Aanbiedingen

Bekijk meer
Hilton Hotels

Wil je een op-en-top weekendje weg ervaren? Dan is deze selectie van Hilton Hotels iets voor jou. Een verblijf in een van de Hilton Hotels staat garant voor klasse en een goede service. Het zijn stuk voor stuk comfortabele en luxe hotels met een 4- of 5 sterren classificatie en veel faciliteiten. Een uitstekende basis voor een geslaagd weekendje weg in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag of Antwerpen. Ook zijn er Hilton Hotels in een natuurrijke omgeving.

Luxe hotels


Hilton Hotels bestaan al bijna 100 jaar. Een indrukwekkend getal voor een evenzo imposante hotelketen. Hilton Worldwide telt meer dan 4.200 hotels en in totaal zo’n 700.000 kamers in al hun hotels en resorts. Deze grote getallen betekenen niet dat er geen aandacht is voor gasten die willen ontspannen tijdens een welverdiend weekendje weg. Integendeel, de hotels zijn sfeervol ingericht en hebben een hoge standaard van faciliteiten en service. En het mooie is dat je niet ver hoeft te reizen voor een luxueus verblijf in een Hilton Hotel. 

In onze selectie van Hilton Hotels vind je diverse bestemmingen voor een city- óf natuurbreak in Nederland. De hotels zijn stuk voor stuk goed gelegen, in het centrum of handig bij uitvalswegen. In Antwerpen in België bevindt het hotel zich in hartje-hartje stad. Alle hotels zijn verschillend in hun faciliteiten. Sommige hebben een uitgebreide wellness, een fitness of bijvoorbeeld een uitstekend restaurant met een fantastisch uitzicht over de stad. Of wat dacht je van een hotel met een schoonheidssalon, een 9-holes golfbaan of met een tennisbaan erbij? Eén ding is zeker: je kunt jezelf hier heerlijk onderdompelen in alle luxe. Geniet ervan!