Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Vakantie in Engeland: van lieflijke natuur tot wereldstad

Auto en boot, trein of vliegtuig brengen je naar het land dat we zo goed denken te kennen, maar waar nog veel verrassingen op je wachten. En waar alles er bovendien uitziet alsof je veel verder dan een paar honderd kilometer bent gereisd. Lees verder

Van wereldstad Londen tot aan het glooiende, sprookjesachtige landschap van de Cotswolds, van het hippe kuststadje Brighton tot aan het rauwe, maar o zo vrolijke Newcastle - de keuze is reuze.

De beste vakantie in het Verenigd Koninkrijk!

Het ligt zo dichtbij, er is zoveel te doen en hij staat al een tijdje op je verlanglijst: een Engeland vakantie. Wacht niet langer en neem Weekendjeweg.nl in de arm om bij de beste hotels uit te komen. Je vakantie in het Verenigd Koninkrijk wordt een heerlijke, afwisselende ervaring!

London, baby!

Een wereld van verschil met Nederland, zo mogen we je Engeland vakantie wel omschrijven. Duik een pub in, bestel een pint Guinness met een pie (hartige taart) en hoor de verhalen van de locals aan. Maak kennis met de schatrijke muziekcultuur in Liverpool en kijk waar The Beatles ooit voor het eerst optraden. Ga shoppen op Camden Market, laat je vervoeren in de beroemde, rode dubbeldekkers. Joey zei het vaak in de serie Friends, en jij straks ook: London, baby!

Romantiek op het platteland

Het beleefde Britse accent is alleen al van een ongekende schoonheid. En dan al die ruimte! Op het platteland zijn zo veel series opgenomen vanwege de mystieke sfeer. De kenmerkende stenen muurtjes, de witte huisjes met de donkerbruine balken, het is een aparte gewaarwording om het allemaal eens van dichtbij te aanschouwen en bijkans verliefd op te worden. Bewonder ook de krijtrotsen aan de kust en wordt even heel klein en stil bij Stonehenge. De combinatie van beroemde steden en de romantiek op het platteland is precies wat jij en je partner zoeken tijdens je onvergetelijke vakantie in Engeland.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau