Zomer 2017

Helaas, de zomervakantie 2016 is voorbij. Dit zijn de data van de zomervakantie 2017:
Noord:    22 juli t/m 3 september
Midden:   8 juli t/m 20 augustus
Zuid:     15 juli t/m 27 augustus


Zodra we aanbiedingen hebben voor de zomervakantie van 2017 zullen we deze op onze site zetten zodat je een fijn weekendje weg kunt.

Heb je ook zo’n zin in de zomervakantie? Boek hier je hotel en maak er een geweldige zomer van.


De zomer is een heerlijke tijd om een hotel te boeken, en dat geldt niet alleen voor een strand of kust hotel maar ook voor een hotel op de mooie Veluwe, in de Limburgse heuvels, in de groene Achterhoek of in een stad. Bij ons vind je het allemaal!


Weekendjeweg.nl neemt je ook in de zomervakantie 2016 graag mee!


Zomervakantie 2016
Regio Noord 16 juli t/m 28 augustus
Regio Midden 9 juli t/m 21 augustus
Regio Zuid 23 juli t/m 4 september

Disneyland® Paris

Wist je al dat je bij ons ook hotels kunt boeken die dichtbij Disneyland® Paris liggen? Je rijdt er in een paar minuten naar toe. Boek een van deze hotels en krijg er de toegangskaarten voor de Disney® Parken bij. Het ontbijt en de gratis pendelbus zijn ook inbegrepen. Je vindt hier alle informatie over Disneyland® Paris.

Vakantie- of bungalowpark

Ben je van plan om er met je gezin of een groepje mensen een paar dagen tussenuit te gaan? Kies er dan voor om een bungalow of chalet op een vakantiepark te boeken. BungalowS.nl biedt vaak aantrekkelijke aanbiedingen die je nergens anders kunt vinden: exclusieve aanbiedingen dus.

Hotelletje

Naast de bekende hotelketens zoals Van der Valk Hotels, Hilton Hotels, NH Hotels en Fletcher Hotels kun je bij ons ook de kleinere hotelletjes boeken. Je vindt ze werkelijk overal en ze hebben een ding gemeen: ze hebben allemaal iets aparts en speciaals. Je wordt er welkom geheten door de eigenaar of eigenares en voelt je er thuis. Er zijn ook hotelletjes die in een monumentaal pand gevestigd zijn. Of in een pand dat vroeger voor een heel ander doel gebruikt werkt, een gevangenis of een kostschool bijvoorbeeld.

Vragen? Start chat