Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Een reis door Marokko is iets om nooit meer te vergeten!

Deze exotische bestemming doet je wanen in een compleet andere wereld, terwijl het helemaal niet zo ver van Europa is gelegen. Dit is ook waarom een vakantie in Marokko zo bijzonder is. Lees verder

De geschiedenis, de geuren, de bevolking, de woestijn, de Middeleeuwse steden, het eten en natuurlijk het Atlasgebergte maken van Marokko een speciale bestemming. Een vakantie naar Marokko boeken doe je snel en eenvoudig via deze pagina!

Bezoek sowieso de koningssteden tijdens je reis door Marokko

De koningssteden Marrakech, Rabat, Fès en Meknès prikkelen al je zintuigen. De muziek, alle kleuren en de vele smakelijke geuren vergeet je niet snel. De overdekte markten zijn nog net zo levendig en kleurrijk als vroeger. De vele paleizen, moskeeën en mausolea allemaal even mooi. En op het Djemaa el Fna plein in Marrakesh laat je je helemaal betoveren door het bijzondere Marokko. Als je maar een paar dingen kunt bezoeken in Marokko, dan moet je in elk geval in één van deze steden zijn geweest!

Je vakantie in Marokko compleet maken met de prachtige natuur

Hoewel de koningssteden heel bekend zijn en je deze ook zeker niet mag missen, heeft Marokko nog veel meer te bieden. Zo kun je zelfs naar Marokko op vakantie om lekker aan het strand te liggen. Zeker in de koudere maanden in Nederland is naar Marokko op vakantie om die reden alleen al een goed idee. Verder moet je eigenlijk gewoon de Sahara ontdekken, met een terreinwagen en kamelen. Je kunt dan zelfs overnachten in een van de klassieke kampen. Ook deze ervaring zal je niet snel vergeten. Grote zandduinen wisselen zich hier af met grote kale rots vlaktes. En natuurlijk is er het Atlasgebergte, dat andere natuurwonder in Marokko. En dit alles wordt ook nog eens gecombineerd met mooi weer.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau