Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Vakantieparken in Nederland
3, 4, 5 of 8 dagen

Verblijf op een luxe vakantiepark in Noord-Holland en geniet van de natuurrijke omgeving

Villavakantiepark IJsselhof
Andijk, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
312,15
per acco.
Voor deze vanaf-prijs zijn 33 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een verblijf van 3, 4, 5 of 8 dagen op een luxe vakantiepark in Noord-Holland

Villavakantiepark IJsselhof ligt in het pittoreske Andijk, direct aan het prachtige IJsselmeer in Noord-Holland. Dit charmante dorp, verscholen achter de historische Westfriese Omringdijk, biedt een perfecte mix van rust, natuur en gezelligheid. In de omgeving vind je de historische steden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik, die stuk voor stuk een bezoek waard zijn. Hier kun je genieten van musea, gezellige terrasjes en sfeervolle straatjes. Maar het vakantiepark zelf biedt ook diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo kun je gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad, met voor de kinderen een peuter- en kleuterbad. Voor de liefhebbers van balsporten is er een tennisbaan en een multifunctioneel sportveld waar je kunt voetballen, basketballen en volleyballen. Ook is er een midgetgolfbaan voor een gezellig potje golf met het hele gezin. Kortom, je hoeft je niet te vervelen met een verblijf op Villavakantiepark IJsselhof!

Kies bij het boeken het juiste aantal persoons accommodatie i.v.m. verplichte toeslagen

Vakantieparken in Nederland
3, 4, 5 of 8 dagen

Verblijf op een luxe vakantiepark in Noord-Holland en geniet van de natuurrijke omgeving

Villavakantiepark IJsselhof
Andijk, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Inclusief eindschoonmaak, bedlinnen en toeristenbelasting
  • Het vakantiepark ligt direct aan het IJsselmeer
  • Het vakantiepark beschikt over een binnenzwembad
  • Er zijn verschillende speeltuinen en faciliteiten voor de kinderen
  • Als visliefhebber kun je vanaf je eigen steiger gaan vissen vanuit je villa. (Dit geldt niet voor safarilodges.)
  • Tip: Huur een fiets bij het vakantiepark en verken de mooie omgeving
Wat is er te doen in de omgeving?

Bezoek het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen
Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is een fascinerende tijdreis naar het leven rond de Zuiderzee voordat deze in 1932 werd afgesloten door de Afsluitdijk. Dit openluchtmuseum brengt de verhalen, ambachten en de maritieme cultuur van de vroegere Zuiderzee tot leven. Je wandelt door een nagebouwd dorp met authentieke gebouwen, van vissershuisjes tot werkplaatsen. Ambachtslieden demonstreren eeuwenoude technieken, van touwslaan tot netten breien, waardoor je een uniek inzicht krijgt in het dagelijks leven van toen. Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum is niet alleen educatief, maar ook een plezierige ervaring, waarbij je kunt genieten van de schoonheid en de rust van het oude Nederlandse leven aan de waterkant.

Ga een dagje naar Alkmaar
Een dagje Alkmaar, bekend als de kaasstad van Nederland, belooft een mix van cultuur, historie en gezelligheid. Begin je dag met een bezoek aan de wereldberoemde Kaasmarkt op het Waagplein, een spektakel dat terugvoert naar de 14e eeuw, waar kaasdragers in traditionele kledij de kazen wegen en verhandelen. Na het kaasfestijn kun je verdwalen in de pittoreske straatjes van de oude stad, omzoomd met historische gebouwen, unieke boetieks en sfeervolle cafés. Neem zeker een kijkje in de Grote of Sint-Laurenskerk, een imposant gotisch bouwwerk met prachtige glas-in-loodramen. Sluit je dag af met een ontspannen boottocht over de grachten om Alkmaar vanaf het water te bewonderen.

Beklim de Klimduin in Schoorl
De Klimduin in Schoorl, een natuurlijke zandberg midden in het dorp, is een unieke attractie die bezoekers van alle leeftijden aantrekt. Met zijn indrukwekkende hoogte van 51 meter biedt de duin niet alleen een uitdagende klimervaring, maar ook een adembenemend uitzicht over het dorp en de omliggende natuur zodra je de top bereikt. Aan de voet van de Klimduin ligt het gezellige centrum van Schoorl, waar je kunt bijkomen met een drankje of een ijsje op een van de terrasjes.

Villavakantiepark IJsselhof
Proefpolder 4-720,
Andijk, Nederland
Kaart
Proefpolder 4-720, Andijk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Villavakantiepark IJsselhof, gelegen aan het IJsselmeer en vlakbij het strand van recreatiegebied De Vooroever, biedt luxe vakantievilla's en avontuurlijke safarilodges. Geniet van faciliteiten zoals een minisupermarkt, binnenzwembad De Oase met peuterbad en jet stream, een wasserette, gratis Wi-Fi, zonnebank, en fietshuur voor het verkennen van de omgeving. Een ideale plek voor een ontspannen vakantie met waterpret en comfort binnen handbereik.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,75 per nacht per huisdier + € 25,00 schoonmaaktoeslag

Vakantiepark

  • Volleybal
  • Bowlingbaan
  • Voetbal
  • Binnenzwembad
  • Binnenspeeltuin
  • Recreatiemeer
  • Fietsverhuur
  • Kinderboerderij
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Terras
  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Enkhuizen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Westerstraat 138

Enkhuizen is van oudsher een vissersplaats met een roemrijk verleden. Je kunt hiervan de sfeer nog heel goed proeven in de monumentale binnenstad.

Hoorn

Steden
Gouw 1

Hoorn is een echte winkelstad met een zeer gevarieerd winkelaanbod in een sfeervol centrum met vele gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurantjes.

Edam

Steden
Nieuwe Haven

Edam is een stadje uit de 12e eeuw. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten.

Foto Zwarthoed

Bezienswaardigheden, Cultuur
Haven 5

Langs de Dijk in Volendam zijn er diverse fotografiestudio's te vinden waar u op de foto kunt in traditionele klederdracht. Een bekende studio is Foto Zwarthoed tegenover hotel Spaander.

Volendam

Steden
Volendam

Volendam behoort tot de mooiste dorpjes van Nederland. Loop over de Dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes. Het is een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd. Niet voor niets een dorp dat werd bezongen als de parel van de Zuiderzee.

Volendams Museum

Musea
Zeestraat 41

Het Volendams Museum is een historisch museum over de traditionele klederdracht. Naast de Volendammer klederdracht vindt u hier ook meer over historische interieurs.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,75 per nacht per huisdier + € 25,00 schoonmaaktoeslag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau