Een greep uit onze aanbiedingen

Dorf Wangerland (all inclusive)

Duitsland, Wangerland

All inclusive genieten nabij de Noordzee kust

vanaf 171,00

Prijs per kamer excl. toesl. €9,90* per reservering per nacht
*bij 2 nachten of meer €19,80

1 nacht, 2 personen, incl. toeristenbelasting, incl. ontbijt
All Inclusive

All inclusive

Preston Palace (all inclusive)

Preston Palace (all inclusive) 7.7 10 18 beoordelingen 18
Goed

Nederland, Almelo

All inclusive genieten van een compleet weekendje weg

vanaf 210,80

Prijs per kamer excl. toesl. €9,90* per reservering per nacht
*bij 2 nachten of meer €19,80

1 nacht, 2 personen, incl. toeristenbelasting, incl. ontbijt
All Inclusive

All inclusive
All Inclusive hotels

Een gezinsuitje, iets te vieren met je familie, op stap met vrienden of vriendinnen, of zomaar samen even weg? Dan hoef je niet verder te zoeken. Deze All Inclusive hotels bieden alles erop en eraan. En gelukkig hoef je er niet ver voor te reizen.

Hier vind je hotels voor genieters van een compleet verzorgd verblijf. Alles vooraf geregeld hebben is wel zo gemakkelijk, toch? Je hoeft alleen maar je weekendtas in te pakken want in het All Inclusive hotel van je keuze is alles bij de hand. En omdat je van tevoren het All Inclusive arrangement al betaald hebt, kan je je portemonnee vrijwel thuis laten. Je overnachting, diner, drankjes en ontbijt is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Bij sommige hotels, zoals bij Preston Palace in Almelo en Wunderland Kalkar in Duitsland zijn er veel faciliteiten, attracties en restaurants. Er is ook entertainment of bijvoorbeeld een zwemparadijs en nog veel meer leuke mogelijkheden die ervoor zorgen dat iedereen aan zijn trekken komt. Pret verzekerd!


Compleet verzorgd

Optimaal van je vrije tijd genieten gaat zeker lukken met een all inclusive arrangement. Van ontbijt tot diner, van lunch tot drankjes… dat is het mooie idee van er even tussenuit zijn in een All Inclusive hotel. Je hoeft je tijdens je verblijf eigenlijk alleen nog maar af te vragen op welk tijdstip je iets wil doen, eten of drinken.

Het all inclusive concept is uitermate handig als je er met een groep op uit bent: tijdens je verblijf krijgt je niet te maken met het onderling verrekenen van etentjes of drankjes. Want het zit bij de arrangementsprijs inbegrepen! Bij de hotels met veel faciliteiten is er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud. Lees bij de omschrijving van ieder hotel wat er zo al te doen is. De variëteit aan attracties is groot: een bioscoop, bowlingbanen, fitness, sauna, een ijsbaan, shops of zelfs een indoor-kermis en andere leuke kinderattracties. Bij een familiefeestje komen kinderen, ouders en grootouders hier zeker aan hun trekken. Waar de kinderen op avontuur zijn en van attractie naar attractie gaan, kan de oudere generatie genieten van de kinderpret en samen gezellig bijpraten op een terrasje.

Van jong tot oud, iedereen geniet in een All Inclusive hotel!