Een greep uit onze aanbiedingen

Bekijk meer
Hotel met een arrangement

Samen even weg en dan het liefst een compleet verzorgd weekendje weg? Dat kan! Alle hotels in deze selectie bieden een aantrekkelijk geprijsd arrangement. Het arrangement kun je direct bij je overnachting reserveren.

Weekendjeweg.nl neemt je mee! Naar vele hotels in eigen land en naar bestemmingen in België, Duitsland en verder. De arrangementen zijn heel divers. Kijk bij de beschrijving van het hotel voor meer informatie.
Ter inspiratie een paar voorbeelden: bij je overnachting hoort een upgrade naar een luxere kamer, een dag fietshuur of een uur bowlen. Als je wilt uitslapen kies je voor een hotel met een late check-out. Sommige hotels hebben zelfs een combinatie: een late check-out én een upgrade. Zo wordt een weekendje weg wel heel verleidelijk.
Ga voor gemak tijdens je verblijf en boek direct een arrangement bij je hotel.

Treintickets & hotel

Met ons voordelige en unieke NS Treinarrangement boek je een of twee hotelovernachtingen én retour treintickets voor twee personen. Ideaal voor mensen die niet zelf met de auto willen of kunnen reizen. Of omdat het gewoon gezellig is om met de trein naar je favoriete stad of bestemming te reizen. Ons NS Treinarrangement is inclusief ontbijt en reserveringskosten.

Diner & hotel

Ook ideaal: een hotel met dinerarrangement. Dat wordt ’s avonds uitgebreid tafelen in het restaurant van je hotel. Samen napraten over de belevenissen en indrukken van de activiteiten overdag: het shoppen, een museumbezoek of een frisse-neus-halen- wandeling aan de kust. Na het diner hoef je alleen nog maar naar je hotelkamer te gaan.

Romantiek & hotel

Is het de hoogste tijd voor een vleugje romantiek? Omdat je iets te vieren hebt met je geliefde. Of je wilt zomaar even alle tijd met elkaar om te relaxen en weg te zijn van het alledaagse. Een hotel met een romantisch arrangement is dan een aanrader.
Wat dacht je hiervan: een hotel met een roomservice ontbijt op je kamer, je onderdompelen in de wellness faciliteiten van je  hotel of een fles bubbels op je kamer.