Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
Fietsvakanties
3, 4 of 5 dagen

Fietsvakantie in de natuurrijke omgeving van Drenthe incl. ontbijt, 3-gangendiner en gratis fietsroutes!

Herberg de Loohoeve
Schoonloo, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
140,50
totaal: 300,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 3-, 4- of 5-daagse fietsvakantie in de natuurrijke omgeving van Drenthe met verblijf in een rustieke herberg incl. ontbijt, 3-gangendiner en gratis fietsroutes!

Ben je op zoek naar een ontspannen fietsvakantie in een prachtige omgeving? Dan is Herberg de Loohoeve in Schoonloo de perfecte bestemming voor jou. Gelegen in het hart van Drenthe, biedt deze herberg een ideale uitvalsbasis om de natuurrijke omgeving te verkennen. Schoonloo is een pittoresk dorpje omringd door uitgestrekte bossen, heidevelden en schilderachtige meren. Het gebied staat bekend om zijn rust en ruimte, en biedt talloze fietsroutes die je door het mooiste van Drenthe leiden. Of je nu een ervaren fietser bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit, er is voor ieder wat wils. Een groot voordeel van een verblijf bij Herberg de Loohoeve is de mogelijkheid om direct bij de receptie fietsen te huren. Dit maakt het plannen van je fietstochten eenvoudiger!

Natuur
Fietsvakanties
3, 4 of 5 dagen

Fietsvakantie in de natuurrijke omgeving van Drenthe incl. ontbijt, 3-gangendiner en gratis fietsroutes!

Herberg de Loohoeve
Schoonloo, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • 1x 3-gangen verassingsmenu
  • Verblijf in een rustieke herberg in de natuurrijke omgeving van Drenthe
  • Je kunt (tegen betaling) fietsen huren bij de receptie
  • Het hotel beschikt over oplaadpunten voor e-bikes
  • Het hotel beschikt over een fietsenstalling
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Gratis parkeren
  • Tip: Bezoek het Hunebedcentrum in Borger
Fietsroutetips voor tijdens je verblijf

Fietsroute Vincent van Gogh in Bargerveen
Circa. 47 kilometer
De fietsroute Vincent van Gogh in Bargerveen is een fascinerende tocht die je meeneemt door het inspirerende landschap dat ooit de beroemde schilder Vincent van Gogh betoverde. Terwijl je trapt door het uitgestrekte Bargerveen, een natuurgebied rijk aan unieke flora en fauna, volg je in de voetsporen van Van Gogh. De route leidt langs pittoreske dorpjes, waar de tijd lijkt stil te staan, en door gebieden met veenlandschappen die kenmerkend zijn voor Drenthe. Deze tocht is niet alleen een ode aan Van Gogh's artistieke geest, maar ook een uitnodiging om de prachtige, ongerepte natuur van Drenthe op een intieme manier te ontdekken.

Esdorpen en Saksische boerderijen-route
Circa. 37 kilometer
De Esdorpen en Saksische boerderijen-route is een schilderachtige fietstocht die je meeneemt door het hart van Drenthe, langs de karakteristieke esdorpen en historische Saksische boerderijen. Deze route voert je door een landschap dat gevormd is door eeuwenoude landbouwtradities, waarbij de esdorpen dienden als gemeenschappelijke landbouwgronden. Terwijl je fietst, zie je de prachtig bewaarde Saksische boerderijen, met hun kenmerkende lage daken en witte omlijstingen, die getuigen van een rijk verleden. De route slingert door idyllische dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, en langs uitgestrekte velden en weelderige bossen.

Rondje rond Assen-route
Circa. 38 kilometer
De Rondje rond Assen-route is een verkwikkende fietsroute die je meeneemt op een ontdekkingstocht rond de hoofdstad van Drenthe, Assen. Deze tocht, perfect voor een dagje uit, laat je de veelzijdigheid van de omgeving zien. Je start in het bruisende hart van Assen, waar cultuur en geschiedenis hand in hand gaan. Vervolgens leidt de route je langs het Drents Museum, een schatkamer van kunst en archeologie, voordat je de stad achter je laat en de rustgevende natuur in fietst. Je fietst langs schilderachtige waterwegen, over oude bruggetjes, en door landschappen die elk seizoen hun eigen charme hebben

Herberg de Loohoeve
Hoofdstraat 20,
Schoonloo, Nederland
Kaart
Hoofdstraat 20, Schoonloo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Herberg de Loohoeve, gelegen in het schilderachtige Schoonloo, is de ideale plek voor wie de rust zoekt maar ook de cultuur en natuur wil verkennen. Op slechts 46 km van zowel het levendige Simplon Poppodium als de historische Martinitoren, biedt deze herberg een perfect evenwicht tussen landelijke charme en toegang tot culturele bezienswaardigheden. Je kunt genieten van de prachtige tuin, het gezellige terras, en het restaurant met lokale gerechten. Met gratis Wi-Fi en privéparkeren is comfort gegarandeerd. De kamers zijn stijlvol ingericht, sommige met tuinzicht en een koffiezetapparaat, voor een luxueus begin van de dag. Nabij liggen het Hunebedcentrum en Herinneringscentrum Kamp Westerbork, die de rijke geschiedenis van de regio belichten. Herberg de Loohoeve staat garant voor een ontspannen verblijf, of je nu komt voor rust, natuur of cultuur.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Hunebedcentrum

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Bronnegerstraat 12

Ben je gefascineerd door de Hunebedden? Bezoek het museum in Borger en kom meer te weten over deze mysterieuze stenen.

Monumentendorp Orvelte

Musea, Steden
Dorpsstraat 7

Orvelte is één van de mooiste dorpen in Drenthe. De monumentale boerderijen, de woningen, statige bomen en mooie tuinen en straten geven het dorp een unieke sfeer.

Kamp Westerbork

Bezienswaardigheden, Musea
Oosthalen 8

Midden in Drenthe ligt een plek met een geschiedenis. Hier worden de levens van honderdduizend Nederlandse Joden in herinnering gehouden.

Hunebed D13 (trapgraf)

Bezienswaardigheden
Stationsstraat

Dit is een trapgraf, waarvan de ingang bestaat uit een trap met vier treden.

TT Circuit Assen

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
De Haar Circuit

Kom naar een race en ervaar de snelheid in levende lijve!

Drents Museum

Musea
Brink 1

Dit museum verteld je over archeologie, hedendaags realisme, jaarlijkse tentoonstellingen over bijvoorbeeld de Maya's en kunst van ongeveer een eeuw geleden.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 10:30 uur & 15:00 - 19:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau