Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
3, 4, 5, 8 of 15 dagen

Cottage op Center Parcs aan de Duitse Noordzeekust

Center Parcs Nordseeküste
Tossens, Butjadingen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
138,40
per acco.
Voor deze vanaf-prijs zijn 4 aankomstdagen beschikbaar!
Kies voor een vakantie in een Comfort, Premium of VIP Cottage op Center Parcs aan de Noordzeekust in Duitsland

Geniet van de zilte zeelucht in Center Parcs Nordseeküste aan de Duitse kust. Op de warme dagen kun je genieten van een dagje heerlijk zonnen en zandkastelen bouwen op het strand, welke direct achter het park gelegen is. Of ga wadlopen; twee keer per dag trekt de zee zicht terug volgens het ritme van de getijden en laat de zeebodem zich zien. Ga met een gediplomeerde waddengids op pad raak geboeid tijdens de waddenwandeling, welke ook voor kinderen zeer geschikt is. Op het park zelf is ook genoeg te beleven. Sla een balletje op de tennis- of squashbanen, een hole in one op de midgetgolf, gooi een strike in de bowling, dans mee in de kinderdisco of neem een duik in het zwemparadijs Aqua Mundo en roetsj van de verschillende glijbanen. Het park grenst aan het natuurreservaat Nedersaksische Waddenmeer, een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. Maak een uitstapje naar de historische Hanzestad Bremen of breng een bezoek aan Aquarium Wilhelmshaven of de dierentuin Zoo am Meer in Bremerhaven.

Autovakanties
3, 4, 5, 8 of 15 dagen

Cottage op Center Parcs aan de Duitse Noordzeekust

Center Parcs Nordseeküste
Tossens, Butjadingen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Keuze uit flexibele aankomsten van 2 tot 14 nachten o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte Comfort, Premium of VIP Cottage
  • Toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
Kies voor een vakantie in een Comfort, Premium of VIP Cottage op

Lente bij Center Parcs: een frisse start.
Als de lente aanbreekt is het net alsof de wereld ontwaakt uit een diepe winterslaap. De bloemen beginnen te bloeien en schilderen een landschap aan kleuren. De vogeltjes fluiten vrolijk en de lammetjes dartelen in de wei. De bomen, die eerder kaal en rustig waren, hullen zich in frisse groene kleuren. Kortom, een heerlijke vakantie midden in de natuur. Kleurrijke bloeiende bloemen en veel leuke activiteiten wachten op je!

Ontdek de prachtige kleuren van de bloeiende lente tijdens Spring Celebrations. Naast vrolijke lentedecoraties ontdek je kleurrijke bloemen en planten op verschillende plekken in het park. De Spring Hotspot is dé place to be tijdens het ontwaken van de lente. Ontdek handgemaakte producten en unieke creaties die de essentie van de lente weergeven. De lentemarkt is een centrum van gezinsvriendelijk plezier! Van livemuziek tot interactieve workshops, er is voor ieder wat wils.

Puzzelfans opgelet! Start de lente Speurtocht en zoek de borden met de puzzelopdrachten in het park. Lukt het jullie om alle opdrachten op te lossen en de geheime locatie te vinden? Dan wacht er een kleine verrassing! Ook de kleintjes vermaken zich prima tijdens de verschillende Kids Workshops. Heb je ooit je eigen Bijenhotel gebouwd? Knutsel, verf en versier het huisje van je nieuwe vrienden. Of ontwerp je eigen Mini Boerderij: kies tussen een schaap of een lama en gebruik de wol om een heerlijk zachte vacht te maken. Even ontspannen? Pak een drankje en een snack en kom gezellig met de hele familie een film kijken bij de nieuwe lente bioscoop.

Spring Celebrations is van 1 maart t/m 31 mei 2024.

Center Parcs Nordseeküste
Strandallee 36,
Tossens, Duitsland
Kaart
Strandallee 36, Tossens, Duitsland

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Fallturm

Bezienswaardigheden
Am Fallturm

De 146 meter hoge witte Fallturm is al van veraf te bewonderen. De Fallturm is een druppeltoren van het Centrum voor Toegepaste Space Technology en Microgavity van de Universiteit.

Übersee-Museum Bremen

Musea
Übersee Museum, Bahnhofspl. 13

Het Übersee-Museum Bremen is uniek in Europa. In het museum kunnen bezoekers hun reislust voldoen en de schoonheid en diversiteit van verschillende continenten ervaren.

Bremen

Steden
Bremen

Bremen is een stad van contrasten. De stad bruist door haar vele facetten van cultuur en de bijzondere architectuur van de stad.

Stadhuis van Bremen

Bezienswaardigheden
Am Markt 21

Het historische stadhuis aan de Markt van Bremen werd al in het begin van de vijftiende eeuw gebouwd. Het groene zinken dak steekt contrasterend af tegen de vrolijke trapgevel uit 1608.

St. Petri Dom

Bezienswaardigheden
Sandstraße 10-12

De Dom van Bremen is met zijn hoge toren een indrukwekkende verschijning. De kathedraal staat aan de Rathausplatz midden in het centrum.

De Schnoor

Wijken
De Schnoor

De Schnoor is het oude deel van Bremen. Kleine huisjes uit de 15e tot en met de 18e eeuw, smalle straatjes en hofjes geven een indruk van een zeer pittoreske stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center.

  • Handdoekenpakket à € 9,50 per pakket
  • Keukenpakket à € 7,50 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 11,25 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk
  • Bedlinnen € 11,95 per persoon
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.

Belangrijke informatie
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn
  • Het niet is toegestaan dat kinderen jonger dan 12 jaar alleen in een cottage verblijven. In elke cottage dient minimaal 1 volwassene te verblijven.

Huisdierenbeleid:

  • Aan het meebrengen van huisdieren zijn regels verbonden (ook geldig voor de pak faciliteiten): Honden dienen buiten de huisjes aangelijnd te zijn. Huisdieren dienen bij reservering en bij aankomst op het park te worden gemeld. Gasten dienen ervoor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden en katten moeten altijd een chip hebben. Op verzoek dienen gasten het vaccinatieboekje van het huisdier te tonen.
  • Hulphonden zijn altijd welkom. In alle huisjes zijn hulphonden toegestaan. Assistentiehonden zijn ook toegestaan in themahuisjes, appartementen en hotel kamers. Hulphonden zijn ook welkom in al de Centrale Voorzieningen. Indien geval van een hulphond neem contact op met het callcenter van Center Parcs.
  • Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten zijn inclusief voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau