Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek stad en strand tijdens je stedentrip naar Barcelona incl. vlucht en ontbijt

Hotel Sallés Pere IV
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
419,-
totaal: 903,15 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel aan de kust in Barcelona incl. vlucht en ontbijt

Barcelona, een stad waar cultuur en kust samenkomen, staat bekend om Gaudí's architectonische juwelen en de relaxte stranden. Aan de Spaanse kust verwelkomt deze metropool je met de bruisende Ramblas, betoverende architectuur, en zonnige stranden zoals Barceloneta. Het is een plaats waar de dynamiek van de stad en de kalmte van de zee elkaar ontmoeten. Van de geurige markten tot de levendige tapasbars, Barcelona biedt een bijzondere mix van historie en hedendaags leven, perfect voor een stedentrip waarbij je zowel cultuur als ontspanning aan zee zoekt.

Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek stad en strand tijdens je stedentrip naar Barcelona incl. vlucht en ontbijt

Hotel Sallés Pere IV
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Barcelona vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel beschikt over een dakterras met een bar
  • Het hotel is centraal gelegen
  • Het hotel ligt op 300 meter afstand van metrostation Bogatell
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga een dagje naar het strand van Barceloneta
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips voor je stedentrip in Barcelona

La Rambla
Deze bruisende wandelboulevard vormt het pulserende hart van een levendig Barcelona, strekkend van het Plaça de Catalunya tot aan het Columbusmonument. Bekend om zijn dynamische atmosfeer, biedt La Rambla een fascinerende glimp in het stadsleven met een bonte verzameling van straatartiesten, levende standbeelden en kleurrijke marktkraampjes. Omgeven door terrasjes waar je optimaal van het stadsgezicht kunt genieten, is dit de perfecte locatie voor de echte mensenkijker. Het is een plek waar de energie onmiskenbaar is, en waar de mengelmoes van locals en toeristen samen een unieke stadservaring creëren. La Rambla staat symbool voor de ontmoeting van culturen en ideeën, de ideale startplaats voor elke ontdekkingsreiziger in Barcelona.

Olympisch Park
Het Olympisch Park van Barcelona, aangelegd voor de Spelen van 1992, is een monument van sport en doorzettingsvermogen dat bovenop de heuvel Montjuïc pronkt. Dit uitgestrekte gebied biedt naast zijn historische waarde, adembenemende panorama’s over de stad en sierlijke sportfaciliteiten. De Anella Olímpica, het Olympisch stadion en de Palau Sant Jordi vormen samen een indrukwekkend sportcomplex dat herinnert aan Barcelonas triomfantelijke momenten op het wereldpodium. Bezoekers zijn welkom om de geest van de Spelen te herleven door het terrein te verkennen, waarbij elk bouwwerk en elk plein verhalen vertellen van heldendaden en internationale broederschap. Het park dient als een eerbetoon aan de Olympische erfenis en is een must-see voor liefhebbers van zowel sport als geschiedenis.

Casa Batlló en Casa Milà (La Pedrera)
Antoni Gaudí’s architectonische juwelen, Casa Batlló en Casa Milà, staan als kroonjuwelen in het hart van Barcelona. Casa Batlló, liefkozend het ‘Huis van Botten’ genoemd, springt in het oog door zijn organische gevel, die golft als de zee en schittert met mozaïeken in een keur aan kleuren. Het interieur is een verrassende ontdekkingsreis door ruimtes die geen enkele rechte lijn kennen. Casa Milà, bekender als La Pedrera, vertoont een revolutionaire benadering met zijn golvende buitenmuren en spectaculaire dakterras vol met wonderlijke schoorstenen. Samen bieden deze gebouwen een duik in het brein van Gaudí, waar kunst en architectuur versmelten tot een ervaring die elke bezoeker verbaast en inspireert. Het zijn meesterwerken die je niet alleen laat zien, maar ook voelen, waarom Barcelona een bakermat is van modernistische kunst.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Sallés Pere IV
C. de Pallars, 128, Sant Martí,
Barcelona, Spanje
Kaart
C. de Pallars, 128, Sant Martí, Barcelona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de charme van Barcelona vanuit Sallés Hotel Pere IV. Gelegen in de levendige wijk Poble Nou, ligt Sallés Hotel Pere IV op slechts een korte wandeling van de bruisende Port Olimpic en de prachtige stranden van Barcelona. Dit gastvrije hotel biedt je niet alleen een heerlijke spa (tegen betaling) en gratis Wi-Fi, maar ook een seizoensgebonden dakterras en een 24-uursreceptie voor al je vragen en wensen. De ruime kamers zijn uitgerust met alle gemakken, waaronder een minibar en een flatscreen-tv met satellietzenders, om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van de heerlijke mediterrane keuken in het à-la-carterestaurant Garum en start je dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet dat elke ochtend wordt geserveerd. Laat je verwennen in de gratis spa van het hotel, waar je kunt ontspannen in de Finse sauna, de hamam, het binnenzwembad en de belevenisdouches. Dankzij de gunstige ligging van het hotel ben je op loopafstand van het strand en de nieuwe jachthaven. En met het nabijgelegen metrostation Bogatell ben je in minder dan 15 minuten in het hart van de stad of op het strand. Laat je inspireren door Barcelona en ervaar het comfort en de gastvrijheid van Sallés Hotel Pere IV tijdens je volgende vakantie!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 19,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Spa
Ja
Ontbijtruimte
Ja
Lobby
Ja
Snackbar
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sagrada Família

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Carrer De Mallorca 401

Vanaf 1882 tot de dag van vandaag wordt er aan deze kerk gebouwd. Men verwacht dat de officiële oplevering in 2026 zal plaats vinden. Het ontwerp is van Antoni Gaudí.

Barcelona

Steden
Via Laietana 44

Barcelona is één van de populairste steden voor een stedentrip. De stad heeft veel te bieden. Prachtige gebouwen, musea, vele winkels en heerlijke Spaanse restaurantjes.

La Rambla

Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten en drinken, Wijken
La Rambla

Via de Rambla werd vroeger water afgevoerd naar zee, wat van de bergen af kwam. Nu is dit een zeer gezellige boulevard waar altijd wat te beleven is. La Rambla loopt vanaf Plaça Catalunya tot aan de haven Port Vell. Via het meest zuidelijke stuk van de Rambla loopt u zo richting de haven.

Plaça Reial

Eten en drinken
Plaça Reial

Plaça Reial is een prachtig plein naast La Rambla in de gotische wijk Barri Gòtic. Hier vindt u gezellige restaurants met leuke terrasjes aan het plein.

Casa Batlló

Bezienswaardigheden, Musea
Passeig De Gràcia

Het kleurrijke Casa Batlló, een woning uit de negentiende eeuw dat later in modernistische stijl herbouwd werd, is een van de vele meesterwerken van Gaudí in Barcelona. Het interieur van het gebouw is al even uitzonderlijk als de indrukwekkende buitenkant.

Mercat de la Boqueria

Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten en drinken
Les Rambles 91

Deze markt is de grootste en mooiste versmarkt van Spanje. Dit paradijsje voor wie van lekker eten houdt, prikkelt werkelijk alle zintuigen. De markt heeft internationale faam en wordt dagelijks bezocht door zeer veel toeristen en lokale klanten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 19,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.45 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau