Hotels met een shop arrangement

Ben je toe aan een shopweekend? Heerlijk slenteren door gezellige winkelstraten en op zoek naar de nieuwste mode, gadgets of originele cadeaus. Of misschien wil je lekker struinen in een tweedehands zaakje met bijzondere designer hebbedingen en accessoires. We hebben de leukste hotels in steden waar flink geshopt kan worden voor je bij elkaar gezet. 


De hotels in deze winkelsteden zijn scherp geprijsd óf bij het shoparrangement zijn extra’s inbegrepen die het winkelen nog aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstdrankje in je hotel of een plattegrond met een handige route langs de leukste shop-adresjes. Of geniet van een late check-out: wel zo prettig als je na je shopdag wilt uitslapen. 


Weekendjeweg.nl neemt je mee naar hotels in steden in eigen land, zoals Eindhoven of Rotterdam. Bourgondisch Den Bosch is ook een aanrader. In België kun je ook goed shoppen! Profiteer van voordeel bij je hotelovernachting én leuke extra’s. Shop-ze!

Hotels in shopsteden

Of je in een stad goed kun shoppen, is niet afhankelijk van het grote aantal winkels dat je er vindt. Kleine straatjes, leuke boetieks, restaurants en gezellige cafés tellen ook mee voor je shopbeleving. In een sfeervolle stad met tassen vol nieuwe kleding en andere aanwinsten neerstrijken op een terras of in een grand café  hoort er ook bij. Vind je niet?

Je maakt je winkeluitstapje compleet als je een overnachting in een hotel boekt. Dan heb je voldoende tijd om je bestemming te verkennen en mooie plekjes te ontdekken. Ga snuffelen op een streekmarkt, bezoek een museum of kom even bij op een stadsplein of -park. Deze mix vind je niet alleen in grote steden, kies ook eens voor een wat kleinere plaats. Laat je er verrassen door een mooi centrum met speciaalzaken met bijvoorbeeld design, antiek, houten speelgoed, culinaire winkels nog veel meer.