Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Reizen naar Denemarken, super voor zowel natuur als stedenpracht.

De architectuur is er schitterend, net als de mensen: soms lijken de winkelstraten meer op een catwalk! Maar niet alleen Kopenhagen is een plek waar je een heerlijke vakantie in Denemarken viert! Lees verder

Reizen naar Denemarken: het ligt praktisch om de hoek!

Het is nog geen dag rijden (of nog geen anderhalf uur vliegen) en je zit in hartje Kopenhagen, ongeveer de verste bestemming vanuit Nederland. Deze stad staat bekend om design, pretpark Tivoli, vrijstad Christiania, het kleurrijke Nyhavn en natuurlijk De Kleine Zeemeermin. Denemarken wordt steeds meer ontdekt als vakantieland. De mensen zijn stijlvol, het klimaat is er nét iets beter dan het Nederlandse en de ruimte en rust zijn ongekend. Toch kun je er ook urenlang door prachtige steden en dorpen zwerven. Zoek je een hotel voor je vakantie in Denemarken, dan is weekendjeweg.nl jouw trouwe reisadviseur.

Afwisselend landschap

Krijtrotsen, stranden, knalgele heides en eindeloze groene velden, glooiende heuvels, imposante bruggen en een enorme waslijst aan ongerepte bossen: de Deense natuur is even indrukwekkend als weldadig. Een vakantiehuis in Denemarken op het platteland is dus een prima uitvalsbasis om op een actieve manier tot rust te komen. 's Avonds kruipen jij en je partner er lekker weg, of staar je samen naar de sterrenhemel die niet gehinderd wordt door lichtvervuiling. Wie weet kom je oog in oog te staan met het mysterieuze Noorderlicht in Nationaal Park Thy.

Legoland en Hans Christian Andersen

Boek een hotel of vakantiehuis in Denemarken en kijk vervolgens wat je allemaal wilt zien en doen. Fietsen over de Margrietroute, op zoek naar het geboortehuis van Hans Christian Andersen in Odense, hunebedden bewonderen, of misschien een dagje Legoland in Billund? Je kunt tijdens je vakantie in Denemarken zowel het heden proeven als de geschiedenis induiken en de gezonde zeelucht is nooit ver weg. En dan te bedenken dat het op een relatieve steenworp van Nederland ligt.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau