Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
Wellness
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Sfeervol boetiekhotel in Delft incl. ontbijt en 1 dag entree Wellnesscentrum Elysium in Blijswijk

Hotel Casa Julia
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
89,88
totaal: 208,71 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontspan 2, 3 of 4 dagen in een sfeervol boetiekhotel in Delft incl. ontbijt en 1 dag entree Wellnesscentrum Elysium in Blijswijk

Ben je op zoek naar een unieke ervaring waarbij comfort en ontspanning samenkomen? Hotel Casa Julia in Delft biedt je precies dat. Begin de dag met een heerlijk ontbijt en laat je vervolgens verrassen door de prachtige stad Delft met haar pittoreske grachten, historische gebouwen en gezellige cafés. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer zijn goed bereikbaar om bijvoorbeeld een dagje te shoppen. En er is meer. Bij je verblijf is ook een dag entree voor het Wellnesscentrum Elysium in Blijswijk inbegrepen!

Let op: de entreetickets voor het wellnessresort ontvang je per e-mail. Zonder tickets kun je niet naar Elysium. De boeking is helaas niet te annuleren!

Steden dichtbij
Wellness
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Sfeervol boetiekhotel in Delft incl. ontbijt en 1 dag entree Wellnesscentrum Elysium in Blijswijk

Hotel Casa Julia
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 dag entree voor Wellnesscentrum Elysium in Blijswijk t.w.v. €42,50 p.p.
  • Sfeervol ingericht hotel met een knipoog naar Scandinavië en Ibiza
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: leer Delft kennen tijdens een rondvaart door de grachten
Wellnesscentrum Elysium

In de buurt van Rotterdam en Den Haag, midden in de natuur van Bleiswijk, ligt het wereldse en uitgebreide wellnessresort Elysium. Dit wellnessresort heeft, met haar sauna’s en baden uit verschillende landen en haar tropische watervallen en lagunes, een wereldse sfeer. Het ruime en diverse aanbod van faciliteiten zorgen voor een dag vol rust en ontspanning.

Sauna's
Beleef elke saunaronde optimaal en kies dé perfecte sauna die bij je past. Er zijn sauna's met diverse geuren, temperaturen en wisselende luchtvochtigheid. Er zijn meerdere sauna's met een temperatuur tot 65°C, en daardoor zeer geschikt voor de beginnende saunabezoeker. Na een rondje sauna kun je lekker afkoelen in een koud dompelbad.

Baden
Er zijn diverse baden waarin je heerlijk kunt afkoelen of juist lekker kunt opwarmen. Geniet van een sprookjesachtige omgeving in het 1001 nacht bad en droom weg naar een tropische bestemming.

Relaxruimtes
Tussen de saunarondes door is het belangrijk even goed uit te rusten. Loop een rondje door het wellnessresort en kies je favoriete plek om even helemaal niets te doen.

Behandelingen
Om je dag nog relaxter te maken, boek je een heerlijke ontspanningsmassage, gezichtsbehandeling of een bijzonder ritueel.

Badkledingdag
Iedere maandag en laatste donderdag van de maand is het badkledingdag bij Wellnessresort Elysium. Op badkledingdagen sluit het resort om 20.00.

Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij Wellnessresort Elysium.

Openingstijden
Ma t/m zo 10.00 uur - 22.30 uur
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.

Hotel Casa Julia
Maerten Trompstraat 33,
Delft, Nederland
Kaart
Maerten Trompstraat 33, Delft, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Casa Julia ligt in een prachtig gebouw uit 1920 in Delft. Het hotel heeft o.a. een tuin, een lounge en een bar. De TU Delft ligt op 900 meter van Casa Julia. Elke kamer is voorzien van een smart-tv en een draadloze oplader. Sommige hebben een zithoek, Alle kamers hebben een theeset en een eigen badkamer voorzien van een douche, badjassen en een haardroger. Bij Casa Julia vind je nog veel historische elementen, zoals het glas in lood boven de trap en een verzameling staande klokken. In de gezamenlijke woonkamer kun je genieten van een drankje. Je maakt gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
De kosten zijn afhankelijk van waar je parkeert
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Delfts Blauw

Musea
Rotterdamseweg 196

Delfts Blauw: blauw beschilderde porselein uit Delft, heeft wereldwijd bekendheid gekregen. In de fabriek kun je het museum bezoeken.

Lichtjesavond Delft

Outdooractiviteiten
-

Een winters weekendje weg naar Delft? Pik dan de lichtjesavond op 12 december mee. Een magisch mooie belevenis, waarbij de grachten, panden en pleintjes sprookjesachtig worden verlicht.

Beestenmarkt

Bezienswaardigheden
Beestenmarkt

De Beestenmarkt is het dorpslein van Delft die een ruime hoeveelheid aan verschillende terrasjes aanbiedt.

Stadhuis van Delft

Bezienswaardigheden
Markt 87

Het stadhuis van Delft werd al in de 17e eeuw gebouwd. Het ontwerp was van de Amsterdamse architect Hendrick de Keyser. De toren is echter ouder, deze werd omstreeks 1300 gebouwd.

Nieuwe Kerk

Cultuur
Markt 80

De Nieuwe Kerk van Delft is de laatste rustplaats van Willem van Oranje die in 1584 vermoord is. Later zijn er meer leden van het koninklijke huis in de van Oranje-Nassau grafkelder bijgeplaatst.

Delft

Steden
Delft

De stad telt vele historische bezienswaardigheden. Bezoek het Prinsenhof en bezichtig de kogelgaten die achterbleven nadat Willem van Oranje was vermoord. In de Nieuwe Kerk bevinden zich het praalgraf van Willem van Oranje en de Koninklijke grafkelder.

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

De kosten zijn afhankelijk van waar je parkeert

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau