijn gevoel. Trek met een kameel of quad door de woestijn terwijl de zon ondergaat en beleef een werkelijk unieke ervaring. Lees verder

Op andere dagen kan je bruin bakken op een van de prachtige stranden of pak je het juist sportief aan door te gaan snorkelen.

Vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten

Afgekort de VAE, bestaat uit een zevental aan onafhankelijke oliestaten. Het gaat dan om Abu Dhabi, Dubai, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah en Umm al Quwain. De eerste twee 'staatjes' zijn het grootst en zijn dan ook het beste ingespeeld op toerisme. Desalniettemin kunnen de andere oliestaten ook de moeite waard zijn om kennis te maken met de cultuur en gebruiken. Je leert de Emiraten dan écht kennen en gaat waarschijnlijk naar huis met wat Perzische tapijten, potten en een schaakbord van marmer. Deze bijzondere en vaak handgemaakte producten, kom je tegen in de vele Soeks (Arabische markten). Ga je op vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten, dan ga je daarnaast zeker kennismaken met de trotse en gastvrije bevolking.

Ontdek Dubai

Maak van een vakantie naar de Emiraten, direct een vakantie naar Dubai door deze hoofdstad eens te bezoeken of door hier een hotel te boeken. Dubai staat in het teken van groot, groter, grootst. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Dubai heeft het. Of je nou gaat voor 'ship till you drop', voor pure ontspanning of voor het afjagen van alle architectonische of culinaire hoogstandjes: Dubai voorziet in jouw wensen. Wanneer je denkt aan een vakantie in Dubai, denk je waarschijnlijk ook aan luxe goederen, zoals goud en elektronica. Voor toeristen is het in dit kader nog altijd mogelijk om belastingvrij te winkelen. Dat kan schelen!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau