Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
Zomer Specials
dagen

ZOMERSPECIAL! ⚡ Luxe overnachten in een 4*-Marriot hotel in Breda incl. ontbijt en 3-gangendiner

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott
Breda, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
ZOMERSPECIAL! ⚡ 2 of 3 dagen luxe overnachten in een 4*-Marriot hotel in Breda incl. ontbijt en 3-gangendiner

Ben je toe aan een ontspannen en luxe verblijf in het hart van Breda deze zomer? Dan is Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott, de perfecte bestemming voor jou. Dit unieke hotel is gevestigd in een prachtig gerestaureerd klooster en combineert historische charme met moderne luxe. Het hotel ligt in het centrum van Breda, een bruisende stad met een rijke geschiedenis en tal van zomerse bezienswaardigheden. Op loopafstand vind je de Grote Kerk, een indrukwekkend gotisch bouwwerk dat zeker een bezoek waard is. Ook het gezellige stadspark Valkenberg, ideaal voor een zomerse picknick, en het historische Begijnhof zijn dichtbij. Breda staat bekend om zijn gezellige sfeer en levendige cultuur. Struin door de sfeervolle straatjes en ontdek de vele boetiekjes, cafés en terrassen waar je heerlijk kunt genieten van het mooie weer. Voor kunstliefhebbers is het Stedelijk Museum Breda een must-visit, waar je kunt genieten van moderne en hedendaagse kunst. Daarnaast biedt Breda een scala aan zomerse evenementen en festivals, waardoor er altijd iets te beleven valt! Kortom, Breda is de perfecte zomerbestemming voor een onvergetelijk verblijf.

Steden dichtbij
Zomer Specials
dagen

ZOMERSPECIAL! ⚡ Luxe overnachten in een 4*-Marriot hotel in Breda incl. ontbijt en 3-gangendiner

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott
Breda, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook enkel inclusief ontbijt te boeken
  • Verblijf in een 4*-hotel in het centrum van Breda!
  • Verblijf in een Superior kamer
  • Welkomstdrankje bij aankomst in het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een rondvaart door de singels
Wat is er te doen in de omgeving?

Wandel door de historische binnenstad
Wandelen door de historische binnenstad van Breda is als een reis terug in de tijd. Begin je tocht op de Grote Markt, het bruisende hart van de stad, omringd door prachtige oude gebouwen en gezellige terrassen. Hier kun je de imposante Grote Kerk bewonderen, een gotisch meesterwerk dat boven de stad uittorent. Dwaal door de smalle straatjes en ontdek verborgen pareltjes zoals het Begijnhof, een serene oase met charmante huisjes en een mooie tuin. Loop verder naar het Kasteel van Breda, waar je de rijke geschiedenis van de stad kunt voelen. De omliggende kasteeltuinen zijn perfect voor een rustige wandeling. Wandelen door Breda's historische binnenstad is een betoverende ervaring vol cultuur en charme.

Geniet van het nachtleven
Het nachtleven in Breda bruist van energie en gezelligheid. Begin je avond op de Grote Markt, waar de terrassen vol zitten met mensen die genieten van een drankje en de levendige sfeer. Hier vind je populaire bars zoals Café de Bommel en 't Hart van Breda, perfect voor een ontspannen start van de avond. Wandel daarna naar de Havermarkt, het epicentrum van het uitgaansleven. De straat is gevuld met kroegen en clubs, zoals Proost en Kerkplein, waar je kunt dansen tot in de vroege uurtjes. Voor livemuziek en optredens is Mezz de place to be, met een gevarieerd programma van bands en DJ's. Als je van cocktails houdt, bezoek dan de sfeervolle bar BRACK, waar je kunt genieten van creatieve drankjes in een intieme setting. Sluit je avond af met een late-night snack bij een van de vele eetgelegenheden.

Dagje winkelen in Breda
Een dagje winkelen in Breda begint op de Veemarktstraat, waar je trendy modewinkels en gezellige boetiekjes vindt. Wandel door naar de Ginnekenstraat, de belangrijkste winkelstraat van de stad, met grote ketens zoals H&M en Zara. Verken daarna het charmante Ginneken, net buiten het centrum, met unieke boetiekjes en antiekwinkels. Voor een lunchstop is Foodhall Breda ideaal, waar je kunt genieten van diverse culinaire hoogstandjes. Sluit je dag af in de Houtmarktpassage, waar je nog wat laatste aankopen kunt doen. Een dagje winkelen in Breda biedt een perfecte mix van grote merken en unieke vondsten, allemaal in een sfeervolle setting.

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott
Nieuwstraat 23,
Breda, Nederland
Kaart
Nieuwstraat 23, Breda, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen in het hart van historisch Breda, biedt Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott een unieke ervaring die je nergens anders vindt. Dit prachtige hotel, gehuisvest in een voormalig klooster, combineert de rijke geschiedenis van de locatie met moderne luxe en comfort. De kamers zijn ontworpen met oog voor detail en zijn voorzien van luxe beddengoed, een moderne badkamer met regendouche, gratis high-speed Wi-Fi en een flatscreen-tv. Daarnaast vind je in elke kamer een minibar met koffie- en theefaciliteiten. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van het fitnesscentrum, de 24-uurs receptie en roomservice.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 35 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Haven van Breda

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten, Cultuur

In het prachtige historische centrum van Breda bevindt zich ook de haven van de stad. Verschillende rondvaartboten voeren u door de haven langs de vele monumentale panden die er langs de oevers te vinden zijn.

Onze Lieve Vrouwekerk Breda

Bezienswaardigheden
Kerkplein 2

Midden in het centrum aan de Grote Markt staat het belangrijkste monument van de stad. In de kapel liggen tientallen leden van de familie van Hendrik III van Nassau-Breda begraven.

Kasteel Van Breda

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kasteelplein 10

Al zeer vroeg in zijn geschiedenis staat dit kasteel met zijn prachtige slotgracht bekend om zijn warme band met leden uit het huis van Oranje-Nassau. Het kasteel werd omstreek 1350 gebouwd en diende als woonverblijf van de Hollandse edelman Jan van Polanen.

Breda

Steden

Breda is dan wel een stad, toch heerst er een dorpse sfeer. De stad heeft een rijke historie, heerlijke winkelstraten, interessante musea en tentoonstellingen.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 35 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau