Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
TULPEN-DEALS
Stedentrips
2 of 3 dagen

TULPEN-DEAL! 🌷 Overnacht in een 4*-hotel in Hoofddorp dichtbij De Keukenhof

Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport
Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
49,05
totaal: 123,99 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
TULPEN-DEAL! 🌷 Verblijf 2 of 3 dagen nabij De Keukenhof in een 4*-hotel in Hoofddorp

Heb je ooit de magie van de Keukenhof ervaren? Zo niet, dan is dit het perfecte moment om je te laten betoveren door een van de meest spectaculaire bloementuinen ter wereld. Gelegen in het hart van Nederland, biedt de Keukenhof een adembenemend uitzicht op miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere voorjaarsbloemen. Zoek je een handige uitvalsbasis om De Keukenhof en Amsterdam te verkennen. Kies dan voor Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport in Hoofddorp. Het 4*-hotel beschikt over alle luxe die je nodig hebt. In het restaurant kun je de dag starten met een heerlijk ontbijt en 's avonds kun je gezellig borrelen in de bar. Met een half uurtje rijden ben je in Amsterdam, waar je naar hartenlust kunt winkelen, musea bezoeken of maak een rondvaart over de grachten!

Let op! Het ticket van De Keukenhof is NIET inclusief.

TULPEN-DEALS
Stedentrips
2 of 3 dagen

TULPEN-DEAL! 🌷 Overnacht in een 4*-hotel in Hoofddorp dichtbij De Keukenhof

Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport
Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen o.b.v. logies
  • Hotel ligt ca. 30 minuten rijden van Amsterdam
  • Hotel ligt ca. 15 minuten van De Keukenhof
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga winkelen in Amsterdam
Beleef de lente in Keukenhof!

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: de lente. En wat is er nu mooier dan deze prachtige tijd van het jaar te vieren in een van de meest iconische tuinen van Nederland? Juist, Keukenhof staat weer in volle bloei en nodigt jou uit om de lente in al haar glorie te beleven.

Als je door De Keukenhof loopt, voelt het alsof je in een levend schilderij bent beland. Overal waar je kijkt, zie je een explosie van kleuren. Van zachte pasteltinten tot felle kleuruitspattingen; elke hoek van het park biedt een nieuw, adembenemend uitzicht. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en volledig op te gaan in de schoonheid van de natuur.

Let op! Het ticket van De Keukenhof is NIET inclusief.

Bestel je ticket HIER online!

Openingstijden
Keukenhof is in 2024 vanaf donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei geopend van 8.00 – 19.30 uur, ook op zon- en feestdagen.

Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport
Opaallaan 1198,
Hoofddorp, Nederland
Kaart
Opaallaan 1198, Hoofddorp, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport ligt in Hoofddorp. Het hotel is op slechts 15 km gelegen van de Keukenhof. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. s' Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner. Voor een verkoelend drankje neem je plaats aan de bar. Voor ontspanning kun je terecht in de fitnessruimte. Alle kamers beschikken over airconditiong, een elektrische waterkoker, koffiezetapparaat, een eethoek en een flatscreen-tv. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in de kamer. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,50 per nacht
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

Amsterdamse Waterleidingduinen

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Eerste Leijweg 6

In de Amsterdamse Waterleidingduinen kun je volop genieten van alle rust en ruimte. Het is exclusief bestemd voor wandelaars en je mag hier lekker struinen buiten de paden.

Museum de Zwarte Tulp

Musea
Grachtweg 2A

Dit museum presenteert de geschiedenis van de bloembollenstreek door middel van interactieve tentoonstellingen.

DeDakkas

Eten en drinken
De Witstraat 1A

''Op het lelijkste gebouw van Haarlem vind je de mooiste plek van de stad'', aldus Jeroen Spek, één van de oprichters van de DeDakkas. Via de lift van de parkeergarage kom je op het dak in een culinaire oase terecht. Een duurzame rooftop hotspot met nog duurzamere toekomstplannen. Loop bij zonsondergang eens de kas uit het terras op, en geniet van een 360-graden uitzicht over Haarlem.

Keukenhof

Natuur & Parken
Stationsweg 166

Keukenhof is niet zomaar een park; het is een icoon van natuurlijke schoonheid en vakmanschap. Met meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei, waaronder tulpen, narcissen en hyacinten, biedt het park een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

De 'Jordaan' van Haarlem

Wijken
----

Wandel eens door de pittoreske Vijfhoek, de vijf straten in de 'Haarlemse Jordaan' en laat je verrassen. Eet een verse crêpe bij Ti Bisou, ga op de koffie bij Native of schuif aan bij restaurant Brick. Op eigen risico: want een weekendje Haarlem smaakt altijd naar meer.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.05% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau