Een greep uit onze super aanbiedingen

Bekijk meer
Super aanbiedingen

Onze superaanbiedingen zijn de beste deals van dit moment. Hier vind je niet alleen een hotel met een zeer scherpe prijs maar bijvoorbeeld ook een mooie introductieaanbieding van een nieuw hotel in ons assortiment. Of een speciaal arrangement dat we geregeld hebben bij de hotelovernachting.

We tonen hier steeds nieuwe kansen om er tussenuit te gaan en te genieten in een hotel. Er is voor ieder wat wils: van stad tot strand, van bos tot rust en van een knus hotelletje tot een hotel met veel faciliteiten. Daarbij geldt: op=op. Weekendjeweg.nl neemt je mee via Social Media als Twitter, Facebook en Pinterest. We tweeten regelmatig #UniekeDagDeals en geven altijd leuke tweet-tips voor jong en oud. Dus laat je inspireren en ga er binnenkort even heerlijk tussenuit.

Het weekendje weg gevoel

Een weekendje weg geeft nieuwe energie. Het is altijd fijn een nieuwe horizon te ontdekken en samen mooie momenten te beleven. Dat kan in een leuke stad zijn maar natuurlijk ook in een fraaie landelijke omgeving. En dan is het heerlijk om na een dag vol belevenissen heerlijk te tafelen en na te praten. Tip: veel hotels bieden een dinerarrangement.Waar gaat je voorkeur naar uit? Een culinair weekendje, een romantische citybreak of wil je liever actief bezig zijn? We zorgen altijd voor een brede mix van bestemmingen in onze superaanbiedingen: van een hotel in Groningen tot Maastricht en van de Waddeneilanden tot Zeeland. Of wat dacht je van badplaats Scheveningen in combinatie met koninklijk Den Haag? Een Hanzestad zoals Zwolle, Deventer of Zutphen is knus en biedt historie en sfeer. Natuurliefhebbers hebben ook volop keuze voor een ontspannen en voordelig verblijf.
 
Als je liever een hotel over de grens wilt, bekijk dan onze hotels in België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Profiteer van veel voordeel bij onze superaanbiedingen en beleef het weekendgevoel. Geniet-ze!

Vragen? Start chat