Hotel en Efteling kaartjes

Zelf weer even kind met je kind zijn? Dan is de Efteling het perfecte uitje. Het park bij Waalwijk (Brabant) is goed voor uren plezier met de bekende sprookjestuin en alle andere attracties vol spanning en avontuur. Het is een prachtig aangelegd attractiepark met diverse restaurants en terrasjes. Je maakt je uitstapje naar de Efteling helemaal compleet met een overnachting in een hotel. Dat is genieten met een grote G.

Goed om te weten: de Efteling is het gehele jaar geopend. In de winter, van november t/m januari, wordt het park omgetoverd tot een betoverend mooie Winter Efteling met twinkelende lichtjes. Er worden volop winterse activiteiten georganiseerd. Je kunt er bijvoorbeeld schaatsen en langlaufen. Natuurlijk is er warme chocolademelk en een kampvuur. Een romantische rit in de arrenslee maakt het winterse plaatje compleet. In de winter heeft de Efteling minstens zoveel magie te bieden als de rest van het jaar. 

Weekendjeweg.nl neemt je mee! Boek ons Efteling arrangement: je hebt keuze uit hotels die dichtbij de Efteling liggen. Bij het arrangement zijn de overnachting en Efteling kaartjes inbegrepen. Er zijn kamers voor 2 personen en natuurlijk hebben we ook arrangementen met familiekamers.

Overnachten dichtbij de Efteling

Wie kent ze niet: Droomvlucht, de Pandadroom, Joris de Draak, Villa Volta, de Sprookjesboom, de Python, de Vliegende Hollander en nog veel meer. De Efteling heeft zoveel attracties dat een dag eigenlijk tekort is. Je raakt niet uitgekeken en er komen regelmatig nieuwe attracties bij.

Daarom is ons Efteling arrangement ideaal. Na een dag zwieren, draaien en het bewonderen van mooie sprookjes is het een prettig vooruitzicht om niet terug naar huis te hoeven rijden. Je kunt samen nagenieten van je belevenissen tijdens een diner in je hotel en dan… oogjes dicht en lekker dromen in een van de dichtbij gelegen hotels.
 
Beleef de magie met ons Efteling arrangement!

Openingstijden Efteling

De Efteling is dagelijks geopend.


Tot en met maart 2017:
11.00 uur – 18.00 uur


1 april t/m 30 juni:
10.00 uur - 18.00 uur

1 juli t/m 31 augustus:
zondag t/m donderdag
10.00 uur - 20.00 uur
vrijdag t/m zaterdag
10.00 uur - 23.00 uur


1 september t/m  12 november:
10.00 uur - 18.00 uur


13 november t/m 31 december:
11.00 uur t/m 18.00 uur
In deze periode is het mogelijk dat het park in het weekend langer open is.

Let op: tijdens de Winter Efteling zijn bijna alle attracties in het park open. Joris de Draak, Python, Halve Maen, Bobbaan en D'Oude Tuffer zijn geopend wanneer de weersomstandigheden het toelaten. De Vliegende Hollander en de Piraña zijn gesloten.