Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Treinreizen
3, 4 of 5 dagen

Stedentrip naar Berlijn met verblijf nabij het centrum incl. NS treinretour

Come Inn Kürfurstendamm Opera
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
291,43
totaal: 631,79 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 15 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip naar Berlijn met een verblijf nabij het centrum incl. NS treinretour

Ben je op zoek naar een onvergetelijke stedentrip naar Berlijn? Dan is een verblijf in het Come Inn Kürfurstendamm Opera precies wat je zoekt. Dit charmante hotel ligt aan de beroemde Kurfürstendamm, een van de meest iconische straten van Berlijn. Hier vind je een perfecte mix van cultuur, geschiedenis en moderniteit. Een NS treinticket is inbegrepen, zodat je op een gemakkelijke en duurzame manier van en naar Berlijn kunt reizen. Geen gedoe met parkeren of files, maar ontspannen in de trein terwijl je geniet van het landschap. Ook kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer om naar diverse bezienswaardigheden te komen, waardoor je moeiteloos alle hoogtepunten van de stad kunt verkennen. Ideaal toch?

Treinreizen
3, 4 of 5 dagen

Stedentrip naar Berlijn met verblijf nabij het centrum incl. NS treinretour

Come Inn Kürfurstendamm Opera
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Optioneel: inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. NS treinretour
  • Reis op een duurzame manier per trein!
  • De NS treinretour tickets zijn geldig vanaf ieder station in Nederland!
  • Het metrostation bevindt zich op ca. 300 meter van het hotel
  • Het centrum van Berlijn ligt op ca. 35 min met de metro
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga picknicken, of maak een wandeling in Tiergarten
Tips voor tijdens je verblijf in Berlijn

Brandenburger Tor
De Brandenburger Tor, een van de meest iconische bezienswaardigheden van Berlijn, staat symbool voor de rijke geschiedenis van de stad. Tijdens de Koude Oorlog werd de Brandenburger Tor een krachtig symbool van de verdeeldheid van Duitsland, omdat het zich precies op de grens tussen Oost- en West-Berlijn bevond. Na de val van de Berlijnse Muur in 1989 werd de poort een symbool van eenheid en vrijheid. Tegenwoordig is het een populaire toeristische trekpleister waar bezoekers kunnen genieten van de indrukwekkende architectuur en de historische betekenis. Een echte must-see voor iedereen die de stad bezoekt!

Checkpoint Charlie
Checkpoint Charlie, een van de beroemdste grensovergangen tijdens de Koude Oorlog, ligt in het hart van Berlijn. Deze controlepost, opgericht in 1961, markeerde de grens tussen het Amerikaanse en het Sovjet-bezettingsgebied. Het was een belangrijke doorgang voor diplomaten, journalisten en geallieerde militairen. Tegenwoordig kunnen bezoekers het nabijgelegen museum bezoeken, dat fascinerende tentoonstellingen biedt over de geschiedenis van de Berlijnse Muur en de vele ontsnappingspogingen. Een replica van de controlepost staat nog steeds op de oorspronkelijke locatie, waardoor je een glimp kunt opvangen van deze historische plek.

Alexanderplatz
Alexanderplatz, vaak gewoon "Alex" genoemd, is een bruisend plein in het hart van Berlijn en een belangrijk knooppunt voor zowel toeristen als locals. Het plein is omringd door winkels, restaurants en historische bezienswaardigheden zoals de Wereldklok, die de tijd in verschillende steden wereldwijd aangeeft. Alexanderplatz is ook een belangrijk vervoersknooppunt, met talloze tram-, bus- en metrolijnen die de rest van de stad verbinden. Of je nu wilt winkelen, dineren of gewoon de sfeer wilt opsnuiven, Alexanderplatz biedt een dynamische mix van geschiedenis en moderniteit die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Berlijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Come Inn Kürfurstendamm Opera
Kurfürstendamm 180,
Berlijn, Duitsland
Kaart
Kurfürstendamm 180, Berlijn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het hotel, gelegen nabij het bruisende centrum van Berlijn, ligt op steenworp afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Verken de charmante geplaveide straatjes, bewonder de historische architectuur en geniet van de levendige sfeer in de omliggende wijken. Het hotel biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. De stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een eigen badkamer en moderne voorzieningen zoals gratis Wi-Fi en een flatscreen-tv. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet in het restaurant, of geniet van een drankje in de gezellige bar. Voor wie graag actief blijft, is er een goed uitgeruste fitnessruimte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kürfurstendam

Shoppen
Kurfürstendamm

De Kürfurstendam is de grootste winkelboulevard van Berlijn. Gelegen in het westen van de stad. Hier vindt u allerhande winkels. Van duur tot goedkoop.

KaDeWe Warenhuis

Shoppen
Tauentzienstraße 21-24

Dit is het meest prestigieuze warenhuis van de stad! Daarnaast is het de grootste winkel van Europa met een oppervlakte van 60.000 m2 en meer dan 380.000 verschillende, luxe, artikelen.

Slot Charlottenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Spandauer Damm 20-24

Slot Charlottenburg is het grootste paleis in Berlijn. Het stamt uit van de Pruisische vorsten en werd gebouwd tussen 1695 en 1699.

Potsdamer Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Potsdamer Platz

De Potsdamer Platz is een van de bekendste pleinen in het centrum van Berlijn en tevens een belangrijk verkeersknooppunt.

Het Rijksdaggebouw

Bezienswaardigheden, Cultuur
Platz Der Republik 1

Het Rijksdaggebouw is het parlementsgebouw van Duitsland. Dit statige bouwwerk dat stamt uit de negentiende eeuw heeft een unieke glazen koepel, waar u als bezoeker doorheen kunt lopen.

Brandenburger Tor

Bezienswaardigheden, Cultuur
Pariser Platz

De Brandenburger Tor, één van de belangrijkste en bekende bezienswaardigheden en hét hedendaagse symbool van Berlijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Informatie NS treinticket
- Vermeld in het opmerkingsveld de voor- en achternaam van de alle reizigers en het vertrekstation. - De NS treinretour tickets zijn geldig vanaf ieder station in Nederland!
- Na het maken van de boeking ontvang je binnen ca. 3 werkdagen een mail met meer infomatie over de vertrektijden en de treintickets.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.12 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau