Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Ardennen
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

4*-Van der Valk hotel in Spa in de omgeving van de Ardennen incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Spa
Spa, Ardennen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
58,50
totaal: 140,09 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 12 aankomstdagen beschikbaar!
2 of 3 dagen in 4*-Van der Valk hotel in Spa in de omgeving van de Ardennen incl. ontbijt

Welkom in de prachtige omgeving van Spa, een charmante stad in de Belgische Ardennen. Spa staat bekend om zijn natuurlijke bronnen en is de perfecte bestemming voor een ontspannen uitje. Maak een wandeling door de historische binnenstad, geniet van de lokale gastronomie of verken de omliggende natuur. Een van de hoogtepunten van je verblijf in Spa is een bezoek aan de Thermes van Spa. Het Van der Valk Hotel Spa is direct verbonden met de Thermes van Spa via een privé-kabelbaan, waardoor je direct toegang hebt tot de thermen. Naast deze ontspannende ervaring, is een bezoek aan het Circuit de Spa-Francorchammps een absolute must voor liefhebbers van autosport. Bij terugkomst in het hotel kun je genieten van diverse faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van een culinaire ervaring in het restaurant, of blijf fit in het fitnesscentrum. Het Van der Valk Hotel Spa biedt de perfecte afsluiting met zijn comfortabele kamers en hartelijke service.

Ardennen
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

4*-Van der Valk hotel in Spa in de omgeving van de Ardennen incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Spa
Spa, Ardennen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Maak gebruik van de Thermes van Spa (tegen een toeslag)
  • Luik ligt op slechts 40 minuten rijden van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Verken het historische centrum van Spa
Wat is er te doen in de omgeving?

Dagje naar Luik
Hoewel Luik iets verder rijden is vanaf het hotel, is een dagtrip naar deze bruisende stad absoluut de moeite waard. Luik, de grootste stad van Wallonië, biedt een fascinerende mix van cultuur, geschiedenis en moderne flair. Begin je bezoek met een wandeling door het historische hart van de stad, waar de prachtige architectuur van het Prinsbisschoppelijk Paleis en de Sint-Pauluskathedraal je zullen betoveren. Mis ook niet de beroemde trappen van de Montagne de Bueren, een uitdaging voor de benen, maar met een belonend uitzicht over de stad als je boven komt. Voor de shopliefhebbers biedt Luik een breed scala aan winkels, van trendy boetieks tot grote warenhuizen, vooral rond de winkelstraten zoals de Rue Pont d'Île. Hier vind je alles van lokale ambachten tot internationale merken. Een uitstapje naar Luik biedt een heerlijke afwisseling van de rust en natuur van de Ardennen en laat je kennismaken met het stedelijke leven in Wallonië.

Thermes van Spa
De Thermes van Spa, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, bieden een unieke combinatie van modern welzijn en traditionele thermale behandelingen. Hier kun je genieten van verschillende binnen- en buitenbaden, gevuld met het beroemde thermale water van Spa. Naast de thermale baden bieden de Thermes van Spa ook een scala aan saunas, hammams en ontspanningsruimtes. Of je nu kiest voor de warmte van een sauna of de stoom van een hammam, je zult merken dat deze faciliteiten perfect zijn om stress te verminderen en je geest te verfrissen.

Bezoek het Circuit de Spa-Francorchammps
Een uitstapje naar het Circuit de Spa-Francorchamps is een droom voor elke autosportliefhebber. Genesteld in de adembenemende Ardennen, biedt dit legendarische circuit een mix van snelheid, geschiedenis en natuur. Met zijn beruchte bochten zoals de Eau Rouge en lange rechte stukken, is het een test van moed en vaardigheid voor de werelds beste coureurs. Je kunt je onderdompelen in de racewereld met rondleidingen die een blik achter de schermen bieden, van de pitboxen tot het podium. Het is een unieke kans om de ziel van de autosport te voelen, versterkt door de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Van der Valk Hotel Spa
Place Royale 39,
Spa, België
Kaart
Place Royale 39, Spa, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Welkom bij Van der Valk Hotel Spa, waar luxe en comfort samenkomen. Gelegen in het hart van Spa, biedt het hotel ontspanning, culinaire hoogstandjes en moderne faciliteiten. De recent gerenoveerde kamers, bieden een stijlvolle omgeving met uitzicht op de historische binnenstad of het omliggende groen. Voor een romantisch weekendje weg ben je hier aan het juiste adres. In het restaurant geniet je van een unieke culinaire ervaring, van ontbijt tot diner. Verwen jezelf in de Thermen van Spa, direct verbonden met het hotel, en geniet van exclusieve spa-aanbiedingen. Het fitnesscentrum biedt een adembenemend uitzicht, ideaal voor een verkwikkende work-out. Parkeren is eenvoudig met ruime parkeerfaciliteiten. Voor meer informatie en om je verblijf te boeken, bezoek de website of neem contact op. Kom en ervaar de luxe en het comfort van Van der Valk Hotel Spa. Boek nu en maak je verblijf onvergetelijk!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Waterkoker
  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Spa en Francorchamps

Outdooractiviteiten, Spa en Wellness
Spa

Spa staat bekend om de oude kuuroorden en het natuurlijke bronwater. De oude kuuroorden zijn nog steeds te bekijken. Tevens ligt bij Spa het circuit de Spa Francorchamps.

Watervallen van Coo

Natuur & Parken
Coo

De watervallen van Coo zijn één van de beroemdste attracties van de Ardennen. Hier zijn stoeltjesliften aanwezig die naar een hoger punt voeren voor een mooi uitzicht op de hele vallei.

Amerikaans kerkhof Henri-Chapelle

Cultuur
Rue Du Mémorial Américain 159

De Amerikaanse militaire begraafplaats Henri-Chapelle herbergen de stoffelijke overschotten van 7.992 Amerikaanse soldaten.

Luik

Steden
Luik

Luik heeft allure en is zeker een aanrader voor een dagje cultuur snuiven of winkelen. De stad is een echte uitgaansstad en heeft een uitgebreid winkelaanbod.

Grand Curtuis

Cultuur, Bezienswaardigheden, Musea
Quai De Maestricht

Het Grand Curtius is een museum van kunst, kunstvoorwerpen en oudheden in de Belgische stad Luik. Het museum is gelegen aan de Féronstrée in het historische centrum van Luik.

Ansembourg Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Féronstrée

Het Ansembourg Museum is een museum van toegepaste kunst in de Belgische stad Luik. Het gebouw geldt als een typisch voorbeeld van barokarchitectuur in het prinsbisdom Luik.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.57 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau