Wil je er eens ontspannen tussenuit? Boek een Bilderberg Hotel!

Je vindt Bilderberg Hotels op enkele van de mooiste locaties van Nederland. Zo ligt een groot gedeelte in de rijke natuur van de provincie Gelderland. En ook in grote steden is de hotelketen vertegenwoordigd.

Alle Bilderberg Hotels behoren tot het vier- en vijfsterrensegment. De luxe hotels zijn grotendeels gevestigd in bijzondere gebouwen en zijn voorzien van alle gemakken die je verblijf veraangenamen. Zo is de kans groot dat je Bilderberg Hotel beschikt over een restaurant, bar, zwembad, sauna, solarium en/of fitness.

Voor een ontspannen verblijf in een goed verzorgd Bilderberg Hotel ga je bijvoorbeeld naar het Gelderse Garderen, Heelsum, Wolfheze of Oosterbeek. Het zal je niet ontbreken aan comfort en bovendien heb je tijdens een verblijf in een Bilderberg Hotel in Gelderland vele mogelijkheden om de natuurrijke omgeving te verkennen. Ontdek de pracht van de Betuwe, de Veluwe of de Achterhoek.

Kies je voor een grote bruisende stad? Bilderberg Hotels heeft enkele hotels gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Zwolle en Apeldoorn. Leer een stad kennen door middel van een stadswandeling en een museumbezoek. Bezichtig vanuit je Bilderberg Hotel in Amsterdam het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, wandel in Rotterdam door het beeldenpark van Museum Boijmans Van Beuningen of bekijk beeldende kunst in het Maastrichtse Bonnefantenmuseum. Na een dag vol indrukken zal je volledig tot rust komen in een van de Bilderberg Hotels.

Je ziet het: of je nu liever in een levendige stad of in een stukje wonderschone natuur verblijft, Bilderberg Hotels biedt voor ieder wat wils en zal je gemak altijd voorop stellen.