Onze wellness arrangementen

Dat waren ze nog niet allemaal
Bekijk alle foto's
Beknopte weergave

D-hotel

België, Kortrijk

Luxe, historische sfeer en modern internationaal design komen hier samen

2 nachten, incl. ontbijt
Incl. 1x toegang tot Wellness p.p.

vanaf €198,-

Prijs per kamer
excl. toesl. €7,90 pppn

Wellness arrangement
Bekijk meer
Wellness hotel incl. arrangement

Rennen, rennen en weer doorgaan… maar soms wil je even een time out. Even niets moeten en vooral ontspannen. Neem eens een kijkje bij onze selectie en boek een heerlijk wellness arrangement met een overnachting in een hotel.

Sommige hotels hebben eigen wellness faciliteiten, andere hotels hebben een arrangement bij een nabijgelegen wellness centrum samengesteld. De arrangementen zijn verschillend, er is voor ieder wat wils.

Zoek je een wellness hotel waar je kunt relaxen in de jacuzzi, sauna of hamam? Of misschien wil je liever een massage en een kleurtje opdoen onder de zonnebank. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een ding is zeker: na een weekendje weg met een wellness hotelarrangement kom je als herboren terug. We hebben hotels met sauna en zwembad in Nederland aan de kust, in een stad en in de natuur en ook over de grens in België.

Onze tip: laat alles maar even, boek een weekendje wellness.

Van sauna tot hamam

Ontspanning voor lichaam en geest doet een mens goed. Er even tussenuit, tot jezelf komen en genieten in een mooie omgeving. Een verblijf in een hotel waarbij je jezelf kunt verwennen met een wellness arrangement is een aanrader.

Een sauna pakken is een weldaad voor je lijf en ledematen. De meeste wellness centra beschikken over verschillende soorten: van Finse sauna’s met hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid tot  infrarood sauna’s waar het minder warm is maar waar de stralen diep de huid in gaan.

Of neem de hamam. Honderden jaren geleden ontstaan in Turkije en toen vaak gelegen bij geneeskrachtige bronnen. Een plek voor ontspanning, reiniging en ontmoeting. In de hamam van nu komen de rituelen van toen terug in bijvoorbeeld een wassing van de huid en een scrubsessie.

We nemen je nog verder mee in de mogelijkheden van pure ontspanning: wat dacht je van een heerlijke kruidensauna, een gezichtsbehandeling, een duik in een koel dompelbad… heb je het beeld te pakken? Wacht niet langer en verwen jezelf met een hotel met een wellness arrangement!