Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Vakantieparken in het buitenland
4, 5 of 8 dagen

Verblijf op een vakantiepark in Vielsalm in de natuurrijke omgeving van de Ardennen

Les Doyards
Vielsalm, Ardennen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
385,95
per bungalow
Excl. Borgsom: € 250,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 5 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 4-, 5- of 8-daagse vakantie in de natuurrijke omgeving van de Ardennen met verblijf op vakantiepark in Vielsalm

Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving? Dan is vakantiepark Les Doyards in Vielsalm de perfecte bestemming voor jou. Gelegen aan de oevers van het serene Vielsalm-meer, biedt dit vakantiepark een ideale uitvalsbasis voor zowel rustzoekers als avonturiers. De omgeving van Vielsalm barst van de mogelijkheden voor leuke uitstapjes en sportieve activiteiten. In de zomermaanden zijn er talloze wandel- en fietsroutes die je door de adembenemende Ardennen leiden. Voor de avonturiers zijn er mogelijkheden voor kajakken op de Amblève en mountainbiken in de bossen rondom het park. Voor gezinnen met kinderen is een dagje naar Plopsa Coo of het Wild Park Coo in Stavelot een aanrader. En vergeet niet de lokale markten en evenementen, zoals de beroemde Blauwe Bessenfeesten in juli. Na een dag vol ontdekkingen en avontuur biedt vakantiepark Les Doyards in Vielsalm de perfecte plek om terug te keren. Er is genoeg speelruimte voor de kinderen en het park is vrijwel autovrij, wat zorgt voor een veilige speelomgeving. Met deze mix van rust en plezier belooft vakantiepark Les Doyards een memorabele vakantie voor alle leeftijden.

Vakantieparken in het buitenland
4, 5 of 8 dagen

Verblijf op een vakantiepark in Vielsalm in de natuurrijke omgeving van de Ardennen

Les Doyards
Vielsalm, Ardennen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Het vakantiepark is ideaal voor familievakanties
  • Exclusief energiekosten
  • Het is een kleinschalig, rustig park in de natuurrijke omgeving van de Ardennen
  • Tegen betaling kun je gebruik maken van vismogelijkheden
  • Het centrum van Vielsalm ligt op ca. 300 meter
  • Gratis Wi-Fi in openbare ruimtes
  • Tip: Bezoek het centrum van Vielsalm en ontdek de omgeving
Wat is er te doen in de omgeving?

Kajakken op de Amblève
In het hart van de Belgische Ardennen, waar de natuur haar ongerepte schoonheid tentoonspreidt, biedt de rivier de Amblève een avontuurlijke ervaring voor kajakliefhebbers. Deze kronkelende rivier, omgeven door weelderige bossen en steile rotswanden, vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke dag op het water. De Amblève leidt je langs pittoreske dorpjes en laat je kennismaken met de wilde fauna van de Ardennen. Onderweg zijn er genoeg plekken om even aan te meren en te genieten van een picknick aan de waterkant of om gewoon even te ontspannen en de serene omgeving in je op te nemen.

Bezoek Plopsa Coo
Genesteld in de schaduw van de watervallen van Coo, in het hart van de Belgische Ardennen, ligt Plopsa Coo, een magisch attractiepark waar fantasie tot leven komt. Dit charmante park, onderdeel van de Plopsa-groep, biedt een betoverende mix van natuurlijke schoonheid en bruisend vermaak voor het hele gezin. Van spannende achtbanen die je hart sneller doen kloppen tot rustige boottochtjes op het meer, Plopsa Coo biedt voor ieder wat wils. Kinderen kunnen hun helden uit de Studio 100-series ontmoeten, zoals Maya de Bij, Wickie de Viking en Samson & Marie, terwijl ze zich een weg banen door het park. Het is een plek waar natuur en avontuur hand in hand gaan, en waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt!

Maak een wandeltocht in de Ardennen
Dichtbij Vielsalm, in het hart van de Ardennen, vind je een netwerk van wandelroutes die je meenemen door enkele van de mooiste landschappen die België te bieden heeft. Deze routes variëren in lengte en moeilijkheidsgraad, waardoor er voor elke wandelaar wel iets bij zit, of je nu op zoek bent naar een korte, ontspannen wandeling of een meer uitdagende trektocht. Een populaire route is het pad rond het meer van Doyards, een rustige wandeling die perfect is voor gezinnen en beginnende wandelaars. Dit pad biedt prachtige uitzichten over het water en de omliggende heuvels, en is gemakkelijk toegankelijk vanuit het centrum van Vielsalm. Vergeet niet om stevige wandelschoenen mee te nemen en je voor te bereiden op veranderlijk weer, typisch voor deze regio.

Les Doyards
Rue de la Station 5,
Vielsalm, België
Kaart
Rue de la Station 5, Vielsalm, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vakantiepark Les Doyards is gelegen aan het prachtige meer van Vielsalm, midden in de adembenemende Ardennen. Het vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en avonturiers. De 24 appartementen en 28 bungalows zijn modern ingericht en bieden een prachtig uitzicht op het meer of de iconische pyramide. Het park is een ideaal verblijf voor gezinnen, dankzij de autovrije omgeving. Kinderen kunnen veilig spelen en fietsen. Voor de sportievelingen zijn er tal van mogelijkheden in de buurt, zoals mountainbiken, paardrijden, kajakken en minigolf.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Watervallen van Coo

Natuur & Parken
Coo

De watervallen van Coo zijn één van de beroemdste attracties van de Ardennen. Hier zijn stoeltjesliften aanwezig die naar een hoger punt voeren voor een mooi uitzicht op de hele vallei.

Natural Park Le Hérou

Natuur & Parken
Rue Du Hérou 61

Of je nu van wandelen, mountainbiken of klimmen houdt, Le Hérou is de perfecte bestemming. Dit natuurpark heeft gevarieerde paden en loodrechte rotspartijen met uitzicht over de meanderende rivier de Ourthe.

Spa en Francorchamps

Outdooractiviteiten, Spa en Wellness
Spa

Spa staat bekend om de oude kuuroorden en het natuurlijke bronwater. De oude kuuroorden zijn nog steeds te bekijken. Tevens ligt bij Spa het circuit de Spa Francorchamps.

La Roche

Steden
La Roche

La Roche is een stadje in de Ardennen en beschikt over de ruïnes van het kasteel die nog steeds te bezichtigen zijn. Ook is er een oorlogsmuseum te bezichtigen.

Château de Clervaux

Bezienswaardigheden
Clervaux

Château de Clervaux is een kasteel gelegen in Clervaux die drie musea herbergt. Hier is onder andere de fototentoonstelling 'Family of Man' te vinden.

Durbuy

Steden
Durbuy

Durbuy is het kleinste stadje van de wereld. Het is een sfeervol middeleeuws stadje dat goed bewaard is gebleven en waar een aantal leuke winkeltjes en restaurantjes te vinden zijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Energiekosten (elektriciteit € 14,- per accommodatie per nacht en gasverbruik tegen marktprijs) zijn exclusief de dealprijs en zullen met de betaalde borg verrekend worden. Het resterende bedrag (verschil tussen borg en energieverbruik en bij het netjes achterlaten van de accommodatie) zal je 2 weken na je verblijf teruggestort krijgen. Het park zal je vooraf een factuur sturen wat betreft de borg.

  • Borgsom: € 250,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Optionele kosten
  • Kinderstoel €2,50 per stuk, per nacht
  • Babybed €2,50 per stuk, per nacht
  • Bedlinnen €12,00 per persoon
Belangrijke informatie
  • Er is geen receptie op het park, de sleutel ontvang je via een kluisje na betaling van de borg.
  • Een visvergunning kun je aanschaffen bij het Kantoor van Toerisme in Vielsalm.
Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 12.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau