Informatie over Trein+Hotel
Hotel + Trein:
Exclusief combi voordeel oplopend tot 50% korting

NS Treinarrangement van Weekendjeweg.nl


Bijv.: NS Treinarrangement hotel in Maastricht, 1 nacht, 2 pers.
Tickets Amsterdam-Maastricht v.v. 100,-
4* hotel Maastricht incl. ontbijt        109,-
Reserveringskosten                         9,90   
Normaal                                           218,-

Ons NS Treinarrangement:  € 109,-


Je ontvangt retour treintickets voor 2 personen en overnacht 1 of 2 nachten in een fijn hotel in Nederland. ’s Ochtends begin je je dag goed met een heerlijk ontbijt in je hotel (indien inbegrepen). We maken het enorm makkelijk voor je want alle hotels zijn op loopafstand van een NS treinstation óf eenvoudig per openbaar vervoer vanaf het treinstation te bereiken.

Ben je al enthousiast? Maak dan snel een keuze uit één van de vele bestemmingen van ons NS Treinarrangement. Je pakt je weekendtas, een goed boek, de krant of je tablet en vervolgens ga je alleen maar ontspannen. Van begin af aan! Laat rivieren, steden en de  Nederlandse polders langs het raam van je treincoupé trekken. Ondertussen geniet je van een kopje koffie en verdiep je je alvast in je bestemming. Relaxter kan je weekendje niet beginnen!

Natuurlijk heb je de keuze uit alle grote steden, maar het is ook mogelijk om met ons NS Treinarrangement te genieten van het vele natuurschoon dat Nederland te bieden heeft. Ga cultuur snuiven of shoppen in bijvoorbeeld Amsterdam, Maastricht, Den Haag of Rotterdam. Een paar dagen naar kustplaatsen als Zandvoort of Scheveningen kan ook.

Ook op de Veluwe hebben wij een aantal hotels waar je met de trein naartoe kunt reizen. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van de ruimte en de prachtige bossen.

Het altijd gastvrije en wonderschone Limburg is ook een prima keuze. Boek hier een van de leuke hotels in Valkenburg en maak een (spook)excursie in de Grotten van Valkenburg. Een echte belevenis voor jong en oud!

Hoe werkt het?

NS-hoe-werkt-het


Info over de treintickets


•    Zodra wij je betaling hebben ontvangen, versturen wij je de definitieve bevestiging van je hotelreservering


•    De treinvouchers worden dezelfde of de volgende dag per mail verzonden. Met de vouchers bestel je op de website van NS je 2e klas treintickets.
•    Je boeking bestaat uit 1 of 2 hotelovernachting(en) inclusief ontbijt, voor 2 personen NS 2e klas treintickets voor de heen- en terugreis én reserveringskosten.

Wijzigen en annuleren van Hotel + Trein pakketreizen

•    De mate waarin een wijziging mogelijk is hangt af van wat je wenst te wijzigen en de mogelijkheden bij het hotel. Er kunnen kosten verbonden zijn aan het wijzigen van een reservering, deze kunnen oplopen tot 100% van het boekingsbedrag.


•    Voor annuleren van het arrangement worden de volledige kosten van het geboekte arrangement in rekening gebracht. E-tickets kunnen niet worden omgewisseld voor geld. De regeling “Geld terug bij vertraging” is wél van toepassing op de e-tickets. 


•    De reizen worden gegarandeerd door Stichting Garantiefonds Bookit, ingeschreven onder KVK nummer 56605463.

Verder nog belangrijk

•    De treintickets zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De treintickets zijn niet geldig in ICE-treinen en in de Thalys-treinen Amsterdam-Parijs v.v.


•    De treintickets zijn geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 tot 04.00 uur de daaropvolgende dag geldig. Op zaterdag en zondag zijn de treintickets de hele dag geldig.


•     De hotels bevinden zich altijd in de omgeving van een NS station. Bekijk voorafgaand aan je hotelverblijf de verschillende mogelijkheden om de route van het station naar je hotel te plannen op www.9292ov.nl. Kosten voor eventueel aanvullend vervoer (station-hotel v.v.) zijn niet bij het arrangement inbegrepen


•    Het is niet mogelijk om bij dit arrangement een extra bed bij te plaatsen


•    Bij dit arrangement is de toeristenbelasting niet inbegrepen

NS Actievoorwaarden

• De treintickets worden per e-mail geleverd in de vorm van unieke codes per persoon per enkele reis. Voordat je op reis gaat dien je de codes online te verzilveren op www.ns.nl/eticket. Na verzilvering print je de e-tickets (treinkaarten) uit.

• Heb je een NS Treinarrangement geboekt dan zijn de bijbehorende treintickets op zaterdag of zondag de hele dag geldig. 
Van maandag t/m vrijdag zijn de treintickets niet geldig in de ochtendspits (06:00 – 09:00) en middagspits (16:00 – 19:00). Op Koningsdag zijn ze niet geldig.


• De treintickets zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

• De treintickets zijn niet geldig in de volgende treinen: ICE, Intercity Direct en in de Thalys-treinen Amsterdam-Parijs v.v.

• Voor annuleren en wijzigen worden kosten in rekening gebracht. De annuleringskosten bedragen de volledige kosten van het geboekte arrangement. E-tickets kunnen niet worden omgewisseld voor geld. De regeling “Geld terug bij vertraging” is wél van toepassing op de e-tickets.

• De treintickets zijn alleen geldig vanaf stations in Nederland.

• Een uitgeprint e-ticket is persoonlijk en niet overdraagbaar.

• Het e-ticket is alleen geldig als het is afgedrukt op blanco A4 papier (kleur of zwart/wit). In portretformaat (verticaal) zonder aanpassing van de printgrootte op een laser- of inktjetprinter. Het kan in geen geval worden aangeboden op een andere drager (bijv. elektronisch, scherm enz.).

• Een goede afdrukkwaliteit is noodzakelijk. E-tickets die slecht zijn afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, worden geweigerd en als ongeldig beschouwd.

• De bevestiging met de unieke code is geen geldig treinkaartje.

• De volgende voorwaarden zijn van toepassing. De Algemene Voorwaarden van NS Reizigers (AVRNS), Product Voorwaarden Enkele Reis, Retour en Dagkaarten (PVR-NS) en de e-ticket voorwaarden (EVR-NS) zijn hier te vinden.