Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een chique 4*-hotel in Parijs met dakterras met bubbelbad incl. ontbijt

Hôtel Wallace
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
235,-
totaal: 522,47 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 20 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel met dakterras met bubbelbad gelegen in een van de mooiste wijken van Parijs incl. ontbijt

De Stad van de Liefde, ook wel beter bekend als Parijs, biedt voor elk persoon een unieke ervaring. Voor een onvergetelijk verblijf zit je bij Hôtel Wallace zit je helemaal goed! Dit charmante hotel ligt in een van de mooiste wijken van Parijs. Naast de bekende bezienswaardigheden, vind je in Parijs talloze verborgen parels. Denk aan de charmante straatjes waar je kunt genieten van vele boetiekjes en gezellige cafés. Of huur een fiets en verken meer van de stad langs de oevers van de Seine. Na een dag vol avontuur biedt Hôtel Wallace alle comfort die je nodig hebt. De kamers zijn elegant en ontspannen, waardoor je in alle rust kunt genieten van je verblijf. Kortom, Parijs heeft veel meer te bieden dan alleen de Eiffeltoren. Ontdek de verborgen schatten en geniet van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een chique 4*-hotel in Parijs met dakterras met bubbelbad incl. ontbijt

Hôtel Wallace
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel beschikt over een dakterras met bubbelbad
  • Winkels en restaurants zijn op loopafstand
  • Fitnessruimte is aanwezig
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een fietstocht langs de Seine
Ontdek de verborgen parels van Parijs

Parijs biedt een schat aan unieke en bijzondere ervaringen die verder gaan dan de gebruikelijke toeristische attracties. Wil je de stad van de liefde op een andere manier beleven? Hieronder lees je een aantal bijzondere dingen om te doen tijdens je verblijf.

Bezoek de verborgen passages
Parijs heeft verschillende overdekte passages uit de 19e eeuw, zoals Passage des Panoramas en Galerie Vivienne. Deze passages zijn gevuld met charmante winkels, cafés en antiekwinkels. Het is alsof je een stap terug in de tijd doet en je waant je in het Parijs van weleer. De sfeer is intiem en gezellig, perfect voor een middagje slenteren en ontdekken.

Ontdek de geheime tuinen
Naast de bekende parken zoals Jardin du Luxembourg, zijn er ook minder bekende, maar prachtige tuinen zoals Jardin des Plantes en Parc de Bagatelle. Deze tuinen bieden een oase van rust in de drukke stad. Of je nu een liefhebber bent van botanische tuinen of gewoon wilt genieten van een rustige wandeling, deze tuinen zijn zeker een bezoek waard.

Geniet van een picknick in Parc des Buttes-Chaumont
Dit park is minder bekend bij toeristen, maar biedt een prachtig landschap met heuvels, watervallen en een tempel met uitzicht op de stad. Het is de perfecte plek voor een ontspannen picknick. Neem een kleedje mee, wat lekkere hapjes en geniet van het uitzicht en de serene omgeving.

Hôtel Wallace
Rue Fondary, 89,
Parijs, Frankrijk
Kaart
Rue Fondary, 89, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hôtel Wallace is een chique en vriendelijk hotel gelegen in een van de mooiste wijken van Parijs. De kamers zijn voorzien van gratis Wi-Fi en een eigen badkamer. Het hotel beschikt over een dakterras met een Scandinavische bubbelbad, een bar en een fitnessruimte. Winkels en restaurants liggen op korte loopafstand van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Gratis
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

Eiffeltoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
5 Avenue Anatole France

Nummer 1 trekpleister is natuurlijk de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Met de lift is het mogelijk om te genieten van een uniek uitzicht over Parijs vanuit de Eiffeltoren.

Ladurée

Eten en drinken
75 Av. Des Champs-Élysées

Thee drinken met macarons bij Ladurée is een ervaring die je nooit meer vergeet. In een stijlvolle omgeving geniet je van de iconische zoetigheid in je favoriete smaak. Al is de Ispahan, een macarontaartje met rozensmaak, frambozen en lycheevulling, misschien nog wel lekkerder.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 8.13 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau