Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Wellness
2 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een landgoedhotel nabij hanzestad Zutphen incl. entree voor Wellness Center De Bronsbergen

Hotel Landgoed Ehzerwold
Almen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
72,50
totaal: 170,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 175 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2 dagen in een landgoedhotel nabij hanzestad Zutphen en kom tot rust in Wellness Center De Bronsbergen

Ontsnap aan de drukte van alledag en laat je betoveren door de rust en schoonheid van de Achterhoek met een onvergetelijk verblijf in Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen. Gelegen in het hart van een adembenemend landschap, biedt dit historische landgoed de perfecte achtergrond voor een ontspannen uitje. Fiets of wandel door het idyllische coulisselandschap, bezoek de pittoreske dorpjes en imposante kastelen, of maak een boottocht over de rivier de Berkel en ervaar de serene schoonheid van de Achterhoek op zijn best. Zin in een dagje pure ontspanning? Dan is Wellness Center De Bronsbergen in Zutphen de plek voor jou. In dit wellnesscenter kun je genieten van diverse sauna's, zwembaden en ontspanningsruimtes. Het biedt een serene omgeving waar je lichaam en geest kunnen ontspannen en opladen. Laat je verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling, of dompel jezelf onder in een van de vele baden. Bij terugkomst in Hotel Landgoed Ehzerwold word je verwelkomd door de warme en gastvrije sfeer. Ontspan in de gezellige lounge, geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant, of verken de omgeving.

Wellness
2 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een landgoedhotel nabij hanzestad Zutphen incl. entree voor Wellness Center De Bronsbergen

Hotel Landgoed Ehzerwold
Almen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. entree voor 1 dag bij Wellness Center De Bronsbergen in Zutphen
  • Gratis fiets en wandelroutes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Maak een fietstocht door de natuurrijke omgeving
Wellness Center de Bronsbergen

Wellness Center De Bronsbergen in Zutphen biedt een unieke ervaring van rust en ontspanning, die je alleen bij een kleinschalige sauna kunt vinden. Je kunt genieten van een breed scala aan faciliteiten, waaronder verschillende sauna's, stoombaden, whirlpools, en een zwembad. Er is ook een ruim aanbod aan spa-behandelingen beschikbaar, van massages tot gezichtsbehandelingen. Of je nu op zoek bent naar een rustige dag om te ontspannen en te onthaasten of een meer actieve wellnesservaring wilt, De Bronsbergen heeft voor ieder wat wils.

Openingstijden Wellness Center de Bronsbergen
De Wellness is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. De beauty afdeling is tussen 10:00 uur en 20:00 uur geopend en de keuken van 12:00 uur tot 20:00 uur.

Hotel Landgoed Ehzerwold
Ehzerallee 14,
Almen, Nederland
Kaart
Ehzerallee 14, Almen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Landgoed Ehzerwold ligt in het plaatsje Almen, in de Achterhoek. Het hotel ligt in het midden van de Berkelvallei. Hierdoor vind je veel rust en ontspanning in de omgeving. De 115 kamers van Hotel Landgoed Ehzerwold zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, wekker, bureau, zitje en gratis Wi-Fi. De kamers beschikken bovendien over een badkamer met een douche, föhn en toilet. Begin je dag op het landgoed ontspannen met een heerlijk ontbijt en geniet in het restaurant van een heerlijke lunch of diner. Vanuit de serre heb je een prachtig uitzicht op de tuin.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 14,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Lochem

Steden
Lochem

De gemeente Lochem is rijk aan natuur en cultuur. Wie rust en ruimte zoekt en van natuur en landschap wil genieten, kan eindeloos fietsen en wandelen.

8-Kastelenroute

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Vorden

De kastelenroute is zowel met de fiets als met de auto te maken. De tocht gaat langs 8-kastelen, die helaas niet te bezoeken zijn. De eerste tocht werd gehouden in 1912.

Zutphen

Steden
Zutphen

Zutphen is een oude Hanzestad gelegen aan rivier de IJssel. De geschiedenis van de stad bestrijkt meer dan 1700 jaar.

Sport- en Belevingscentrum De Scheg

Recreatie en spellen

Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg met een zwemparadijs, speelparadijs, overdekte kunstijsbaan inclusief winterspeeltuin diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer.

Museum Eungs Schöppe Markelo

Musea
Goorseweg 1A

Zowel in het voorjaar als in het najaar worden er gedurende 2 of 3 weken tentoonstellingen georganiseerd. In de winterperiode is het museum gesloten, november t/m maart.

Bergkerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Bergkerk 1

Deze imposante kerk in het Bergkwartier kent vele verhalen. Zoek bijvoorbeeld de kogel die net niet door de kerk ging. Of vogel uit waarom de torens verschillen in hoogte. Tegenwoordig wordt de Bergkerk gebruikt voor exposities, bijeenkomsten en concerten.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 14,00 per nacht

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 00:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau