Met Oud & Nieuw naar een hotel

Helaas, op dit moment hebben wij geen aanbiedingen en deals tijdens Oud en Nieuw. In 2017 valt Oudjaarsdag op zondag 31 december. We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief of via onze website. 

Bij ‘Zoek’ vind je ons volledige aanbod of laat je hier inspireren over een nieuwe bestemming.


Weg met Oud en Nieuw? Het moment om samen het oude jaar feestelijk uit te luiden en goede voornemens voor het nieuwe jaar te maken. Vier je Oud en Nieuw met familie of vrienden? Weekendjeweg.nl neemt je graag mee naar hotels in Nederland, België of Duitsland en verder. 


Ga je voor een bestemming aan zee, op de hei of in het bos? Of misschien stort je je liever in de feestelijkheden van steden als Brussel, Parijs, Rotterdam of Amsterdam. We hebben de leukste bestemmingen voor je op een rij gezet: van sfeervol familiehotel tot chique modern stadshotel. Van Waddeneiland tot bruisend Antwerpen.

Twijfel je en weet je nog niet of je een hotel of een bungalow wilt boeken? Neem dan een kijkje op onze site BungalowS.nl. Hier vind je veel aanbiedingen voor de periode rondom Oud en Nieuw. Bij sommige parken kun je zelfs een extra lang weekend of midweek boeken, dat is pas extra lang genieten.

Boek nú en geniet van een onvergetelijk Oud en Nieuw. Happy 2017!


Oud en Nieuw in de stad

Wil je feestelijk het jaar uitknallen? Boek dan één van onze hotels in bijvoorbeeld Den Haag, Maastricht, Antwerpen of Berlijn. Heerlijke steden om daar met vrienden of familie met een goed glas champagne, heerlijke hapjes en niet te vergeten spetterend vuurwerk het nieuwe jaar in te luiden. Succes verzekerd en het mooie is: je hoeft niet meer middenin de nacht naar huis te rijden!

Je kunt er meteen een cultureel en shopuitstapje van maken, want deze steden hebben prachtige musea, winkels en restaurants, gezellige bars en kroegjes. Dus wordt het shoppen, slenteren of relaxen? Niets hoeft, alles mag!

Oud en Nieuw puur natuur

Hou je meer van rust, ruimte, natuur en knusse gezelligheid? Kies dan voor een heerlijk hotel op de hei, aan de kust, in het bos, in de sneeuw, op een eiland of een andere prachtige plek. Er is volop keuze.

Zo stellen wij ons het ultieme Oud & Nieuw gevoel voor: samen een potje scrabble spelen voor de haard, oliebollen eten, de Top 2000 luisteren en genieten van de Oudejaarsconference. Onder het genot van een goed glas wijn plannen maken voor het nieuwe jaar en vervolgens aftellen naar twaalf uur. En wie weet gaan je daarna nog tot in de vroege uurtjes door!

Op Nieuwjaarsdag is een frisse neus halen dan wel zo prettig. Ga fijn wandelen, fietsen of misschien is langlaufen mogelijk. Of waag je je aan de dichtstbijzijnde Nieuwjaarsduik? Een gezondere, frissere start van het nieuwe jaar is er niet.